Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Boružele...tortas su grietinele,jogurtu ir kons. vaisiais...puošta pastilažu ir šokoladine saldainiu mase.....ideja iš Olestos pavogta lotuliukas.gif nu kad labai graži man buvo tavo boružele..... ax.gif

user posted image

Laikrodis berniukui....kažkoks ypatingas jis čia,rodo paveiksliukus ant sienos ir t.t.....šalia padetas tikras laikrodis,o va kas gavosi man.....pastilažas,šokoladine sald. mase

user posted image
Atsakyti
Kirbe blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif fantastika 4u.gif
Atsakyti
pasigaminau saldainiu mase, gavosi 360 g, ar uzteks padengti 24 cm torta ? doh.gif kazko tai nesusidejo tiek pudros kiek planavau, sakyciau mazai atrodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 03 06, 16:48)
pasigaminau saldainiu mase, gavosi 360 g, ar uzteks padengti 24 cm torta ?  doh.gif kazko tai nesusidejo tiek pudros kiek planavau, sakyciau mazai atrodo sad.gif

pabandyk išsikočioti blyną ir matysi užteksi ar ne
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 03 06, 14:31)
NU NELABAI SUPRATAU KO KLAUSI.....? g.gif  g.gif  g.gif

tikrai neaiškiai parašiau..
va šito torto viršus...
user posted image
ne pirmą kartą matau tokį viršaus papuošimą, bet vis niekada nesuprantu kaip daroma.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 06, 12:11)

Spyglis2 tai kad labai mondriai norėjai tą užkepalį kaip mano vaikas ako padaryti, pati pasidarei kliūtis lygiam masės apdengimui  4u.gif  bet nufotkinai tai atrodo ledas, jokių nesklandumų nebuvo, šaunuolė  4u.gif

tai nesklandumu ir nebuvo nei priekį, nei šonus dengiant, o va užpakalis nepavyko unsure.gif nesuprantu kaip padaryt, kad lygiai apsidengtų unsure.gif kiba čia ta uodega visą reikalą gadina unsure.gif bet kitaip padaryt man nepavyksta, praeitą kartą bandžiau klijuot, tai belenkas gavosi unsure.gif

kirbe, boružė kokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EcceHomo @ 2010 03 06, 17:22)
tikrai neaiškiai parašiau..
va šito torto viršus...

daroma visai paprastai...butent čia ant grietinele aptepto torto šokoladu nupiešti apskritimai ir dantu krapštuku nuo vidurio braukta link kraštu....bet buten ,kai ant grietineles piesiama,reikia sukis labai greitai,nes labai greitai stengsta šokoladas.....
galima dar užlieti šokoladu visa viršu ir kitos spalvos šokoladu arba aisingu skystesniu padaryti apskritimus ir subraukyti taip kaip nori....
Atsakyti
Sveikutes,jusu tortai-fantastika,sakykit ar galima pastilaza dengt ant grietinele aptepto torto?
Atsakyti
labas vakaras smile.gif esu naujoke.. ax.gif pakankamai ilgai sekiau sia tema, labai daug ka suzinojau ir ko ismokau smile.gif tikiuosi priglausit, patarsit, pagelbesit blush2.gif siaip esu jau kaika padarius, na aisku iki cia matytu tortu man dar LABAI toli, bet stengsiuos 4u.gif galeciau kai ka parodyt, bet nemoku ikelt foto blush2.gif
tikiuosi susidraugausim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Na,ka... regis priszaidziau ir as... uffff... Is pat ryto gavau uzduoti sumeistruoti Moterims torta,tai padariau ,grietinele negraziai nusidaze,taskiukais + neturiu as kol kas ant ko tortu deti,dejau ant padeklo,ant kurio krastu tvirtinau dirbtines geles mirksiukas.gif ,ateity labiau pasistengsiu,bet siaip tai pirma karta tiek dengiau tortus,tiek svirkstu su grietinele dirbau,tiek visus tuos papuosimus irgi pirma karta dariau ax.gif Prisimokiau biggrin.gif Tai,va... Musu mergaitems skrybelaite - "Mergaiciu medutis" su drugeliais,o mums - "Damu medutis" (ikeliu dvi fotkes,nes vienos biski kokybe geresne,tik karolius pamirsus buvau uzdeti doh.gif ,tai su karoliais dar karta saldytuve nufotkinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 06 kovo 2010 - 19:30
Monyte, Tavo tortas su manimi žaidžia „šapka nevedimka“, tai rodo tai ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 06 kovo 2010 - 19:31
QUOTE(talita @ 2010 03 06, 19:10)
Sveikutes,jusu tortai-fantastika,sakykit ar galima pastilaza dengt ant grietinele aptepto torto?

aš dengiu....... ax.gif

smile.gif+2010 03 06, 19:22-->
QUOTE(sraigyte smile.gif @ 2010 03 06, 19:22)
labas vakaras smile.gif  esu naujoke.. ax.gif  pakankamai ilgai sekiau sia tema, labai daug ka suzinojau ir ko ismokau smile.gif tikiuosi priglausit, patarsit, pagelbesit blush2.gif  siaip esu jau kaika padarius, na aisku iki cia matytu tortu man dar LABAI toli, bet stengsiuos 4u.gif  galeciau kai ka parodyt, bet nemoku ikelt foto blush2.gif
tikiuosi susidraugausim biggrin.gif  4u.gif

labutis...žinoma priglausim,klauks kas domina ir t.t..... 4u.gif

foto kelk per www.radikal.ru.....parinksi foto,paspausi melynam laukely загрузить,tada palauksi kol užkraus ir nukopinus 2 eilute dek tiesiai y foruma....
Atsakyti