Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 03 06, 19:30)
tai fotkės kur????????????????????????????????????????????????????????????????????

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 03 06, 19:30)
Monyte, Tavo tortas su manimi žaidžia „šapka nevedimka“, tai rodo tai ne  lotuliukas.gif

Ir as netgi zinau del ko hihihi.gif topsecret.gif ,nes as idejau ir vel isemiau ( sumazinau biski )
Atsakyti
monyte,sauniai pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti
na va, pasirodau smile.gif

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/U

tikiuosi isikele smile.gif
cia pats pirmas mano tortukas blush2.gif
Atsakyti
sraigyte bigsmile.gif ,sunku patiketi,kad tai pirmas tortas thumbup.gif ot saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 03 06, 22:04)
sraigyte bigsmile.gif ,sunku patiketi,kad tai pirmas tortas thumbup.gif ot saunuole 4u.gif

aciu aciu aciu 4u.gif is profesonales lupu cia tikrai didziulis pagirimas rolleyes.gif na tikrai nera jis labai grazus, sutrukinejo sonai schmoll.gif veliau supratau, kad per mazai zelatinos idejau, kita karta kai dariau buvo thumbup.gif o cia dar vienas mano darbelis, nelabai vykes, pavadinciau - "pirmas kartas su beze" doh.gif

user posted image

jusu teismui mirksiukas.gif
Atsakyti
nera cia jokio teismo,o visos draugiskai mokinames smile.gif saunuole tu tikrai,ir beze krema isbandei bigsmile.gif daug kas jo bijo ax.gif ir ziuriu,kad jis tau pavyko 4u.gif taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Nu,man kaip grazu tie karoliukai wub.gif Negaunu as cia pas save tokiu sad.gif Sraigyte,labai skoningai papuostas tortas wub.gif
QUOTE(sraigyte)
..sutrukinejo sonai schmoll.gif  veliau supratau, kad per mazai zelatinos idejau,

Sutrukinejo ir man,tik as galvoju,kad cia nuo per kietos teslos,arba nuo aliejaus,nes as rankas juo tepiau,nebegalejau kitaip verysad.gif ,bet mano vyras stybininkas mane ismoke tuos sutrukimus laaaabai graziai pataisyti mirksiukas.gif Sako : "O tu juos uzglaistyk " - pasildziau tos mases gabaliuka,emiau peili,kisau po karstu vandeniu ir tepiau,tepiau,tepiau..... kol susilygino bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 06 kovo 2010 - 20:32
[quote=JOLKA999,2010 03 06, 22:23]
nera cia jokio teismo,o visos draugiskai mokinames smile.gif saunuole tu tikrai,ir beze krema isbandei bigsmile.gif daug kas jo bijo ax.gif ir ziuriu,kad jis tau pavyko 4u.gif taip ir toliau 4u.gif

aciu 4u.gif turiu dar kelis, bet nuotrauku siuo metu neturiu, kai gausiu butinai ikelsiu.. smile.gif o ryt darysiu tortuka boruze biggrin.gif vaziuojam i svecius kur dvi mazos kleckos yra lotuliukas.gif tai pagalvojau, kad reiktu ka nors vaikisko smile.gif
Atsakyti
Merginos zinau, kad beze negali liestis prie zele, bet vis galvoju jeigu juos atskirciau pvz sviestiniu kremu ar tiesiog grietinele, na kad nesiliestu, tai turetu gautis ar as klystu? g.gif
Atsakyti
[quote=monyte,2010 03 06, 22:26]
Nu,man kaip grazu tie karoliukai wub.gif Negaunu as cia pas save tokiu sad.gif Sraigyte,labai skoningai papuostas tortas wub.gif

aciu aciu 4u.gif as tai maximoj pirkau karoliukus smile.gif tada dar neturejau zaliu dazu, todel lapeliai geltoni biggrin.gif na ir dabar neturiu tai sirupu dazau doh.gif

Sutrukinejo ir man,tik as galvoju,kad cia nuo per kietos teslos,arba nuo aliejaus,nes as rankas juo tepiau,nebegalejau kitaip verysad.gif ,bet mano vyras stybininkas mane ismoke tuos sutrukimus laaaabai graziai pataisyti mirksiukas.gif Sako : "O tu juos uzglaistyk " - pasildziau tos mases gabaliuka,emiau peili,kisau po karstu vandeniu ir tepiau,tepiau,tepiau..... kol susilygino bigsmile.gif

na as irgi bandziau glaistyt, bet vistiek matesi, na bet is klaidu mokomes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 03 06, 21:36)
Merginos zinau, kad beze negali liestis prie zele, bet vis galvoju jeigu juos atskirciau pvz sviestiniu kremu ar tiesiog grietinele, na kad nesiliestu, tai turetu gautis ar as klystu? g.gif

tikrai gausis,as dariau jogurtini torta,ten kremas su zelatina,tai ji aptepiau sviestiniu kremu,o paskui beze kremu[aptepus sviestiniu,dedam i saldytuva,kad sustingtu].
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 03 06, 20:36)

Mano ziniomis ( o ju turiu minimaliai biggrin.gif ) ,jei nesilies prie zeles - gausis,ir regis grietinele irgi netinka,turi buti sviestas unsure.gif Jei klystu pataisykite mane,mergytes.
Atsakyti