Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(daividija @ 2010 03 02, 22:45)
tavo laimei,o as jau galvojau prie bonkes uzkanda-meskiuka suvartosit lotuliukas.gif

Ne ne, būtų ir pačiam gaila pragert meškių :DDDD

zuliaska- man 18 blush2.gif

Manau,kad ne tik dviejų metų jubiliatui toks tiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 02, 18:57)
Ne ne, būtų ir pačiam gaila pragert meškių :DDDD

zuliaska- man 18  blush2.gif 

ne ne,man irgi tiktu,megstu meskucius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 02, 18:57)

Aišku, kad tiktų. Tik kai pasakei chebrai, tai prie butelkos kažkaip nelabai smile.gif Bet tik girt ir girt tave reikia. Toks jaunas ir tokius grožius padarai. O kas tave čia paskatino tortukus kept. g.gif
Atsakyti
ŽaismingaStiklas, koks meškis wub.gif thumbup.gif gražutis gavosi ir toks skanus, et, norisi kasnelio. bigsmile.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 03 02, 21:35)
Produktu kaina + ivertinkit darba. Ir viskas.

produktai - aišku, o va kaip darbą vertinti, kai, pvz, aš tą katiną 3 val. dariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juk pirmas jis pas mane, negali taip vertinti, o galima +- pvz, papuošimas su gėlytėmis ar aplikacija, nors apytiksliai, nes susigaudyti sunku, kai nekepi gamybai, o tik saviškiams, juk čia tik hobis, su darbu nieko bendro neturintis lotuliukas.gif Sorry, čia jau poster_offtopic.gif tik nežinia , kur klausti, o niekas nesako g.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 03 02, 23:10)
Aišku, kad tiktų. Tik kai pasakei chebrai, tai prie butelkos kažkaip nelabai smile.gif Bet tik girt ir girt tave reikia. Toks jaunas ir tokius grožius padarai. O kas tave čia paskatino tortukus kept. g.gif

Oi ,kad jau man puodai, bliūdai ir keptuvės nuo žilos jaunystės biggrin.gif Viskas prasidėjo nuo smėlio dėžės lotuliukas.gif

neli, kąsk, meškinas didelis, tik nenumanau koks jo svoris, bet jis DIDELIS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 03 02, 21:17)
ŽaismingaStiklas, koks meškis wub.gif  thumbup.gif gražutis gavosi ir toks skanus, et, norisi kasnelio. bigsmile.gif
produktai - aišku, o va kaip darbą vertinti, kai, pvz, aš tą katiną 3 val. dariau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif juk pirmas jis pas mane, negali taip vertinti, o galima +- pvz, papuošimas su gėlytėmis ar aplikacija, nors apytiksliai, nes susigaudyti sunku, kai nekepi gamybai, o tik saviškiams, juk čia tik hobis, su darbu nieko bendro neturintis lotuliukas.gif Sorry, čia jau  poster_offtopic.gif tik nežinia , kur klausti, o niekas nesako g.gif

kazkokios firmos puslapelyj maciau kaina nuo 39 Lt iki 45 Lt uz kg, priklausomai nuo papuosimo ir recepto. Mano provinsijos kainomis, tai sakyciau daug, po 20-25 Lt tik ima.. Ir tokiu sedevru nedaro smile.gif
O didmiesciuose kitaip, be to meistrai, jau turintys savo gera varda gali imti kita kaina, nei pradedancios smile.gif
Atsakyti
ŽaismingaStiklas, pagarba 4u.gif
Atsakyti
Oho,koks fainas meskis blink.gif As tai nezinociau nuo ko ji pradeti pjauti unsure.gif Iduociau visiems po didyji sauksta ir liepciau kabinti clap.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2010 03 02, 21:29)
kazkokios firmos puslapelyj maciau kaina nuo 39 Lt iki 45 Lt uz kg, priklausomai nuo papuosimo ir recepto. Mano provinsijos kainomis, tai sakyciau daug, po 20-25 Lt tik ima.. Ir tokiu sedevru nedaro smile.gif
O didmiesciuose kitaip, be to meistrai, jau turintys savo gera varda gali imti kita kaina, nei pradedancios smile.gif

