Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

[quote=Sandr_e,2010 03 04, 17:04]
Laukiu kritikos, tikiuosi baisiai neišpeiksit blush2.gif atsiprašau per didelę foto imečiau tai pakeičiu ax.gif
Prie geriausiu noru neispeiksim,labai grazus tortukas,tikrai 4u.gif

[quote=Agniuk@s,2010 03 04, 18:43]

Labai idomi gele,grazu 4u.gif
Atsakyti
Sandr_e's superine ideja morku sultimis dazyti... Turesiu omeny mirksiukas.gif Ir tortukas graziai padekoruotas. O Agnytes torto ,mano akiai, ta gele per didele ,tik nesupyk,cia tik man taip atrodo friends.gif Gele grazi good.gif tik didoka,man,turbut,visai be jos graziau butu,nes visas kitas papuosimas super grazus ok.gif
Papildyta:
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 04, 18:04)
Monyte- daili skrybelaitė,ži9rėsim ,kaip tortukas bus papuoštas  bigsmile.gif

Jei susinervinsiu bepuosdama - trupiniais kaip visada barstysiu lotuliukas.gif Kaip cia nepmirst sausainuku,del viso pikto,issikepti ,kad tureciau ka ant trupiniu deti biggrin.gif
Atsakyti
O man Agniuk@s tortas super visom prasmėm, būčiau laiminga tokį gavus, nuotrauka tiesiog iš arti kampas paimtas, bet pats tortas man super thumbup.gif

Sandr_e, Tau nuo manęs asmeniškas stiprus pagyrimas, aš kaip grietinėlės gerbėja puošimui tai Tau 10 balų už pirmą tortą thumbup.gif

Atsakyti
Aciu uz pagyrimus smile.gif smile.gif
Gaila tortas jau paimtas ,nufotkinciau is toliau , gele nemaza bet uztat viena . kiekvieno skoniai skiriasi,man grazu....
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2010 03 04, 20:50)
Jei susinervinsiu bepuosdama - trupiniais kaip visada barstysiu  lotuliukas.gif  Kaip cia nepmirst sausainuku,del viso pikto,issikepti ,kad tureciau ka ant trupiniu deti  biggrin.gif

Aš kaip susinervinu, tai padedu tortą į šaldytuva ir pailsiu nuo jo bigsmile.gif Pataeiu ir tau, nereiks sausainių kept lotuliukas.gif
Atsakyti
Olesta, labai ačiū už pagyrimą bet neidealus tas torčiukas, man dar mokytis ir mokytis, vat i jusu kai pažiūriu net ilgai dvejojau ar cia dėti, na bet galvoju bet kokiu atveju kiekviena kritika yra gera,tačiau ačiū už pagyrimus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 04 kovo 2010 - 19:53
Monyte labai grazi tavo skrybelaite.Tu cia tik is saldainiu mases darei?
Sandr e grazus torciukas. REiks ir man pabandyti su morku sultimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 03 04, 20:14)
Monyte labai grazi tavo skrybelaite.Tu cia tik is saldainiu mases darei?

Taip,is pirmu pasitaikiusiu kramtomu saldainiu... Oi,is antru,nes pirmi nespalvoti papuole biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 04 kovo 2010 - 20:34
Sakes... as vis dar neapsisprendziu kuo apdengti torta doh.gif Pradzioj galvojau ir net pabandziau padayti pagal Meian,is zelatinos,cukraus,aliejaus ir daug cukraus pudros,bet dabar uzmaciau Cipciuko apdengima is medaus,krakmolo,pudros,zeles ir riebalu.. hmmm... g.gif Medaus tortui kaip ir tas su medum tiktu. Tik ar as ji sugebesiu gerai padaryti ? g.gif (niekada nesu jokiu apdengimu darius ) SOS !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 04 kovo 2010 - 20:49
QUOTE(monyte @ 2010 03 04, 20:49)
Sakes... as vis dar neapsisprendziu kuo apdengti torta doh.gif  Pradzioj galvojau ir net pabandziau padayti pagal Meian,is zelatinos,cukraus,aliejaus ir daug cukraus pudros,bet dabar uzmaciau Cipciuko apdengima is medaus,krakmolo,pudros,zeles ir riebalu.. hmmm...  g.gif  Medaus tortui kaip ir tas su medum tiktu. Tik ar as ji sugebesiu  gerai padaryti ? g.gif (niekada nesu jokiu apdengimu darius )  SOS !

Jei neapsisprendziat kaip puosti savo torta,tai prasom uzsukti i tema "SOS gal turite foto ir minciu",jei kyla neaiskumu yra tortu tema,kurioje galima gauti informacijos poster_offtopic.gif
Papildyta:
Agniuk,labai grazus tortas,pasistengei,mergyt,saunuole 4u.gif
Papildyta:
Sandr e,noriu gabaliuko ir nemazo thumbup.gif
Atsakyti
Zaismingas stiklas 4u.gif 4u.gif blink.gif blink.gif blink.gif as tiesiog noriu ka nors pasisakyti bet net nezinau ka tavo lokys be zodziu didelis riebus ir kaip tu ji sulipdei g.gif idomu bet atrodo super ir brolis turbut labai dziaugesi tortu sasunuolis super pagarba tau 4u.gif

Agniuk laaaaaaabai grzus tortas ir gele ir papuosimas super jauciasi kad esi orchideju myletoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif va tau balioncikas

Sandr e :labai graizai papuostas tortukas kremu ir labai sventiskai atrodo thumbup.gif ir tau balioncikas 4u.gif saunuole ir kompozicija super tik kita kart morku daugiau ipilk, bet ir sumastyk tu man tokius ekologiskus dazus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 04 kovo 2010 - 21:57
QUOTE(Angel1203 @ 2010 03 04, 23:55)
Zaismingas stiklas  4u.gif  4u.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif as tiesiog noriu ka nors pasisakyti bet net nezinau ka tavo lokys be zodziu didelis riebus ir kaip tu ji sulipdei  g.gif  idomu bet atrodo super ir brolis turbut labai dziaugesi tortu sasunuolis super pagarba tau  4u.gif

Dėkui ax.gif
Nieko ypatingo tą mešką sumeistraut, tuo labiau, kad viskas yra parodyta, kaip daryti, viršutinėje papuošimų temoje thumbup.gif be to pavyzdžio kažin ar būčiau padaręs doh.gif Tik va, kad laiko reikia prie jos nemažai... mirksiukas.gif Aš ją po truputį dariau keturias dienas lotuliukas.gif
Atsakyti