Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zuliaska @ 2010 03 03, 09:36)
tada aš nebežinau ką pasakyti.... 18 metų vaikinukas taip dirba... NU TU ŠAUNUOLIŲ ŠAUNUOLIS
Papildyta:
va gi jos komentaras yra
http://images.google...p...&tbs=isch:1

apie tai kad daugelis tortų ne jos
Papildyta:
supratau,kad aš čia jau pavėlavau ir ji nebuvo to komentaro įdėjus smile.gif

Bet jau komentaro tonas. g.gif unsure.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Jau tortuku kokiu maciau bigsmile.gif Bet musu jaunikaitis, atleiskit, labiausiai istrigo ax.gif toks jaunas, neseniai pradejes, o kokie groziai wub.gif
QUOTE(zuliaska @ 2010 03 03, 08:36)
tada aš nebežinau ką pasakyti.... 18 metų vaikinukas taip dirba... NU TU ŠAUNUOLIŲ ŠAUNUOLIS
Papildyta:
va gi jos komentaras yra

Papildyta:

Yra ta zinute, kieki supratau atsakas i musu mergaiciu nepasitenkinima. Juk taip ir parase - kam nepatinka, neziurekit ir pan. Atseit nieko jus nesuprantat doh.gif Zodziu, negana pavoge nuotraukas, tai dar ir akis drasko blink.gif Siaubas kazkoks doh.gif
Atsakyti
jav, puikus biustas thumbup.gif

miskouoga, simpatiška ir linksma boružėlė 4u.gif

neli, labai mielas katinukas wub.gif Šonai gražiai papuošti.

ŽaismingaStiklas, superinis meškiukas thumbup.gif Įsivaizduoju, kiek įdėta darbo.

Dėl tos nuorodos, tai čia tikras plagiatas. Matyt iš savų tortų neturi ką parodyti moteriškė, tad ir naudojasi svetimais kūriniais doh.gif

Atsakyti
Izulumo virsune, ne kitaip doh.gif ohmy.gif wacko.gif
pirmas dalykas, geras kepejas neprisides svetimu fotkiu, o antra saziningas ir normalus zmogus pries dedamas nuotraukas parasys komentara, kad puse tortu ne mano... schmoll.gif kaip po tokiu dalyku gali pas toki zmogu uzsisakyti torta unsure.gif is princpo neuzsisakineciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 03 03, 07:36)
Papildyta:
va gi jos komentaras yra

Papildyta:

Sito komentaro vakar nebuvo,kai musu merginos "uzpuole" tai ir parase.As esu nieko pries jei ji panaudos mano torto ideja,as pati daug tortu bandau nukopijuoti(aisku nesigaunu tokie pat),bet ten kur mano kepti tortai,tai ir parodau savo,o jei zmogelis nori kazko,as imetu pavyzdziu kitu tortu...Nu sitaip nelabai grazu daryti...
Atsakyti
Daividija,visiskai pritariu tau 4u.gif Parodai savo pradzioj,o paskui galima ,kaip pavyzdi parodyti kazkieno kito nepamirstant to akcentuoti klientui ir pabandyti pagaminti pagal norima pavyzdeli,o ne susideti nuotraukas kaip savo ir paskui dar toki izulu komentara parasyti.Dievazi,paskaicius ji bevartadyma tinklapi,net ir nezinodama sios istorijos,is tokio zmogaus ranku nenoreciau jokio torto ir net bulkutes schmoll.gif Geda bash.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 03 01, 22:57)
Pabūsiu įkyri, jei galima blush2.gif  Migle, o kaip tą medžio efektą padaryti, jau kelintą kartą matau ir vis tiek niekaip nesuprantu, bandžiau temptuku kažką panašaus piešti, bet doh.gif  gal spalvas keisti reikia ar ką, please, papasakok. O tas aplikacijas, taip iš skirtingų spalvų masių ir pjaustei? ar paskui dažei? Et, kaip gerai būtų, jei ir Miglė fotosesiją padarytų savo torčiukų puošimo g.gif

Medžio efektas daromas labai paprastai: paimamas aštrus daiktas (skalpelis, dantų krapštukas ir pan.) ir piešiamos banguotos linijos ant masės. Geriausias efektas išgaunamas iš šokoladinės sald. masės.

Dėl aplikacijos: iš pradžių reikia atspausdinti paveiksliuką iš ine-to, įdėti jį į įmautę ar apklijuoti permatoma lipnia juostele. O toliau imame reikiamos spalvos masę, priduodam reikiamą formą ir klijuojame ant paveiksliuko. Su skalpeliu ar kt. įrankiu nupjauname nereikalingus masės gabaliukus, darome reikiamus įdubimus. Aš naudojau iš anksto nudažytus masės gabaliukus.

Aš viską darau labai lėtai, mano vyrui neužtektų kantrybės fotografuoti tortų puošimo eigos ax.gif Todėl fotosesijos neprižadu. Galiu, aišku, ką nors nufotografuoti su paprastu fotiku, bet tuomet nuotraukų kokybė būtų nelabai gera verysad.gif Sakykit, ką būtent reikia parodyti, gal surasiu tam laiko.
Atsakyti
Merginos,gi buvau idejus nuotraukas kaip daryti aplikacijas sad.gif
Atsakyti
Migle79, dėkui už patarimus, tikrai naudingi. Tavo visi tokie gražūs torčiukai, kad vis žiūriu ir žiūriu, labai kruopščiai padaryti, jau ne vieno įdėją skolinausi thumbup.gif

Daividija, kiek mačiau, yra aprašyta, kaip daryti šokoladines aplikacijas, o va iš masės, bent jau aš neradau g.gif
Atsakyti
bijau buti apsaukta, kad klausineju nieku vietoje to , kad paskaityciau ankstesnes temas, ale jau ziauriai laikas spaudzia blush2.gif
zodziu klausimas yra toks- kaip apdengiamas tortas saldainine mase, kokiu budu tokie lygus krastai gaunasi ? na pvz tortas yra 26 cm skersmens ir 8 cm aukscio, tai is tos mases issikocioti 34 cm apskritima ir uzdeti ant torto, ir ... ? kaip tuos krastus lygiai uzlenkti ir pertekliu pasalinti ? tikiuosi supratote klausimo esme ? ir nepasididziuosite kuri nors atsakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 03 03, 13:13)
? tikiuosi supratote klausimo esme ? ir nepasididziuosite kuri nors atsakyti  blush2.gif

pažiurek pačioj viršutinej temoj,kur tortu puošimas,tik ten komentaru nerašome...yra ir foto kaip apdengti torta it Olestos filmuota edžiaga....labai aiškiai viskas parodyta....
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 03 03, 11:02)
Migle79, dėkui už patarimus, tikrai naudingi. Tavo visi tokie gražūs torčiukai, kad vis žiūriu ir žiūriu, labai kruopščiai padaryti, jau ne vieno įdėją skolinausi thumbup.gif

Daividija, kiek mačiau, yra aprašyta, kaip daryti šokoladines aplikacijas, o va iš masės, bent jau aš neradau g.gif

Nu,suprantu,kad suns ir mano balsas i dangu neina lotuliukas.gif cia
Atsakyti