Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

neramuole,
pasakiskas ,o galetum pasakyt, o gal ir rasei, blush2.gif kaip tokias gelytes padarei ax.gif
man sis tortukas -labai siltas ir mielas smile.gif
Atsakyti
Agniuk@s, mielas tortukas, ta gėlytė išvis fantastiška thumbup.gif

kirbe, marškiniai čiotki, tikrai ta spalvytė nereali thumbup.gif o kiti du, tai mane asmeniškai sužavėjo tvorelių lygumas thumbup.gif

JOLKA999, paprasta, gražu 4u.gif thumbup.gif

zuliaska, fainūs tortukai 4u.gif

neramuole, norėčiau gabaliuko tavo torčiuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2010 03 05, 23:24)
neramuole,
pasakiskas ,o galetum pasakyt, o gal ir rasei, blush2.gif kaip tokias gelytes padarei  ax.gif
man sis tortukas -labai siltas ir mielas smile.gif

gelytes dariau naudodama sia formele
http://www.surbitona.....l rose_NL.jpg

naudojau du dydzius, kampukus truputi suspaudziau isdziovinau ir suklijavau, vidury nevalgomi kuokeliai, labai lengva paprasta 4u.gif
Atsakyti
hi.gif ....babas rytas , jei nieko prieš , mestelsiu keleta ....nesikartojančių .

Žuvytė ( neproporcinga tokia doh.gif , bet vistik ne delfinas ) ....draugių dovana - draugei - Žuvies zodiako atstovei .

Medutis , pastilažas , aisingas .....

user posted image

Mergytei , pirmojo gimtadienio proga...mano anūkytė du kartus jam liežuvėlį nulupo tongue.gif

Medutis ....visa kita - pastilažas ....

user posted image

Atsakyti
Kaip visada cipciuko kuriniai nuostabus, (zuvyte pasisaugosiu ax.gif nes labai daug seimoj zuviuku turim)
Atsakyti
Na dar vienas ....ir dagiau jūsų netrukdysiu ax.gif ...

Jubiliejui , vyrui ....

Juodasis miškas , pastilažas , cipsiuko gėlių masė , plikyti lapeliai , truputi aisingo ....

user posted image

user posted image

Atsakyti
neramuole,labai švelnus tortas wub.gif
cipciuk,atsižiūrėt neina thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
cipciuk, labai gražūs tortai thumbup.gif

na, o pas mane tęsiasi makvynomanija doh.gif lotuliukas.gif
Medutis, puoštas MMG ax.gif
user posted image

tik va, klausimas iškilo, kaip jūs lygiai gražiai apdengiat mašiną mase? man niekaip neišeina, vistiek klostės susimeta, nors tu ką daryk doh.gif tai užpakaly pjoviau ir gavosi alia "bagažinė" doh.gif ir pirmą kartą nesigavo.... priekis, šonai gražiai apsidengia,o užpakalis amen unsure.gif
Atsakyti
spygli,labai graži mašina,o dėl klostės-tai kur tu matei užpakalį be klosties lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 03 06, 09:45)
Na dar vienas ....ir dagiau jūsų netrukdysiu  ax.gif ...

na žinot Cipciuk,jus tik trukdykit ir trukdykit su tokiais grožiais,o mes sedesim su atvipusiais žandikauliais ir spoksosim.....nebus kada nei tortu kepti.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

labai labai gražu...visus nusikopinau.... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Kokis meskis wub.gif Tik liezuvis geltu is burnytes buti o ne is nosytes biggrin.gif O gal cia tik fotkej taip atrodo ... g.gif
Ir kiti tortukai irgi fainuoliai thumbup.gif
Mergytes,o yra skirtumas kada torta apdengti ir papuosti ? Geriau diena pries vartojant ar ta pacia diena ?
Atsakyti
Cipciuk , nepriekaištinga, išskyrus meškutės liežuviuką, nu tikrai norisi jo žemiau ax.gif ale koks jau dabar skirtumas jubiliatė nupeš vis tiek blush2.gif

Spyglis2 tai kad labai mondriai norėjai tą užkepalį kaip mano vaikas ako padaryti, pati pasidarei kliūtis lygiam masės apdengimui 4u.gif bet nufotkinai tai atrodo ledas, jokių nesklandumų nebuvo, šaunuolė 4u.gif

Monyte, siūlyčiau dengti iš vakaro, tada matysi, rasoja nerasoja, atsiras pūslių, ar ne, galų gale susitovėti prieš pjaustymą turi .....
Atsakyti