Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

o aš tai nusikalus, bet nieko, grįžau iš varžybų vis lipdžiau savo tortą smile.gif vieną tai jau atidaviau dar 2 ablkone, vienas papuoštas kitas ne, bet va skaičių 50 jau aprengiau, po kol kas man patinga. padariau tokių nesąmonių su mase, tai susinervinau, bet kai sau dariau tai nesvarbu, ta prasme mamai. tai ryt jau puošiu gėlytėmis iki galo padarysiu ir vakare jau pridėsiu savo tortukus smile.gif nes dabar tingiu forkint po vieną smile.gif

o 2 paskutinieji torai tai liuksiški, tas grietinėle puoštas man LABAI MIELAS norėčiau tokio
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 03 04, 21:25)
Jei neapsisprendziat kaip puosti savo torta,tai prasom uzsukti i tema "SOS gal turite foto ir minciu",jei kyla neaiskumu yra tortu tema,kurioje galima gauti info.

Kuo ir kaip papuosti as apsisprendus,as kuo apdengti torta nesugalvoju,kadangi pirmas dengimas bus,noretusi paprastesno varianto,uz tai ir klausiu,kuri mase ( su medum ar ta su daug pudros ) paklusnesne gaunasi . O tokios kaip temos,kaip,kad jus man pasiulete "SOS gal turite foto ir minciu", paieska neranda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2010 03 05, 10:04)
O tokios kaip temos,kaip,kad jus man pasiulete "SOS gal turite foto ir minciu", paieska neranda  schmoll.gif

SOS tema
Atsakyti
kokia ramuma smile.gif aš taip laukiu tortukų, nes gi savaitgalis artėja smile.gif
Atsakyti
Kad taip lauki,tai prašom.....nieko naujo,bet vistiek kiekvienas torčiukas vis kitoks gaunasi....

marškiniai....Rafaelo,pastilažas...labai Olestos spalva patiko marškiniu,tai ir aš padariau žalius.... blush2.gif

user posted image

toliau abu grietinele su jogurtu ir kons. vaisiais......puošta šokoladu ir gelytem iš visokiu masiu likučiu.... ax.gif
user posted image

user posted image

rytoj bus daugiau..... lotuliukas.gif
Atsakyti
kirbe,padvelke pavasariu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kirbe,labai gražu... man su šokoladu puošti patys skaniausi thumbup.gif
Atsakyti
oho kaip skaniai ir gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
user posted image

sokolasdinis tortas pagal asseni,sonai puosti riesutais,gelytes is pastilazo.
Atsakyti
kirbe,labai grazu wub.gif
Atsakyti
Kirbe tortukai labai grazus thumbup.gif kopijuoju ax.gif
ir tavo rozytes man graziausios atrodo,nu jau tokios fainos,dabar paklausiu gal turi nuotrauka kaip atrodo tas jau ishplotas roziu lapas?gal ash ne tokios formos isploju kad man nesigauna g.gif nes rozytes tavo tai fantastishkos,labai norisi ishmokti tokiu daryti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulyteee: 05 kovo 2010 - 12:58
as esu visiska naujoke tortu daryme, vis ziuriu, ant ko dedate tortus ? kazkada padariau ant kepimo formos pado, tai po kiek laiko nuo jo kazkokio metalo skonio prisigere tortas doh.gif ziuriu cia ant baltu serveteliu kazkokiu ar ant blizgaus popieriaus uzdeta, tai cia paprastas dovanu popieirus naudojamas ? ar specialus kazkoks ?
Atsakyti