[quote=Sandr_e,2010 03 04, 17:04]
Laukiu kritikos, tikiuosi baisiai neišpeiksit atsiprašau per didelę foto imečiau tai pakeičiu
Prie geriausiu noru neispeiksim,labai grazus tortukas,tikrai
[quote=Agniuk@s,2010 03 04, 18:43]
Labai idomi gele,grazu
Sandr_e's superine ideja morku sultimis dazyti... Turesiu omeny Ir tortukas graziai padekoruotas. O Agnytes torto ,mano akiai, ta gele per didele ,tik nesupyk,cia tik man taip atrodo Gele grazi tik didoka,man,turbut,visai be jos graziau butu,nes visas kitas papuosimas super grazus
Papildyta:
Jei susinervinsiu bepuosdama - trupiniais kaip visada barstysiu Kaip cia nepmirst sausainuku,del viso pikto,issikepti ,kad tureciau ka ant trupiniu deti
Papildyta:
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 04, 18:04)
Monyte- daili skrybelaitė,ži9rėsim ,kaip tortukas bus papuoštas
Jei susinervinsiu bepuosdama - trupiniais kaip visada barstysiu Kaip cia nepmirst sausainuku,del viso pikto,issikepti ,kad tureciau ka ant trupiniu deti
O man Agniuk@s tortas super visom prasmėm, būčiau laiminga tokį gavus, nuotrauka tiesiog iš arti kampas paimtas, bet pats tortas man super
Sandr_e, Tau nuo manęs asmeniškas stiprus pagyrimas, aš kaip grietinėlės gerbėja puošimui tai Tau 10 balų už pirmą tortą
Sandr_e, Tau nuo manęs asmeniškas stiprus pagyrimas, aš kaip grietinėlės gerbėja puošimui tai Tau 10 balų už pirmą tortą
Aciu uz pagyrimus
Gaila tortas jau paimtas ,nufotkinciau is toliau , gele nemaza bet uztat viena . kiekvieno skoniai skiriasi,man grazu....
Gaila tortas jau paimtas ,nufotkinciau is toliau , gele nemaza bet uztat viena . kiekvieno skoniai skiriasi,man grazu....
QUOTE(monyte @ 2010 03 04, 20:50)
Aš kaip susinervinu, tai padedu tortą į šaldytuva ir pailsiu nuo jo Pataeiu ir tau, nereiks sausainių kept
Olesta, labai ačiū už pagyrimą bet neidealus tas torčiukas, man dar mokytis ir mokytis, vat i jusu kai pažiūriu net ilgai dvejojau ar cia dėti, na bet galvoju bet kokiu atveju kiekviena kritika yra gera,tačiau ačiū už pagyrimus
Monyte labai grazi tavo skrybelaite.Tu cia tik is saldainiu mases darei?
Sandr e grazus torciukas. REiks ir man pabandyti su morku sultimis
Sandr e grazus torciukas. REiks ir man pabandyti su morku sultimis
QUOTE(Meduvė @ 2010 03 04, 20:14)
Monyte labai grazi tavo skrybelaite.Tu cia tik is saldainiu mases darei?
Taip,is pirmu pasitaikiusiu kramtomu saldainiu... Oi,is antru,nes pirmi nespalvoti papuole
Sakes... as vis dar neapsisprendziu kuo apdengti torta Pradzioj galvojau ir net pabandziau padayti pagal Meian,is zelatinos,cukraus,aliejaus ir daug cukraus pudros,bet dabar uzmaciau Cipciuko apdengima is medaus,krakmolo,pudros,zeles ir riebalu.. hmmm... Medaus tortui kaip ir tas su medum tiktu. Tik ar as ji sugebesiu gerai padaryti ? (niekada nesu jokiu apdengimu darius ) SOS !
QUOTE(monyte @ 2010 03 04, 20:49)
Sakes... as vis dar neapsisprendziu kuo apdengti torta Pradzioj galvojau ir net pabandziau padayti pagal Meian,is zelatinos,cukraus,aliejaus ir daug cukraus pudros,bet dabar uzmaciau Cipciuko apdengima is medaus,krakmolo,pudros,zeles ir riebalu.. hmmm... Medaus tortui kaip ir tas su medum tiktu. Tik ar as ji sugebesiu gerai padaryti ? (niekada nesu jokiu apdengimu darius ) SOS !
Jei neapsisprendziat kaip puosti savo torta,tai prasom uzsukti i tema "SOS gal turite foto ir minciu",jei kyla neaiskumu yra tortu tema,kurioje galima gauti informacijos
Papildyta:
Agniuk,labai grazus tortas,pasistengei,mergyt,saunuole
Papildyta:
Sandr e,noriu gabaliuko ir nemazo
Zaismingas stiklas as tiesiog noriu ka nors pasisakyti bet net nezinau ka tavo lokys be zodziu didelis riebus ir kaip tu ji sulipdei idomu bet atrodo super ir brolis turbut labai dziaugesi tortu sasunuolis super pagarba tau
Agniuk laaaaaaabai grzus tortas ir gele ir papuosimas super jauciasi kad esi orchideju myletoja va tau balioncikas
Sandr e :labai graizai papuostas tortukas kremu ir labai sventiskai atrodo ir tau balioncikas saunuole ir kompozicija super tik kita kart morku daugiau ipilk, bet ir sumastyk tu man tokius ekologiskus dazus
Agniuk laaaaaaabai grzus tortas ir gele ir papuosimas super jauciasi kad esi orchideju myletoja va tau balioncikas
Sandr e :labai graizai papuostas tortukas kremu ir labai sventiskai atrodo ir tau balioncikas saunuole ir kompozicija super tik kita kart morku daugiau ipilk, bet ir sumastyk tu man tokius ekologiskus dazus
QUOTE(Angel1203 @ 2010 03 04, 23:55)
Zaismingas stiklas as tiesiog noriu ka nors pasisakyti bet net nezinau ka tavo lokys be zodziu didelis riebus ir kaip tu ji sulipdei idomu bet atrodo super ir brolis turbut labai dziaugesi tortu sasunuolis super pagarba tau
Dėkui
Nieko ypatingo tą mešką sumeistraut, tuo labiau, kad viskas yra parodyta, kaip daryti, viršutinėje papuošimų temoje be to pavyzdžio kažin ar būčiau padaręs Tik va, kad laiko reikia prie jos nemažai... Aš ją po truputį dariau keturias dienas