Asseni - tobula
Ateinu ir as su kuklia dovanele, Asseni sokoladinis tortas su vysniom ir karameliniu kremu, Pastiliazas
Graži dovanėlė.
Man ypač patiko tas fermeris iš vaisių. Nu labai jau fainas.
Man ypač patiko tas fermeris iš vaisių. Nu labai jau fainas.
na dar keleta darbeliu ymetu profesionalu komisijai
jogurtinis - vaisinis, puostas aisingu, figureles marcipanines
biskvitinis tortukas su grietineles ir kriausiu kremu, puostas aisingu, sokoladu, gelytes - cukraus pudra su zelatina, labai megstu sia mase, nes galima labai plonai iskocioti ir ji labai greitai dziusta.
tiesiog paprastas tortukas Valentino dienai, biskvitas su avietiniu grietineles kremu, puostas grietinele
jogurtinis - vaisinis, puostas aisingu, figureles marcipanines
biskvitinis tortukas su grietineles ir kriausiu kremu, puostas aisingu, sokoladu, gelytes - cukraus pudra su zelatina, labai megstu sia mase, nes galima labai plonai iskocioti ir ji labai greitai dziusta.
tiesiog paprastas tortukas Valentino dienai, biskvitas su avietiniu grietineles kremu, puostas grietinele
Liniuss, aš ne profė, bet pakomentuosiu. Fifi ir Dora ir gėlės Tokie tikroviški. Puikus darbas
QUOTE(tute28 @ 2010 03 07, 11:48)
Liniuss, aš ne profė, bet pakomentuosiu. Fifi ir Dora ir gėlės Tokie tikroviški. Puikus darbas
aciu tute28
QUOTE(kirbe @ 2010 03 05, 13:49)
Kirbe, kokios man gražios Tavo tortų šokoladinės tvorelės
QUOTE(Cipciukas @ 2010 03 06, 11:30)
....babas rytas , jei nieko prieš , mestelsiu keleta ....nesikartojančių .
Žuvytė ( neproporcinga tokia , bet vistik ne delfinas ) ....draugių dovana - draugei - Žuvies zodiako atstovei .
Žuvytė ( neproporcinga tokia , bet vistik ne delfinas ) ....draugių dovana - draugei - Žuvies zodiako atstovei .
nu ne delfinas, ne.. ale prie kitaicų jūros pagauta
QUOTE(mmergyte @ 2010 03 07, 01:37)
jo jo, žvyras smulkios frakcijos
QUOTE(Dianocka @ 2010 03 07, 13:08)
snicker'sas, puostas MMG.....
Asseni.. tai jau čia ką ir beminėti.. iš kažkur "tortų anapus"
Liniuss, pamaniau, kad ne į tą temą pataikiau, nu ale čia
Kirbe, šauniai darbuojies antras tortukas su kuo linijos padarytos ir kaip taip tiesiai padarytos
Kirbe, šauniai darbuojies antras tortukas su kuo linijos padarytos ir kaip taip tiesiai padarytos
cypciuk labai dailus tortukai kaip visada ziuriu ziuriu
kirbe ta staltiesele kaip graziai atrodo, copy padariau
kirbe ta staltiesele kaip graziai atrodo, copy padariau