QUOTE(RiMami @ 2010 03 05, 17:23)
jurgamp, dailus labai tortukas tavo gerai kad "N" pataisei
Jo ta N tai
QUOTE(Olesta @ 2010 03 05, 17:33)
Jurgamp, pagarba, toks gražus pirmasis tortas, ir matau griebei jautį už ragų, nesigailėk įdirbio, bus aukštai įvertintas, o kai išmoksi padaryti be košmariškų sapnų, juoksies prisiminus pirmo torto gamybą, sėkmės toliau kepant tortukus, šaunuolė
Aciu jo griebiau is esmes, tortukas mano keptas tai gal koks 5 ir visi Cipsiuko meduciai, laabai skanus, ir lengvai pagaminamas, praktiskai neimanoma susimaut , bet tokia puosyba tai pirma, ir kad ivertins tai tikiu, jau dabar matau kaip draugem zandikauliai atvips tokio meno tai jos nesitiki is manes
QUOTE(kirbe @ 2010 03 05, 17:34)
pirmiausia viršuj nupiešiu tuos vingiuotus,o paskui visa kita....labai paprasta....
jeigu suskilinejo,per daug riebalu....gal padekla patepei per daug aliejum dedama dziuti lapelius.....nes del plonumo neskilineja...aš pati dabar daug dariau,tai neturejau padeklu tiek,tai dejau džiuti ant kardono užtiesto kepimo popieriumi...pabijojau ,kad prilips,tai patepiau aliejum.....ir mano suskilinejo..... daugiau jokiu patepimu niekada nedarysiu.....jie ir taip neprilimpa.....
jeigu suskilinejo,per daug riebalu....gal padekla patepei per daug aliejum dedama dziuti lapelius.....nes del plonumo neskilineja...aš pati dabar daug dariau,tai neturejau padeklu tiek,tai dejau džiuti ant kardono užtiesto kepimo popieriumi...pabijojau ,kad prilips,tai patepiau aliejum.....ir mano suskilinejo..... daugiau jokiu patepimu niekada nedarysiu.....jie ir taip neprilimpa.....
Gali buti nes as is akies viska dejau, nes man is tu propociju kur parasytos tai man 100metu tu lapeliu uztektu
QUOTE(gitule @ 2010 03 05, 17:58)
tai va kad tu progu nedaug, seniau tai su trupiniais puosdavau arba su vaisiais, nors kazkas sake ,kad meduciui vaisiai nelabai tinka, bet man tai viskas ten tinka.
Va cia toki buvau sesei su gimtadieniu iskepus
ACIU kad neispeiket, malonu kai pagiria patyre kepejos vaikstau dabar nosi uzrietus, net lietus prilytu