QUOTE(neli @ 2010 03 01, 22:57)
Pabūsiu įkyri, jei galima
Migle, o kaip tą medžio efektą padaryti, jau kelintą kartą matau ir vis tiek niekaip nesuprantu, bandžiau temptuku kažką panašaus piešti, bet
gal spalvas keisti reikia ar ką, please, papasakok. O tas aplikacijas, taip iš skirtingų spalvų masių ir pjaustei? ar paskui dažei? Et, kaip gerai būtų, jei ir Miglė fotosesiją padarytų savo torčiukų puošimo
Medžio efektas daromas labai paprastai: paimamas aštrus daiktas (skalpelis, dantų krapštukas ir pan.) ir piešiamos banguotos linijos ant masės. Geriausias efektas išgaunamas iš šokoladinės sald. masės.
Dėl aplikacijos: iš pradžių reikia atspausdinti paveiksliuką iš ine-to, įdėti jį į įmautę ar apklijuoti permatoma lipnia juostele. O toliau imame reikiamos spalvos masę, priduodam reikiamą formą ir klijuojame ant paveiksliuko. Su skalpeliu ar kt. įrankiu nupjauname nereikalingus masės gabaliukus, darome reikiamus įdubimus. Aš naudojau iš anksto nudažytus masės gabaliukus.
Aš viską darau labai lėtai, mano vyrui neužtektų kantrybės fotografuoti tortų puošimo eigos
Todėl fotosesijos neprižadu. Galiu, aišku, ką nors nufotografuoti su paprastu fotiku, bet tuomet nuotraukų kokybė būtų nelabai gera
Sakykit, ką būtent reikia parodyti, gal surasiu tam laiko.