Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(RiMami @ 2010 03 05, 17:23)
jurgamp, dailus labai tortukas tavo wub.gif gerai kad "N" pataisei lotuliukas.gif

Jo ta N tai doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 03 05, 17:33)

Jurgamp
, pagarba, toks gražus pirmasis tortas, ir matau griebei jautį už ragų, nesigailėk įdirbio, bus aukštai įvertintas, o kai išmoksi padaryti be košmariškų sapnų, juoksies prisiminus pirmo torto gamybą, sėkmės toliau kepant tortukus, šaunuolė  4u.gif

Aciu mirksiukas.gif jo griebiau is esmes, tortukas mano keptas tai gal koks 5 ir visi Cipsiuko meduciai, laabai skanus, ir lengvai pagaminamas, praktiskai neimanoma susimaut ax.gif , bet tokia puosyba tai pirma, ir kad ivertins tai tikiu, jau dabar matau kaip draugem zandikauliai atvips lotuliukas.gif tokio meno tai jos nesitiki is manes ax.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 03 05, 17:34)
pirmiausia viršuj nupiešiu tuos vingiuotus,o paskui visa kita....labai paprasta....
jeigu suskilinejo,per daug riebalu....gal padekla patepei per daug aliejum dedama dziuti lapelius.....nes del plonumo neskilineja...aš pati dabar daug dariau,tai neturejau padeklu tiek,tai dejau džiuti ant kardono užtiesto kepimo popieriumi...pabijojau ,kad prilips,tai patepiau aliejum.....ir mano suskilinejo..... doh.gif daugiau jokiu patepimu niekada nedarysiu.....jie ir taip neprilimpa.....

Gali buti nes as is akies viska dejau, nes man is tu propociju kur parasytos tai man 100metu tu lapeliu uztektu lotuliukas.gif

QUOTE(gitule @ 2010 03 05, 17:58)

Jurgamp, jeigu pirmas toks, tai paskesni isvis bus pasakiski  4u.gif

tai va kad tu progu nedaug, seniau tai su trupiniais puosdavau arba su vaisiais, nors kazkas sake ,kad meduciui vaisiai nelabai tinka, bet man tai viskas ten tinka.

Va cia toki buvau sesei su gimtadieniu iskepus

user posted image

ACIU kad neispeiket, malonu kai pagiria patyre kepejos 4u.gif vaikstau dabar nosi uzrietus, net lietus prilytu lotuliukas.gif
Atsakyti
Su braškėm kaip vasarą primena, jau toks skanus atrodo!

RiMami tortas tai be žodžių 4u.gif

Ta mėlynas su gėlytėm labai patiko. blush2.gif

O apie meškį patylėsiu. Net draugėm papasakojau apie tokį kulinarą - žandikauliai atvėpo. lotuliukas.gif Sakau, gal reiks kabint g.gif Nereiktų pačiai tortų kept lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievsius @ 2010 03 05, 20:51)
O apie meškį patylėsiu. Net draugėm papasakojau apie tokį kulinarą - žandikauliai atvėpo.  lotuliukas.gif  Sakau, gal reiks kabint  g.gif Nereiktų pačiai tortų kept  lotuliukas.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif

Rimami, nu ir kodėl aš turėčiau daba pykt??? mmmm??? lotuliukas.gif jegu pats tą meškį pagrobiau lotuliukas.gif

Oi mergaitės, kaip čia viskas gražu... Po Vilniaus Kazio, tikra atgaiva akims bigsmile.gif bigsmile.gif Kiekvienos negirsiu, nes jau jėgos nebeleidžia blush2.gif Už tai atsiprašau labai labai 4u.gif Ir visoms didžiausios pagyros, kompimentaibei po didelį, didelį baliončiką 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Einate į mano temą .... smile.gif
Atsakyti
sianakt sukuriau stai koki mazyli, tortas rafaelo svajone, puosta grietinele, gelytes MMG

user posted image
Atsakyti
Nu kodėl mane visada taip žavi spalva? lotuliukas.gif Gėlių spalva tai thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
ne be reikalo žavi, man ir žadą užtraukė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ar esat kuri darius voratinkli ant torto ne is sokolado??? Rdau knygoj, o paskui ir internete, kad galima apdaryt is sviesto, tepamos varskes, cukraus pudros.... Noriu pamegint, ale bijau, kad nesutrukynetu jis man ....
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2010 03 05, 20:13)
sianakt sukuriau stai koki mazyli, tortas rafaelo svajone, puosta grietinele, gelytes MMG

Zodis mazyli ,kabutese neturejo buti ? Ne toks jau jis ir mazylis atrodo bigsmile.gif O kas tie blizgantys karoliukai?

P.s. po vieno komentaro basidare nebejauku cia rasyti unsure.gif ,o dar Cipciukas kazka mistisko cia raudonai brukstelejo unsure.gif Nieko nebesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2010 03 05, 21:45)

P.s. po vieno komentaro  basidare nebejauku  cia rasyti  unsure.gif  ,o dar Cipciukas kazka mistisko cia raudonai brukstelejo  unsure.gif  Nieko nebesuprantu  unsure.gif

tu neisizeisk,bet tu rasai lyg dienorasti cia doh.gif temele tikrai nesivadina "pasipergyvenim" yra beda-rasyk,nori pagirt-rasyk,nori klaust-visada rasyk,bet kada ka kepei ir pan,yra kepejeliu plepesiai,o ne sita temele,nepyk,bet jei kiekviena pradesim taip rasyti,nebespes kurti temeliu ir plius nebebus aisku kur ir ko ieskoti doh.gif
Atsakyti
Neramuole, nerealiai grazus, svelnybe toks wub.gif Mano sesuo pamate ir zandikaulis atvipo, o dar ir tortas jos megstamiausias bigsmile.gif
QUOTE(monyte @ 2010 03 05, 19:45)
P.s. po vieno komentaro  basidare nebejauku  cia rasyti  unsure.gif  ,o dar Cipciukas kazka mistisko cia raudonai brukstelejo  unsure.gif  Nieko nebesuprantu  unsure.gif

Cipciukas nieko asmenisko nepasake, jeigu butum visas temas perskaicius, suprastum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2010 03 05, 22:45)
Zodis mazyli ,kabutese neturejo buti ? Ne toks jau jis ir mazylis atrodo  bigsmile.gif  O kas tie blizgantys karoliukai?

tai valgomi karoliukai pabarstukai perlo spalvos 4u.gif
aciu mergaites uz pagyras ax.gif
Atsakyti