Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kirbe @ 2010 02 23, 22:21)
as aptepu ir sonus ir virsu grietinele.....

Dar vienas klausimėlis tada, o aptepus gal dėt į šaldytuvą ir kitą dieną tik pilt šokolado glaistu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinikė: 23 vasario 2010 - 21:23
Merginos, gal kas pirkote is cia dazus?
http://www.delona.lt...-dazai-30g.html
ar geri jie?
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 02 23, 22:55)
ar geri jie?

aš pirkau , tik dar neišbandžiau , jie skysti buteliukuose ir dvigubai daugiau negu americolor smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 02 23, 21:55)
ar geri jie?

aš pirkau, savaitgalį dažysiu. Nors man keista pasirodė, kad ant buteliuko rašo: "dozavimas: 10-20g/ 1kg", o buteliuke iš viso 30g... g.gif pažiūrėsiu kaip dažys, nors, tiesą sakant, kitų nesu turėjus, tai neturėsiu su kuo lygint, tik pakomentuosiu...
Atsakyti
*monikute* as siap tortu neveriu niekad,bet paskaiciavus kiek mazdaug kremo,dzemo,mases,biskvito sunaudojau tai gal turi gautis apie 7-8 kg,na siap sunkus buvo,jau ir atsiliepimus gavau,kad visiems uzteko ir svarbiausiai kad patiko rolleyes.gif
Angel1203 aciu 4u.gif
dosa tavo tortukas tikrai labai skaniai ziurisi,net gabaliuko uzsimaniau mirksiukas.gif su lapelias pas amne irgi problema neturiu formles tai ir nesigauna grazus,bet jau reikia formele nusipikrti,nes kiek dariau kiek bandziau nu nesigauna grazus..
Cipciuk aciu jums labai uz ivertinima,man jusu nuomone labai svarbi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 02 23, 20:26)
dosa tavo tortukas tikrai labai skaniai ziurisi,net gabaliuko uzsimaniau mirksiukas.gif su lapelias pas amne irgi problema neturiu formles tai ir nesigauna grazus,bet jau reikia formele nusipikrti,nes kiek dariau kiek bandziau nu nesigauna grazus..

Vaidulytee, jei man tokius grazius lapelius padaryt be formeliu kaip pa jus-kaip iki menulio, su mano kairem rankom abiem doh.gif Na is tiesu, pritruksta man kantrybes, prisipazistu.... blush2.gif bet susiimt reik. Kai sau darai, gal ir nesistengi labai..... Bet kantruma ugdysiu tikrai, user posted image
Atsakyti
Olestos sokoladinis- mmmmmmmmmmmmmmmmmm noreciau gabaliuko..

Cipciuko vienetukas su meskiuku - toks mielas, toks grazutis, nors ta meskiuka nuimk ir i sekcija pasidek 4u.gif Labai grazu

Atsakyti
QUOTE(kristinikė @ 2010 02 23, 21:23)
Dar vienas klausimėlis tada, o aptepus gal dėt į šaldytuvą ir kitą dieną tik pilt šokolado glaistu?

tada dar tau klausimas...ar tu nori dengti šokoladine salkdainiu mase,ar tiesiog aplieti šokoladu......jei pirmas atvejis-gali deti ant friewtinele aptepto torto,o jei antras-aptepk sviestiniu kremu......nes šokoladas išlydytas pilasi dar gerokaiu šiltas,tai su grietinele jis susimaišys,o nt sviestinio kremo lygiai,gražiai pasidengs.....
QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 02 23, 22:26)
su lapelias pas amne irgi problema neturiu formles tai ir nesigauna grazus,bet jau reikia formele nusipikrti,nes kiek dariau kiek bandziau nu nesigauna grazus..
Cipciuk aciu jums labai uz ivertinima,man jusu nuomone labai svarbi rolleyes.gif

jei turit širdeles forma galit panaudot lapeliu gamybai...išspaudžiat širdele,perpjaunat pusiau ir štai jums du lapeliai...peilio bloga buse padarot kraščiukuose paspaudimus ,na švelniai taip pakapojat kraščiukus ir turesit gražiu lapeliu
Atsakyti
JOLKA999 dailus tortukas tik man ten kažko per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 23, 12:47)
Auksiuke gražūs tvarkingi tortukai ir atrodo tokie labai valgomi  thumbup.gif

taigis is Jusu ir mokausi blush2.gif
QUOTE(tute28 @ 2010 02 23, 13:04)
Aš toli gražu nesu specė, bet pasakysiu, kad labai dailiai ir kruopščiai padaryta. Tik man patinka cukrinės gėlės labiau ant tortų. Čia tik mano nuomonė. ax.gif
Jo jo. Sutinku. Labai labai gražūs ir kruopštūs.

as dar net ne pirmoke jusu akademijoj, o tik paruosiamojoj klasej, tai cukrines geles- ateities planuose ax.gif dar vis nesiryztu...

QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 23, 14:54)
Dabar apie tortuką , kur prašo komentarų : .... tvarkingas , neperkrautas , gražus tortukas ....gyvos gėlės man nemaišo  smile.gif .

aciuks.gif Jusu tortai - tikri sedevrai. Akis i juos tik ganau...

QUOTE(Angel1203 @ 2010 02 23, 15:24)
Auksiuke tavo tortukai labai kruopstus o tai labai svarbu kad ir koki torta bedarytum svarbiausiai kruopstumas tada ir paprastas tortukas atrodo ispudingai (cia mano muomone) gyvos geles yra grazu bet as kazkaip mieliau valgomas dedu mirksiukas.gif

as irgi kada nors desiu (kai ismoksiu jas daryt... ) blush2.gif
Dar karta aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Auksiuke- labai grazu.
O man ir cukrines ir gyvos geles tinka smile.gif
Atsakyti
Merginos as cia truputi ne i tema, bet gal kam nors reikia marcipano? Ka tik Dasitoj nupirkau, bet ten pokai po 2,5 kg. Man tiek tikrai per daug. Mokejau 59 lt 16 ct. Galim pasidalinti jeigu kam reikia ax.gif
Atsakyti