Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*dew* @ 2010 02 23, 18:28)
viskas aisku tada...nes nelabai man patiko ta mase ant torto, kita kart pabandysiu ant kitokio pertepimo g.gif

jei butum aptepus tik sviestiniu kremu pvz sviestas ir kondencuotas, tada butu nieko neatsitike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2010 02 23, 18:53)
jei butum aptepus tik sviestiniu kremu pvz sviestas ir kondencuotas, tada butu nieko neatsitike 4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 02 23, 16:23)
Dar apie BEZE. Pasirodo iš to sirupo burbulus pūst galima bigsmile.gif  smile.gif Kam nesigauna, paskaitykit čia, gal kartais pavyks. Čia iš temutės gal kuri komentavo g.gif
http://www.gaspadine...ams_puosti.html

tai,kad cia cipciuko receptas-zodis zodin,turi nusikopinus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 02 23, 18:23)
Dar apie BEZE. Pasirodo iš to sirupo burbulus pūst galima bigsmile.gif  smile.gif Kam nesigauna, paskaitykit čia, gal kartais pavyks. Čia iš temutės gal kuri komentavo g.gif
http://www.gaspadine...ams_puosti.html

minejau apie burbulu putima jau keleta kartu......
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 23, 18:26)
blink.gif ...kas ? .... jetau , nu milijoną kartų buvo kalbėta , masės bijo drėgmės .... kokia dar grietinėlė gali būti , ir dar saldainių mase dengiai ....  doh.gif

nu nežinau kodel vienoms tinka ant grietoineles dengti,kitoms -ne....pati ne syky esu dengus ir saldainiu mase ir MMG tiesiai ant grietineles ir nei kartelio neišrasojo ir nieko neatsitiko......
bet kurioms sudreksta,tai geriau nerizikuoti.....
Atsakyti
aš iš tų kurioms drėksta ant grietinėlės, tai aš ir nerizikuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 02 23, 17:12)

Gali būt, kad jos. Aš turiu jos ne tik nusikopinus, bet ir atsispauzdinus visus komentarus. Bet apie burbulų pūtimą per šakutę tikrai neradau unsure.gif Gal dar kokioj kitoj vietoj koks paaiškinimas buvo, kuri praleidau g.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 02 23, 17:13)
minejau apie burbulu putima jau keleta kartu......

Gali būt, kad minėjai, bet ne visos senbuvės ir tikrai ne visos skaitė. Skaičiau tik komentarus, kad kelios kiša šaukštelio galiuką.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 02 23, 19:12)

Na žinot mergos , jei taip tąsote receptus po platujį pasaulį .... dabar pasakysiu - nifiga daugiau negausite jokių receptų , bent iš mano pusės - ne , nors žodžius pakeistumėte ....mandagumo dėliai atsiklausti galima , ar galiu tai padaryti , nesitikėjau , bent iš tos kuri tai padarė .

Atsakyti
Ups prisidirbau. Atrodo ka-ką išdaviau blush2.gif Bet gal taip ir geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 23, 18:49)
Na žinot mergos , jei taip tąsote receptus po platujį pasaulį .... dabar pasakysiu - nifiga daugiau negausite jokių receptų , bent iš mano pusės - ne , nors žodžius pakeistumėte ....mandagumo dėliai atsiklausti galima , ar galiu tai padaryti , nesitikėjau , bent iš tos kuri tai padarė .

recepta idejau as,ir ne zodis zodin,o taip kaip as darau ax.gif tiesiog susirinkau visus patarimus is sm ir parasiau,kaip verdu sirupa.mejan-kad sirupa iki uzvirimo galima maisyti,tai visada taip ir darau,kirbes-kaip tikrinti ar sirupas isvires,tai,ka reikia pusti burbulus per sakute,o cypsiuko-visad naudoju proporcijas.
tai nesuprantu,negi negalima dalintis receptais,negi gaila g.gif atsiprasau,jei jus izeidziau 4u.gif
Atsakyti
Kai pateikiama kažkokia paimta informacija , duodamas tos informacijos šaltinis , ne mane įžeidinėji , o tiesiok darai skurdesnį mūsų forumą ...atnešti reikia , o neišnešti info .

Atsakyti
Sveikos. Gal galėtumėt patarti. Ar puošiant medučio viršų šokolado mase, prieš tai dar patepti grietinėle, ar jis suminkšts ir nuo šokolado blush2.gif bijau prisidirbt blush2.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(kristinikė @ 2010 02 23, 21:12)
Sveikos. Gal galėtumėt patarti. Ar puošiant medučio viršų šokolado mase, prieš tai dar patepti grietinėle, ar jis suminkšts ir nuo šokolado  blush2.gif  bijau prisidirbt  blush2.gif  Ačiū.

as aptepu ir sonus ir virsu grietinele.....
Atsakyti