neramuole,
pasakiskas ,o galetum pasakyt, o gal ir rasei, kaip tokias gelytes padarei
man sis tortukas -labai siltas ir mielas
Agniuk@s, mielas tortukas, ta gėlytė išvis fantastiška
kirbe, marškiniai čiotki, tikrai ta spalvytė nereali o kiti du, tai mane asmeniškai sužavėjo tvorelių lygumas
JOLKA999, paprasta, gražu
zuliaska, fainūs tortukai
neramuole, norėčiau gabaliuko tavo torčiuko
kirbe, marškiniai čiotki, tikrai ta spalvytė nereali o kiti du, tai mane asmeniškai sužavėjo tvorelių lygumas
JOLKA999, paprasta, gražu
zuliaska, fainūs tortukai
neramuole, norėčiau gabaliuko tavo torčiuko
QUOTE(kersiene @ 2010 03 05, 23:24)
neramuole,
gelytes dariau naudodama sia formele
http://www.surbitona.....l rose_NL.jpg
naudojau du dydzius, kampukus truputi suspaudziau isdziovinau ir suklijavau, vidury nevalgomi kuokeliai, labai lengva paprasta
....babas rytas , jei nieko prieš , mestelsiu keleta ....nesikartojančių .
Žuvytė ( neproporcinga tokia , bet vistik ne delfinas ) ....draugių dovana - draugei - Žuvies zodiako atstovei .
Medutis , pastilažas , aisingas .....
Mergytei , pirmojo gimtadienio proga...mano anūkytė du kartus jam liežuvėlį nulupo
Medutis ....visa kita - pastilažas ....
Žuvytė ( neproporcinga tokia , bet vistik ne delfinas ) ....draugių dovana - draugei - Žuvies zodiako atstovei .
Medutis , pastilažas , aisingas .....
Mergytei , pirmojo gimtadienio proga...mano anūkytė du kartus jam liežuvėlį nulupo
Medutis ....visa kita - pastilažas ....
Kaip visada cipciuko kuriniai nuostabus, (zuvyte pasisaugosiu nes labai daug seimoj zuviuku turim)
neramuole,labai švelnus tortas
cipciuk,atsižiūrėt neina
cipciuk,atsižiūrėt neina
cipciuk, labai gražūs tortai
na, o pas mane tęsiasi makvynomanija
Medutis, puoštas MMG
tik va, klausimas iškilo, kaip jūs lygiai gražiai apdengiat mašiną mase? man niekaip neišeina, vistiek klostės susimeta, nors tu ką daryk tai užpakaly pjoviau ir gavosi alia "bagažinė" ir pirmą kartą nesigavo.... priekis, šonai gražiai apsidengia,o užpakalis amen
na, o pas mane tęsiasi makvynomanija
Medutis, puoštas MMG
tik va, klausimas iškilo, kaip jūs lygiai gražiai apdengiat mašiną mase? man niekaip neišeina, vistiek klostės susimeta, nors tu ką daryk tai užpakaly pjoviau ir gavosi alia "bagažinė" ir pirmą kartą nesigavo.... priekis, šonai gražiai apsidengia,o užpakalis amen
spygli,labai graži mašina,o dėl klostės-tai kur tu matei užpakalį be klosties
QUOTE(Cipciukas @ 2010 03 06, 09:45)
Na dar vienas ....ir dagiau jūsų netrukdysiu ...
na žinot Cipciuk,jus tik trukdykit ir trukdykit su tokiais grožiais,o mes sedesim su atvipusiais žandikauliais ir spoksosim.....nebus kada nei tortu kepti....
labai labai gražu...visus nusikopinau....
Kokis meskis Tik liezuvis geltu is burnytes buti o ne is nosytes O gal cia tik fotkej taip atrodo ...
Ir kiti tortukai irgi fainuoliai
Mergytes,o yra skirtumas kada torta apdengti ir papuosti ? Geriau diena pries vartojant ar ta pacia diena ?
Ir kiti tortukai irgi fainuoliai
Mergytes,o yra skirtumas kada torta apdengti ir papuosti ? Geriau diena pries vartojant ar ta pacia diena ?
Cipciuk , nepriekaištinga, išskyrus meškutės liežuviuką, nu tikrai norisi jo žemiau ale koks jau dabar skirtumas jubiliatė nupeš vis tiek
Spyglis2 tai kad labai mondriai norėjai tą užkepalį kaip mano vaikas ako padaryti, pati pasidarei kliūtis lygiam masės apdengimui bet nufotkinai tai atrodo ledas, jokių nesklandumų nebuvo, šaunuolė
Monyte, siūlyčiau dengti iš vakaro, tada matysi, rasoja nerasoja, atsiras pūslių, ar ne, galų gale susitovėti prieš pjaustymą turi .....
Spyglis2 tai kad labai mondriai norėjai tą užkepalį kaip mano vaikas ako padaryti, pati pasidarei kliūtis lygiam masės apdengimui bet nufotkinai tai atrodo ledas, jokių nesklandumų nebuvo, šaunuolė
Monyte, siūlyčiau dengti iš vakaro, tada matysi, rasoja nerasoja, atsiras pūslių, ar ne, galų gale susitovėti prieš pjaustymą turi .....