Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(gitule @ 2010 03 03, 00:58)
Tai jeigu neseniai uzsiima tokiu verslu ir neturi fotkiu, kazin ar padarys tokius seniai kepanciu kepeju sedevrus  schmoll.gif  Reikia daryti pagal savo galimybiu ribas. Kazin, jeigu uzsisakyciau koki Asseni vestuvini ar ir gauciau bent jau panasu? labai abejoju  schmoll.gif

Pala pala... neseniai uzsiimti verslu ne lygu nemoketi daryti tokiu tortu mirksiukas.gif As esu puiki mezgeja,bet uzsakymams nemezgu,o jei sugalvociau tuo uzsiimti,tai reklamai pasidaryti netureciau nei vieno savo ranku dirbinio parodyti ( ju tiesiog nefotkinu,seima,gimines ir draugai nesioja,panesioto nefotkinciau,jauciu... schmoll.gif ) ,todel drasiai imciau ir deciau pavyzdzius (kitu darbus) ,nes numegzti juos VISUS segebu,tereikia schemos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 03 kovo 2010 - 13:41
QUOTE(kirbe @ 2010 03 03, 13:19)
pažiurek pačioj viršutinej temoj,kur tortu puošimas,tik ten komentaru nerašome...yra ir foto kaip apdengti torta it Olestos filmuota edžiaga....labai aiškiai viskas parodyta....


aciu blush2.gif buvo like 2 puslapiai iki to aprasymo ale jau buvau praradusi vilti doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau kad ne temoje, bet tortu temoje niekas neatsako verysad.gif
Norejau paklausti is kokio kiekio sviesto jus darote sviestini krema kad pasidengtu 26 cm tortas? g.gif Nes kiek maciau nuotraukose jis buna toks labai lygus, o as kai padarau man vis jo pritruksta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olga25: 03 kovo 2010 - 13:35
QUOTE(daividija @ 2010 03 03, 14:20)
Nu,suprantu,kad suns ir mano balsas i dangu neina lotuliukas.gif cia

notworthy.gif et, ką čia man blondinei doh.gif flirt.gif Ir skaičiau, ale, matyt, akinių reikia, nemačiau šito, dėkui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 03 03, 13:34)
Labai atsiprasau kad ne temoje, bet tortu temoje niekas neatsako verysad.gif
Norejau paklausti is kokio kiekio sviesto jus darote sviestini krema kad pasidengtu 26 cm tortas?  g.gif  Nes kiek maciau nuotraukose jis buna toks labai lygus, o as kai padarau man vis jo pritruksta doh.gif

Šarlotės kremo normos sočiai per akis, Šarlotės kremo receptas viršutinėje nekomentarų papuošimų temoje....


dėl dengimo masės, jei tortas yra 26 cm ir aukštis 8 cm, tai išsikočioti reikia daugiau nei 34 cm, nes turi užtekti masės ir klosčių išlyginimui, ir likučio nupjovimui, o kaip tai padaryti, jau Jums atsakė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 02, 17:59)
jeigu darėt abidvi pagal receptą tip top, tai turėjo ir gautis gerai, ji apstingsta tai normalui, kišat į mikrobangę vis po kokias 10 minučių ir vis perminkot, kol bus elastinga kaip plastelinas, nu ir viskas, imat ir kočiojat, dengiat tortą, įtariu viską gerai padarėt, tik nežinot, kad prieš dengiant šildyt reikia, kad išsiminkytų iki vientisos masės  4u.gif
Neli, super pavyko tortukas gražiai  4u.gif

o ka daryti jeigu mikrobanges neturi verysad.gif ? i orkaite kisti biggrin.gif

Merginos, truputi ne i tema, bet kur jus pirkote formeles cukrinems gelems daryti?
Stai pasirodysiu, kad sokoladines rozes jau ismokau daryti, bet liko ismokti cukrines geles lipdyti, tik tam reikia formeliu ax.gif
http://meduve.blogas...2-28_160643.jpg
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 03, 15:15)
Šarlotės kremo normos sočiai per akis, Šarlotės kremo receptas viršutinėje nekomentarų papuošimų temoje....
dėl dengimo masės, jei tortas yra 26 cm ir aukštis 8 cm, tai išsikočioti reikia daugiau nei 34 cm, nes turi užtekti masės ir klosčių išlyginimui, ir likučio nupjovimui, o kaip tai padaryti, jau Jums atsakė  4u.gif


Aciu labai. As visada dariau paprasciausia sviestas su kondensuotu pienu, bet reikia ir sita pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 03 03, 15:14)
Aciu labai. As visada dariau paprasciausia sviestas su kondensuotu pienu, bet reikia ir sita pabandyti 4u.gif

Man asmeniškai Šarlot sviestinis kremas skanesnis, ne toks saldus, kaip kond. pieno+sviesto kremas. Visuomet tik jį darau.

Dar skanus baltyminis sviestinis kremas. Kažkur turėjau receptą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 03 03, 15:36)
Man asmeniškai Šarlot sviestinis kremas skanesnis, ne toks saldus, kaip kond. pieno+sviesto kremas. Visuomet tik jį darau.

Dar skanus baltyminis sviestinis kremas. Kažkur turėjau receptą g.gif

tikrai taip ir skanesnis, ir puresnis ir tinkantis papuošimui, išmokau pagaliau aš jį tinkamai padaryti ir dabar tik juo ir dengiu, lyginu, man jis labai labai, o svarbiausia nesijaučia sviesto thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galėtumėt kas nors patarti naujokei ax.gif Pasidariau masę šokoladinėms rožėms daryti, bet man ji sustingo labai kietai, ar ją prieš darant rožytes reikia truputį atšildyti g.gif Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(kristinikė @ 2010 03 03, 20:47)
Sveikos. Gal galėtumėt kas nors patarti naujokei  ax.gif  Pasidariau masę šokoladinėms rožėms daryti, bet man ji sustingo labai kietai, ar ją prieš darant rožytes reikia truputį atšildyti  g.gif Ačiū iš anksto.



Pas mane ji kai pabūdavo šaldytuve, tai beproto sukietėdavo, o išėmus sumikštėdavo bigsmile.gif
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif
norejau paklaust, is kokios mases daromi tie tokie baibokai, kuriuos galima konditerijos parduotuvese nupirkt? jie tokie minsti buna...
labai aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti