Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 02, 22:44)
Dėkui  mirksiukas.gif

...Pavaikščiojęs nusprendžiau pradėt nuo galvos  lotuliukas.gif Žiauru, bet kai reik tai reik  lotuliukas.gif

Tai tu dar ir JIS ? blink.gif doh.gif Nu,as turejau toki itarima,vienoje vietoje uzskliuvo vyr. gim. parasytas sakinys,bet jis nebuvo toks reiksmingas,as ir pati kita karta apie save pacia taip pasakyciau ( "Negi dabar pats (zmogus) imsi ir ...." ) ,bet paziurejau i nicka... nu,velnias ... g.gif ,Zaisminga - ji,stiklas - jis,suprask kaip nori biggrin.gif ,visgi pasilikau prie nuomones,kad tu tai JI biggrin.gif Geras ...
Tai sakai,nuo galvos... nu,joooo... reik tai reik... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 02 kovo 2010 - 22:49
QUOTE(Olesta @ 2010 03 03, 00:46)
vadinasi nuo 135 litų, bet esmė, kad žmogus perparduoda autorinius darbus, Cipciuko net niko nenutrynė nuo foto  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai irgi kosmionė suma blink.gif Tai gal tortų autoriams procentą mokės lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(monyte @ 2010 03 03, 00:48)
Tai tu dar ir JIS ?  blink.gif  doh.gif  Nu,as turejau toki itarima,vienoje vietoje uzskliuvo vyr. gim. parasytas sakinys,bet jis nebuvo toks reiksmingas,as ir pati kita karta apie save pacia taip pasakyciau ( "Negi dabar pats (zmogus) imsi ir ...." ) ,bet paziurejau i nicka... nu,velnias ...  g.gif  ,Zaisminga - ji,stiklas - jis,suprask kaip nori biggrin.gif ,visgi pasilikau prie nuomones,kad tu tai JI  biggrin.gif  Geras ...
Tai sakai,nuo galvos... nu,joooo... reik tai reik...  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Na čia daug kas susibalamutina lotuliukas.gif bet faktiškai mano ni'kas Žaismingas stiklas, o S raidės sujungtos, kad šūstriau atrodytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 02, 22:46)
vadinasi nuo 135 litų, bet esmė, kad žmogus perparduoda autorinius darbus, Cipciuko net niko nenutrynė nuo foto  doh.gif  lotuliukas.gif

O geras blink.gif Kazkaip taip smulkiai neziurinejau,einu geriau panarsysiu.
Beje,merginos / moterys ,ups... ir vyruka turim ax.gif ,negi jus dedami / dedamos cia foto,manote,kad niekas nenuziures idejos? Juk,cia viesas forumas ir fotkes cia VISIEMS matomos,jas galima lengvai savo kompuose isaugoti ir daryti toliau kas ka nori su jomis. Ir zmones tai darydami jokio istatymo nepazeidzia ,niekas ju uz tai nebaus.Zinoma ,tai sazines reikalas - i savo tinklapi deti "vogtas" fotkes,bet... jos vogtos kabutese... Pvz. as rasau eiles ,bet nei vienu ju nededu i neta,nes zinau,kad ilgai netruks ir bus tuoj kieno nors vardu pasirasytos ir man bus geda ,jei kam nors uzrasius ant atvirutes ar issiuntus pasveikinima sms ,pasirasysiu savo vardu ,o po kurio laiko tas zmogus nete ras tokias pacias kitu vardu scare.gif ... Aciu - nereikia . Todel ju tinkle neviesinu schmoll.gif O jei paviesinciau nenustebciau jas radus pas kita "autoriu" mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 02, 22:53)
lotuliukas.gif  Na čia daug kas susibalamutina  lotuliukas.gif  bet faktiškai mano ni'kas Žaismingas stiklas, o S raidės sujungtos, kad šūstriau atrodytų   biggrin.gif

Vat,per didziaja S ir susimoviau,jei butu viskas i viena "sumalta" - Zaismingastiklas,tada ir persiskaitytu kaip Zaismingas stiklas,bet ta didzioji atskiria zodi Zaisminga nuo stiklas ir subalamutina lotuliukas.gif Bet dabar jau zinom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 02 kovo 2010 - 23:04
man asmeniškai negaila, BET man tik vienas klausimas, ką jinai paduoda klientui???? nei vieno jos pačios rankomis daryto torto, tai jeigu aš esu klientas, einu užsisakyti torto, tai aš noriu matyti, ką kepėja geba man pasiūlyti ar ne taip???? idėją savintis nematau nei nusikaltimo, nei negarbės, kiekvienam teisė rinktis, BET imti Cipciuko, Rugiagėlės, Asseni, Daividijos ir kitų kepėjų darbus ir prašyti parašyti atsiliepimus nu čia sorry viršūnė.... aš labai tikiuosi, kad jinai yra tiek gebanti padaryti, į kokius pavyzdžius lygiuojasi ax.gif bet kam dėt svetimas foto, tai man nedašunta, nu bent vieną savo rankų darbą parodytų, pasikeltų žmonių akyse, kad va mano darbelis, mano rankomis pagamintas, galiu papuošti Jūsų šventę, niekas gi nesako, bet nei vienos foto nėra būtent JOS, tai kam ta svečių knyga tada.....juk aš galiu nueiti pas Cipciuką ir kitas ir išreikšti susižavėjimą jų darbais, nes JOS TO VERTOS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2010 03 02, 22:48)

nezinau is kurio Ispanijos kampo esi,bet yra anglu parduotuviu tinklas "ICELAND",tai radau daug produktu ir dazu,ir pudros cukraus ir siaip visokiu niekniekiu tortu gamybai,vienu zodziu,jei rasi tokia,uzeik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 02, 20:46)

doh.gif Nu košmaras. Kiek matytų tortų. Ir kaip taip galima unsure.gif Būtų labai įdomu jos darytus pamatyt. O kaip ją atknisai g.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 03 02, 23:37)
doh.gif Nu košmaras. Kiek matytų tortų. Ir kaip taip galima unsure.gif Būtų labai įdomu jos darytus pamatyt. O kaip ją atknisai g.gif

emiga beslampinejant uztiko ir atpazino 4u.gif
http://www.supermama...?...7773&st=444
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2010 03 02, 23:27)
nezinau is kurio Ispanijos kampo esi,bet yra anglu parduotuviu tinklas "ICELAND",tai radau daug produktu ir dazu,ir pudros cukraus ir siaip visokiu niekniekiu tortu gamybai,vienu zodziu,jei rasi tokia,uzeik  4u.gif

Nei girdetas ,nei matytas man toks pardes pavadimas,bet as turesiu omeny.Aciu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 03 02, 23:15)
man asmeniškai negaila, BET man tik vienas klausimas, ką jinai paduoda klientui????

Negalim mes zinoti ka ji ten sugeba,gal ir sugeba... Siaip padaryti toki torta,kad ji tik nufotkinti ir be progos suvalgyti - kainuoja ir gal zmogus negali sau to leisti,jei neseniai uzsiima tuo verslu,tai ir neturi tortu fotkiu,gal po korio laiko ir saviskius des ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 03 kovo 2010 - 00:11
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 28, 18:57)
Labas mergytės ...... atvelku savo kriošeną geldą ....

QUOTE(Migle79 @ 2010 03 01, 10:31)
Filmuko "Na palauk" motyvais:

O vargeli, numiriau ir vel atsikeliau, sitokie groziai blink.gif blink.gif wub.gif thumbup.gif
Misko Uoga, Ievsius, be galo grazu 4u.gif
QUOTE(laimita @ 2010 03 02, 17:32)
as tyruputely ne y tema, bet man kilo klausimas: Kuo skiriasi cukraus pudra "Dansukker" nuo paprastos c.pudros? g.gif  jus y visas mases dedate sia pudra, o as ne LT, tj bijau, kd gali nesigaut. aciu uz atsakyma is anksto 4u.gif

Matau Airijoj gyveni smile.gif As perku paprasciausia cukraus pudra is Dunnes Stores, ji yra smulki ir labai tinkama naudoti papuosimams mirksiukas.gif 4u.gif
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 02, 18:11)
Na ir aš keliu pasirodyt savo pirmąjį rimtesnį darba, kurį kurpiau 4dienas 

OHO, nu nieko sau bigsmile.gif thumbup.gif , fantastiskas meskutis wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 03 02, 20:32)
niu žiūrėkit chebra, kol mes čia krizės apimtoj Lietuvėlėj bandom prasimanyti duonos kąsnį ir užlopyti vėjo kupinas kišenes, MŪSŲ vardus garsina Danijoje, manau be vargo atpažinsite savo ir ne savo tortus, didžiuokimės pasaulinio garso kepėjos 

blink.gif

QUOTE(monyte @ 2010 03 02, 22:10)
Negalim mes zinoti ka ji ten sugeba,gal ir sugeba... Siaip padaryti toki torta,kad ji tik nufotkinti ir be progos suvalgyti - kainuoja ir gal zmogus negali sau to leisti,jei neseniai uzsiima tuo verslu,tai  ir neturi tortu fotkiu,gal po korio laiko ir saviskius des ...  g.gif

Tai jeigu neseniai uzsiima tokiu verslu ir neturi fotkiu, kazin ar padarys tokius seniai kepanciu kepeju sedevrus schmoll.gif Reikia daryti pagal savo galimybiu ribas. Kazin, jeigu uzsisakyciau koki Asseni vestuvini ar ir gauciau bent jau panasu? labai abejoju schmoll.gif
Atsakyti
Na uzuojauta tai apsisaukelei, kuri svetimu tortu foto pasivoge.. Isiavaizduoju, ka ji sugeba nulipdyti, jei tenka foto vogti.. Gal neprimus jos klijentai gave gamini ir su foto palygine biggrin.gif Nes pasiekti toki meistriskuma ne vienus metus reikia tortus kepti..
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 02, 23:15)
man asmeniškai negaila, BET man tik vienas klausimas, ką jinai paduoda klientui???? nei vieno jos pačios rankomis daryto torto, tai jeigu aš esu klientas, einu užsisakyti torto, tai aš noriu matyti, ką kepėja geba man pasiūlyti ar ne taip???? idėją savintis nematau nei nusikaltimo, nei negarbės, kiekvienam teisė rinktis, BET imti Cipciuko, Rugiagėlės, Asseni, Daividijos ir kitų kepėjų darbus ir prašyti parašyti atsiliepimus nu čia sorry viršūnė.... aš labai tikiuosi, kad jinai yra tiek gebanti padaryti, į kokius pavyzdžius lygiuojasi  ax.gif bet kam dėt svetimas foto, tai man nedašunta, nu bent vieną savo rankų darbą parodytų, pasikeltų žmonių akyse, kad va mano darbelis, mano rankomis pagamintas, galiu papuošti Jūsų šventę, niekas gi nesako, bet nei vienos foto nėra būtent JOS, tai kam ta svečių knyga tada.....juk aš galiu nueiti pas Cipciuką ir kitas ir išreikšti susižavėjimą jų darbais, nes JOS TO VERTOS  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš daug tortų fotkių darau copy paste, tam kad išmokčiau padaryti kažką panašaus, ir daug kas taip daro, nes paprasčiausiai būna, kad pritrūksti idėjų, bet gi lygiai tokio pačio niekaip nepadarysi schmoll.gif bet dėti fotkes kaip savo, tai čia jau persiprašau mažų mažiausiai negarbinga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 02, 21:57)
Ne ne, būtų ir pačiam gaila pragert meškių :DDDD

zuliaska- man 18  blush2.gif 

Manau,kad ne tik dviejų metų jubiliatui toks tiktų biggrin.gif

tada aš nebežinau ką pasakyti.... 18 metų vaikinukas taip dirba... NU TU ŠAUNUOLIŲ ŠAUNUOLIS
Papildyta:
va gi jos komentaras yra
http://images.google...p...&tbs=isch:1

apie tai kad daugelis tortų ne jos
Papildyta:
supratau,kad aš čia jau pavėlavau ir ji nebuvo to komentaro įdėjus smile.gif
Atsakyti