Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(jurgamp @ 2010 03 05, 15:43)
Laba diena,  pasirodau ir as savo pirma meduti puosta sitaip mandriai lotuliukas.gif ,  kuris man daug nervu kainavo, jau sapnuotis tie visi papuosimai buvo pradeje doh.gif
tai va viduj medutis

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif aprasei mano situacija, sumaniau, pradejau skaityti gilintis, kuo toliau tuo daugiau klausimu ir sapnu apie tortus doh.gif
Atsakyti
Ka cia atskirai beprigirsi,visos saunuoles mergaites 4u.gif
Atsakyti
koia tortuku gausa thumbup.gif labai grazus, kirbe tavuosius kopinu, labai jau dailios gelytes, mokinsiuos ir as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 03 05, 15:51)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif aprasei mano situacija, sumaniau, pradejau skaityti gilintis, kuo toliau tuo daugiau klausimu ir sapnu apie tortus  doh.gif

Uffff... pasirodo ne as viena tokia biggrin.gif

Kepu blynus savo tortui ir jau pradedu itarineti,kad skrybelaite per didele bus g.gif Ar tik neteks jos is viso nedeti g.gif

O man tas 50 tortas labai labai graziai atrodo,tik ant 0 as gelytes apacioj buciau dejus mirksiukas.gif ,o ir spalva man faina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 05 kovo 2010 - 16:20
jurgamp, dailus labai tortukas tavo wub.gif gerai kad "N" pataisei lotuliukas.gif

zuliaska, bet tai kaip gražuuuuuuu wub.gif tas "50" tortas laaabai solidus wub.gif ir 5-etas koks taisyklingas thumbup.gif thumbup.gif su kamuoliu - irgi labai dailus tortulis wub.gif Jau tu ten ukmergėj garsiausia tortininkė turbūt laugh.gif

QUOTE(daividija @ 2010 03 05, 15:14)
tavo tortas laaaabai grazus,o idet galejai. Tikrai ne tavo vienos kopijuota is rusaiciu psl lotuliukas.gif as cia daug identisku matau... lotuliukas.gif Pati kokia ideja nuvagiu..bet jau tavo pyragu grozis,tik apsiseilejau beziuredama,kraunuosi lagaminus ir varau i svecius.

Ačiū ačiū 4u.gif
Į svečius visada prašom, nors dažniausiai nieko skanaus ir neturiu hihihi.gif ale ką nors sukombinuosim mirksiukas.gif laugh.gif Tai jooo... sutinku, kad ne griekas kokią idėją "pasiskolint" nieko čia blogo - visos juk ieškom idėjų po platųjį internetą lotuliukas.gif ale tegu sėdi tas tortas paraše maža ką blush2.gif

Kuri čia klausėt kas yra MMG - tai ne marshmallow masė schmoll.gif o Meian Masė su Gliukoze ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 05 kovo 2010 - 16:28
O as tai uz keliu dienu kepsiu lakstus lotuliukas.gif reikia torta issikepti lotuliukas.gif kaip puosiu nezinau,o gal zinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 03 05, 15:42)
jetus kiek grozybiu cia, net galva sukasi, ir kam as cia lindau  doh.gif cia is to noro padaryti vaikams tortus  doh.gif
zodziu gal dar kas galit isversti kas tai yra pastiliazas? mmg tai speju marshmelou saldainiu mase ?

Mieloji, keliauk į KEPĖJŲ TĖVE MŪSŲ temą, ten rasi ir pastiliažą ir lipdymui ir dengimui, tai yra cukrinė masė, ir MMG - Meian masė su gliukoze. Rasi daug papuošimo būdų, daug pamokų, tik nerašyk ten komentarų, klausimų, jei iškils, atkeliausi klausti čia ......

Jurgamp
, pagarba, toks gražus pirmasis tortas, ir matau griebei jautį už ragų, nesigailėk įdirbio, bus aukštai įvertintas, o kai išmoksi padaryti be košmariškų sapnų, juoksies prisiminus pirmo torto gamybą, sėkmės toliau kepant tortukus, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
o gal baigiam bereikalingai damusineti tema? doh.gif doh.gif suprantu klausimas,pasirodymas,patarimas,nu bet kas cia?dienorasciai? g.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 05, 14:41)
Kirbe liukso klasės tortai, papasakok man prašau, kaip taip vienodais gražiai nupiešei viršų tvorelėms??? iš pradžios atsibrėžei banguotą liniją su dekoru ar ant pabaigos piešei???? bet atrodo super gražiai  4u.gif

pirmiausia viršuj nupiešiu tuos vingiuotus,o paskui visa kita....labai paprasta....

QUOTE(jurgamp @ 2010 03 05, 15:43)
lapeliai Kirbes, tik as ju daug prisidariau bet kai isdziuvo beveik visus ismeciau, nes labai suskilinejo, gal perplonus padariau, o gal siaip ka netaip g.gif  ir siaip nelabai toks kokio norejau, bet bus gerai

jeigu suskilinejo,per daug riebalu....gal padekla patepei per daug aliejum dedama dziuti lapelius.....nes del plonumo neskilineja...aš pati dabar daug dariau,tai neturejau padeklu tiek,tai dejau džiuti ant kardono užtiesto kepimo popieriumi...pabijojau ,kad prilips,tai patepiau aliejum.....ir mano suskilinejo..... doh.gif daugiau jokiu patepimu niekada nedarysiu.....jie ir taip neprilimpa.....
Atsakyti
Kirbe, AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
nu va nufotkinau dar vieną, čia mamai dovanų dariau, turėjo gautis mažutis ma-utis, bet gavos 2,5kg smile.gif)) o šiaip truputi vienas šonas pakrito,nu bet nieko, gi suvalgysim smile.gif
asseni tas šokoladinis ar kaip vadinasi, su karameliniu sluoksniu. puoštas mmg smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kirbe, kaaaip grazu bigsmile.gif Tokios pavasariskos spalvos wub.gif O kaip graziai tinkliukai padaryti, pasaka 4u.gif

RiMami, gigantas nerealus wub.gif
Zuliaska, grazu 4u.gif
Jurgamp, jeigu pirmas toks, tai paskesni isvis bus pasakiski 4u.gif
Atsakyti