As 20 euru gaunu uz darba ( oho kokios LT kainos doh.gif ) + gaminio savikaina.Bet tai mano gaminiu prekines isvaizdos su cia matytu net nera ko lyginti blush2.gif Bet kai as ismoksiu sitaip puosti savo gaminius - butinai kelsiu kaina bigsmile.gif Beje,as daugiausiai pyragus visokius kepu,o torta tai tik "Meduti" arba zeles. Labiausiai man apsimoka "Draugyste" pyraga kepti , o ir klientams jis pigiai gaunasi - 5 kilu pyrago savikaina = 5 eurai lotuliukas.gif Po eura uz kila thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 02 kovo 2010 - 22:21
OOOOO, koks Vini Pushas thumbup.gif
Atsakyti
Žaismingas Stiklas, super meškutis 4u.gif super brolis 4u.gif

niu žiūrėkit chebra, kol mes čia krizės apimtoj Lietuvėlėj bandom prasimanyti duonos kąsnį ir užlopyti vėjo kupinas kišenes, MŪSŲ vardus garsina Danijoje, manau be vargo atpažinsite savo ir ne savo tortus, didžiuokimės pasaulinio garso kepėjos bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 03, 00:32)
Žaismingas Stiklas, super meškutis  4u.gif  super brolis  4u.gif

niu žiūrėkit chebra, kol mes čia krizės apimtoj Lietuvėlėj bandom prasimanyti duonos kąsnį ir užlopyti vėjo kupinas kišenes, MŪSŲ vardus garsina Danijoje, manau be vargo atpažinsite savo ir ne savo tortus, didžiuokimės pasaulinio garso kepėjos  bis.gif  bis.gif  bis.gif

Dėkui mirksiukas.gif

Na pažiūrėjus šį puslapį ir pamačius kainą nuo 300 KRONŲ( nekreipiant dėmesio į kursą ), tai labai daili sumelė atrodo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(monyte @ 2010 03 03, 00:19)
Oho,koks fainas meskis  blink.gif  As tai nezinociau nuo ko ji pradeti pjauti  unsure.gif  Iduociau visiems po didyji sauksta ir liepciau kabinti  clap.gif  biggrin.gif
Papildyta:

As 20 euru gaunu uz darba  ( oho kokios LT kainos  doh.gif  ) + gaminio savikaina.Bet tai mano gaminiu prekines isvaizdos su cia matytu net nera ko lyginti  blush2.gif  Bet kai as ismoksiu sitaip puosti savo gaminius - butinai kelsiu kaina  bigsmile.gif  Beje,as daugiausiai pyragus visokius kepu,o torta tai tik "Meduti" arba zeles. Labiausiai man apsimoka "Draugyste" pyraga kepti , o  ir klientams jis pigiai gaunasi - 5 kilu pyrago savikaina = 5 eurai  lotuliukas.gif  Po eura uz kila  thumbup.gif

Nepergyvenk, aš ir nežinojau nuo ko pradėt lotuliukas.gif Paėmiau peilį į rankas ir vaikščiojau aplink biskvitų kalną lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pavaikščiojęs nusprendžiau pradėt nuo galvos lotuliukas.gif Žiauru, bet kai reik tai reik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 02, 22:44)
Dėkui  mirksiukas.gif

Na pažiūrėjus šį puslapį ir pamačius kainą nuo 300 KRONŲ( nekreipiant dėmesio į kursą ), tai labai daili sumelė atrodo  lotuliukas.gif
Papildyta:
Nepergyvenk, aš ir nežinojau nuo ko pradėt  lotuliukas.gif  Paėmiau peilį į rankas ir vaikščiojau aplink biskvitų kalną  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Pavaikščiojęs nusprendžiau pradėt nuo galvos  lotuliukas.gif Žiauru, bet kai reik tai reik  lotuliukas.gif

vadinasi nuo 135 litų, bet esmė, kad žmogus perparduoda autorinius darbus, Cipciuko net niko nenutrynė nuo foto doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti