Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 03 05, 12:57)
Kirbe tortukai labai grazus thumbup.gif kopijuoju  ax.gif
ir tavo rozytes man graziausios atrodo,nu jau tokios fainos,dabar paklausiu gal turi nuotrauka kaip atrodo tas jau ishplotas roziu lapas?gal ash ne tokios formos isploju kad man nesigauna g.gif nes rozytes tavo tai fantastishkos,labai norisi ishmokti tokiu daryti blush2.gif

viršutinej temukej yra foto mano rožiu darymo eigos.....

QUOTE(Bomba @ 2010 03 05, 13:12)
as esu visiska naujoke tortu daryme, vis ziuriu, ant ko dedate tortus ? kazkada padariau ant kepimo formos pado, tai po kiek laiko nuo jo kazkokio metalo skonio prisigere tortas  doh.gif ziuriu cia ant baltu serveteliu kazkokiu ar ant blizgaus popieriaus uzdeta, tai cia paprastas dovanu popieirus naudojamas ? ar specialus kazkoks ?

arba ant serveteliu dedam arba ant kardono apklijuoto dovanu popierium......
Atsakyti
Merginos susimaišė man protelis , tortą dengsiu pastilažu ir reiks priklijuot detales iš pastilažo , skaičiau , kad tas detales klijuojat ir su vandeniu ir degtine ir aisingu , aišku maistinių klijų neturiu , darysiu bezą tai gal su juo klijuot g.gif , patarkit su kuo tvirčiausiai prisiklijuoja , taip nenorėtus , kad viskas šalin krist pradėtų
didelis dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 03 05, 13:53)
Merginos susimaišė man protelis , tortą dengsiu pastilažu ir reiks priklijuot detales iš pastilažo , skaičiau , kad tas detales klijuojat ir su vandeniu ir degtine ir aisingu , aišku maistinių klijų neturiu , darysiu bezą tai gal su juo klijuot  g.gif , patarkit su kuo tvirčiausiai prisiklijuoja , taip nenorėtus , kad viskas šalin krist pradėtų
didelis dėkui  4u.gif

gali drasiai klijuot su beze...puikiai laikysis.....
Atsakyti
Sveikutės, vis užmetu karts nuo karto akį – tiek čia grožybių pridėjusios ir naujokės nesnaudžia šaunuolės visos thumbup.gif
Negaliu susilaikyt nepagyrus Agniuko torto – toks jis man mielas negaliu wub.gif gal kad orches labai myliu, atrodo tikrai skoningai papuoštas ir orchidėją laaaaaabai dailią padarei, žinant, kad oi kaip nėra lengva jas nulipdyt - taviškė išvis fainuolė wub.gif

Dar žodelis, Žaismingamstiklui – nu klausyk, vyruti, čiut iš koto neišgriuvau pamačius tavo meškį – atrodo nerealiai – nusikopinau nepyk blush2.gif

Apie mūsų profes tai išvis patyliu – Cipciuko su drugeliais ir dabar akyse stovi wub.gif piratų laivas – jetus kiek ten darbelio gražaus įdėta doh.gif piračiukai labai simpatiški wub.gif Miglės tortai su aplikacijom – tokie nuotaikingi ir taip kruopščiai padaryti, kirbės – nu tu pavarai tai pavarai, visad visi tavo tortukai gražūs ir tvarkingi, Jolka, Olesta – kur ten visas išvardinsi, o Asseni dar kiek savo paraše prislėpus grožio bigsmile.gif butelio tortas - laaaaaaabai solidus wub.gif wub.gif wub.gif

Aš irgi vieną galingą tortą dariau MB jubiliejui ir sūnaus 18-am gimtadieniui ax.gif čia jo nedėsiu tikrai, nes labai jau daug idėjų nukopijavau nuo rusaičių tortų – nuo vieno žvejas čiut ne vienodas tik be kompaniono hihihi.gif nuo kito – žuvis, dar kai kokios detalės blush2.gif visa kita pagal mane – nu jeigu kam smalsu pažiūrėt paraše yra blush2.gif

Atsakyti
Kirbe liukso klasės tortai, papasakok man prašau, kaip taip vienodais gražiai nupiešei viršų tvorelėms??? iš pradžios atsibrėžei banguotą liniją su dekoru ar ant pabaigos piešei???? bet atrodo super gražiai 4u.gif

Jolka999 thumbup.gif man žinai ko trūksta, bet aš Olesta doh.gif blush2.gif

RiMami , Tavo gigantas nuostabus thumbup.gif

Atsakyti
zinau,bet as gi specialiai taip nedarau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 03 05, 12:36)

Aš irgi vieną galingą tortą dariau MB jubiliejui ir sūnaus 18-am gimtadieniui  ax.gif čia jo nedėsiu tikrai, nes labai jau daug idėjų nukopijavau nuo rusaičių tortų – nuo vieno žvejas čiut ne vienodas tik be kompaniono hihihi.gif  nuo kito – žuvis, dar kai kokios detalės blush2.gif visa kita pagal mane – nu jeigu kam smalsu pažiūrėt paraše yra blush2.gif

tavo tortas laaaabai grazus,o idet galejai. Tikrai ne tavo vienos kopijuota is rusaiciu psl lotuliukas.gif as cia daug identisku matau... lotuliukas.gif Pati kokia ideja nuvagiu..bet jau tavo pyragu grozis,tik apsiseilejau beziuredama,kraunuosi lagaminus ir varau i svecius.
Atsakyti
nu kirbe tavo tie šokoladiniai tai nuostabūs!! nieko negaliu pridurt, tvorelė superinė...
norėjau ir aš puošti šokoladu vieną tortuką nžn kas gausis

nu čia mano, ai šitas tai kaip ir nesigavo ko norėjau, bet yra kaip yra. beveik baltasis persikas, grietinėlė ir MMG
user posted image

o čia nekokybiška foto, bet mano gi skaičiai. sveria tai manau 8kg...
penketas tai medutis, nulis snikersas, viskas MMG ir aisingas. aisingas visiškai nesigavo, tai nesigavo kaip norėjau,bet panašiai. ir galiu pasakyti kad tikrai jau moku pasidaryt MMG smile.gif
user posted image

kritika priimama smile.gif nes 50 aš ne vieną pakritikavau smile.gif))))))))) o penki tai visai paprastai apsidengė smile.gif

turiu ir dar vieną, bet balkone tai tingiu fotkinti smile.gif
Atsakyti
Zuliaska thumbup.gif sveikinimai thumbup.gif jei dar torto foto būtų ryškesnė ir tikrų spalvų, tai tikrovėje tas tortas nerealiai gražus - sublizgėsi thumbup.gif
Atsakyti
tai kad fotikas lievas, paimsiu ir per balių normaliai nufotkinsiu

žinok norėjau kitų spalvų, nu bet neišgavau, o ir juostelės neradau pirkti kokios noriu... žinai kaimas gi ukmergė smile.gif tai ir gavosi kaip gavosi.
Atsakyti
jetus kiek grozybiu cia, net galva sukasi, ir kam as cia lindau doh.gif cia is to noro padaryti vaikams tortus doh.gif
zodziu gal dar kas galit isversti kas tai yra pastiliazas? mmg tai speju marshmelou saldainiu mase ?
Atsakyti
Laba diena, pasirodau ir as savo pirma meduti puosta sitaip mandriai lotuliukas.gif , kuris man daug nervu kainavo, jau sapnuotis tie visi papuosimai buvo pradeje doh.gif
tai va viduj medutis, dengta MMG, gelytes is frutella saldainiu, lapeliai Kirbes, tik as ju daug prisidariau bet kai isdziuvo beveik visus ismeciau, nes labai suskilinejo, gal perplonus padariau, o gal siaip ka netaip g.gif ir siaip nelabai toks kokio norejau, bet bus gerai

user posted image

tiesa i N raide nekreipkit demesio, jau pataisiau kaip turi but doh.gif lotuliukas.gif
ale gaila, tiek vargo, o suvalgys tai migom doh.gif
Atsakyti