kirbe, man įdomu kaip padaryt tą papuošimą, kaip tavo paskutinių nuotraukų viduriniam? kur tokios kaip bangelės?... tokios kaip tiesios bet su tokia varna... nei nežinau kaip paaiškint, bet tikriausiai supratai ko klausiu
QUOTE(Olesta @ 2010 03 06, 12:11)
Monyte, siūlyčiau dengti iš vakaro, tada matysi, rasoja nerasoja, atsiras pūslių, ar ne, galų gale susitovėti prieš pjaustymą turi .....
Galima butu placiau apie rasoja / nerasoja ,atsiras pusliu / neatsiras? Turbut neturi nei rasoti,nei pusliu atsirasti... O ka daryti jei taip nutiktu?
šiaip neturėtų atsirasti tinkamai apruošus tortą dengimui ir tinkamai išlyginus ir apdengus tortą, bet kartais nutinka variantų visokių, ypač karštuoju metų laiku dėl temperatūrų skirtumų, su išrasojimu nieko nepaveiksi, o pūsles su adata reikia pašalinti, viskas yra viršutinėj papuošimų temoj...kaip tai padaryti.....
Merginos,pagelbėkite, prašau, dėl ganašo.
Vakar užvirinau 200 ml grietinėlės, ištirpinau 250 g juodo šokolado. Kai masė ataušo, įdėjau į šaldytuvą. Ryte norėjau išplakti, bet nebuvo ką, nes masė sustingo. Ar įmanoma išgelbėti situaciją? Ar viską iš naujo daryti?
Vakar užvirinau 200 ml grietinėlės, ištirpinau 250 g juodo šokolado. Kai masė ataušo, įdėjau į šaldytuvą. Ryte norėjau išplakti, bet nebuvo ką, nes masė sustingo. Ar įmanoma išgelbėti situaciją? Ar viską iš naujo daryti?
Na va ir mano "nelaimelis",nepasisekes Rafaelo biskvitas su maskarpones kremu su persikais,mmg,aisingas.Kazkaip per minksta mmg gaunas,truksta elastingumo,galbut per silpna zelatina,reiktu daugiau ideti?laukiu kritikos ir patarimu [attachmentid=194330]
QUOTE(Migle79 @ 2010 03 06, 13:00)
Merginos,pagelbėkite, prašau, dėl ganašo.
Vakar užvirinau 200 ml grietinėlės, ištirpinau 250 g juodo šokolado. Kai masė ataušo, įdėjau į šaldytuvą. Ryte norėjau išplakti, bet nebuvo ką, nes masė sustingo. Ar įmanoma išgelbėti situaciją? Ar viską iš naujo daryti?
Vakar užvirinau 200 ml grietinėlės, ištirpinau 250 g juodo šokolado. Kai masė ataušo, įdėjau į šaldytuvą. Ryte norėjau išplakti, bet nebuvo ką, nes masė sustingo. Ar įmanoma išgelbėti situaciją? Ar viską iš naujo daryti?
as jau galvojau kazkas suvalge
,ne nesuvalge,idedu dar viena is arciau
QUOTE(Migle79 @ 2010 03 06, 11:00)
Merginos,pagelbėkite, prašau, dėl ganašo.
Vakar užvirinau 200 ml grietinėlės, ištirpinau 250 g juodo šokolado. Kai masė ataušo, įdėjau į šaldytuvą. Ryte norėjau išplakti, bet nebuvo ką, nes masė sustingo. Ar įmanoma išgelbėti situaciją? Ar viską iš naujo daryti?
Vakar užvirinau 200 ml grietinėlės, ištirpinau 250 g juodo šokolado. Kai masė ataušo, įdėjau į šaldytuvą. Ryte norėjau išplakti, bet nebuvo ką, nes masė sustingo. Ar įmanoma išgelbėti situaciją? Ar viską iš naujo daryti?
Tu idejai biski per daug sokolado,geriausia deti 50/50.Bet dabar truputi pasildyk ir bandyk plakti,turetu issiplakt.
QUOTE(EcceHomo @ 2010 03 06, 12:13)
kirbe, man įdomu kaip padaryt tą papuošimą, kaip tavo paskutinių nuotraukų viduriniam? kur tokios kaip bangelės?... tokios kaip tiesios bet su tokia varna... nei nežinau kaip paaiškint, bet tikriausiai supratai ko klausiu
NU NELABAI SUPRATAU KO KLAUSI.....?
QUOTE(kirbe @ 2010 03 06, 15:31)
NU NELABAI SUPRATAU KO KLAUSI.....?
Gal ji čia apie tvorelę tavo šokoladinę? Nes ten tokios a le varnos dar viršui.
Sveikos merginos ir berniukai, esu cia visiska naujoke, visalaik buvau stebetojo vaidmenyje . Jusu kuriniai super!!!!! Na o Jau Cipciuko tortukai, net sunku apsakyt, jau turite rankas auksines!! Kepineju ir as retkarciais tortukus, nesu profas sioje srityje, tik mokausi, bet gal kam nors kokia mano ideja patiks. Vat jei dabar pavyks tai ydesiu nuotraukyte , o jei visai gerai pavyks tai ir ne viena
Papildyta:
kolkas nesekas, nepatinka sitam puslapiui nuotrauku formatas , kai issiaiskinsiu, iskart ir ymesiu
Papildyta:
Papildyta:
na pagaliau pavyko, tortukas jogurtinis - vaisinis, na o berniukas ant virsaus kaip matot - vaisiu mozaika
Papildyta:
kolkas nesekas, nepatinka sitam puslapiui nuotrauku formatas , kai issiaiskinsiu, iskart ir ymesiu
Papildyta:
Papildyta:
na pagaliau pavyko, tortukas jogurtinis - vaisinis, na o berniukas ant virsaus kaip matot - vaisiu mozaika
super mozaika šaunuolė, pasirodyk dažniau
jei MMG gaunasi per minkšta, vadinasi padauginot arba skysčių, arba aliejaus, arba pudros, MMG tokia masė, kur saviveiklos nepareikšit, darykit pagal receptą, viskas gaunasi....jei apstingsta per ilgai, dėkit į mikrobangę ir gaivinkit išlaikykit proporcijas vandens, želatinos pudros pagal receptą ir gausis
Migle79, šokolado biškį padauginai užtat taip sustingo, idealu būtų atkaitinti trūkstamą kiekį grietinėlės dapilti ir į masę atvėsinti ir tada plakti, arba bandyk palaikyti kambario temperatūroje ganašą ir plakti
jei MMG gaunasi per minkšta, vadinasi padauginot arba skysčių, arba aliejaus, arba pudros, MMG tokia masė, kur saviveiklos nepareikšit, darykit pagal receptą, viskas gaunasi....jei apstingsta per ilgai, dėkit į mikrobangę ir gaivinkit išlaikykit proporcijas vandens, želatinos pudros pagal receptą ir gausis
Migle79, šokolado biškį padauginai užtat taip sustingo, idealu būtų atkaitinti trūkstamą kiekį grietinėlės dapilti ir į masę atvėsinti ir tada plakti, arba bandyk palaikyti kambario temperatūroje ganašą ir plakti