Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 03, 20:03)
Pas mane ji kai pabūdavo šaldytuve, tai beproto sukietėdavo, o išėmus sumikštėdavo  bigsmile.gif

Nu man nieko neminkštėja, jau kelias valandas laikau ištraukus g.gif O maišiau kepiniams skirtą šokoladą ir šaukštą medaus naminio, gal dar kartą pašildyt ir medaus truputį įdėt g.gif kaip manot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinikė @ 2010 03 03, 20:28)
Nu man nieko neminkštėja, jau kelias valandas laikau ištraukus  g.gif  O maišiau kepiniams skirtą šokoladą ir šaukštą medaus naminio, gal dar kartą pašildyt ir medaus truputį įdėt  g.gif  kaip manot ax.gif

Tai jeigu jus darysite rozes tai ir nereikia kad jis butu minkstas. Tiesiog supjaustykite ji i nedidelius gabalelius ir formuokite ziedlapius. Rankuose jie suminkstes 4u.gif

*Ivona* na kiek zinau minksti baibokai gaunasi is marcipano, gal dar is ko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olga25: 03 kovo 2010 - 19:37
[quote=olga25,2010 03 03, 20:35]
Tai jeigu jus darysite rozes tai ir nereikia kad jis butu minkstas. Tiesiog supjaustykite ji i nedidelius gabalelius ir formuokite ziedlapius. Rankuose jie suminkstes 4u.gif

Ačiū už patarimą, taip ir buvo thumbup.gif Padariau rožytę, kaip pirmam kartui visai nieko gavosi, dabar šaldytuve laukia penktadienio lipt ant torto tongue.gif
Atsakyti
Nu nezinau, nesu as profe, bet ir as is principo neuzsisakineciau is tokios apsisaukeles doh.gif
Man kazkaip nesimato jospacios komentaro, tik titulinis puslapis.
Skaiciau jusu komentarus ir piktinausi, galima foto pasinaudoti kaip pvz, bet neprisiimti sau nuopelnus, juk tai yra menas ir identiskai nepadarysi. REIKIA GERBTI KITU DARBA
Vis ganau akis i torciukus 4u.gif jie nuostabus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pukuotukas toks grazus ir pavalges veikejas, jaunasis kulinaras nemazai paplusejo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2010 03 03, 11:32)
Pala pala... neseniai uzsiimti verslu ne lygu nemoketi daryti tokiu tortu  mirksiukas.gif  As esu puiki mezgeja,bet uzsakymams nemezgu,o jei sugalvociau tuo uzsiimti,tai reklamai pasidaryti netureciau  nei vieno savo ranku dirbinio parodyti ( ju tiesiog nefotkinu,seima,gimines ir draugai nesioja,panesioto nefotkinciau,jauciu...  schmoll.gif  ) ,todel drasiai imciau ir deciau pavyzdzius (kitu darbus) ,nes numegzti juos VISUS segebu,tereikia schemos  mirksiukas.gif

Is dalies sutinku, tada galejo parasyti, kad tai ne jos tortai, o is interneto paimti pavyzdziai. Kaip bebutu, pasielge negraziai schmoll.gif As jau baigiu, nes si tema yra ne vieta tokioms diskusijoms smile.gif
Atsakyti
Laba diena bigsmile.gif Pas kazka rozytes ryt dienos lipimo ant torto laukia,o pas mane skrybelaite . Pasirodom ax.gif
Si kata daugiau sekmes turejau ir saldainukai splavoti papuole thumbup.gif
Dar noriu perliuku verini is baltu saldainiuku poadaryti,bet kai padarau rutuliukus ir badau juos viena su kitu suklijuoti,jei pasiploja ir nebegraziai atrodo verysad.gif Kaip ,mergytes,padaryti grazu perliuku verini ?

P.s. Cipciukas antra diena nosies nekisa cia,jauciu kazka graaaazauuuuus daro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 04 kovo 2010 - 14:01
Na ka gi imetu savo torto pirmąjį puošimą gėlėmis, dariau su citrinine žėle o oranžine spalva išgauta vietoj vandens žėlė tirpdyta natūraliose morkų sultyse 4u.gif
Laukiu kritikos, tikiuosi baisiai neišpeiksit blush2.gif atsiprašau per didelę foto imečiau tai pakeičiu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 04 kovo 2010 - 16:07
Saandr_e, labai dailus, svelnus tavo saldus kurinelis. Saunuole 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2010 03 04, 14:04)
Na ka gi imetu savo torto pirmąjį puošimą gėlėmis, dariau su citrinine žėle o oranžine spalva išgauta vietoj vandens žėlė tirpdyta natūraliose morkų sultyse  4u.gif
Laukiu kritikos, tikiuosi baisiai neišpeiksit blush2.gif atsiprašau per didelę foto imečiau tai pakeičiu  ax.gif

Grazios tavo gelytes gavosi,o dar su naturaliais dazais tai is vis esi saunuole thumbup.gif
Atsakyti
uoj ačiū mergaitės bet tik padrasinat naujiems darbams biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, jusu tortukai super thumbup.gif Migles tai isvis fantastika kiekvienas tortukas vis naujas paveikslas bigsmile.gif wub.gif

O cia mano vakarykstis tortukas . viduj rafaelo biskvitas su varskes kremu,dengta MMG ,gelyte pastiliazas, aisingas.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Monyte- daili skrybelaitė,ži9rėsim ,kaip tortukas bus papuoštas bigsmile.gif

Sandr_e- nuostabus tortukas, labai gražiai dekoruotas thumbup.gif mirksiukas.gif Man patiko 4u.gif

Agniukas- nepakartojama, mano akimis žiūrint nieko netrūksta thumbup.gif

Na ir labai dėkingas už manosios meškos liaupsias thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti