Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Auksiuke @ 2010 03 02, 17:27)
tikrai minuciu  g.gif

persiprašau širdelės, sekundžių blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2010 03 02, 16:10)
Ieskok anglu parduotuvese, ten 1kg 2€su centais

Anglu ? blink.gif Nezinau nei vienos tokios ..vokieciu,prancuzu,rusu,lietuviu,maroku,kinieciu tai yra,bet anglu... g.gif Gal pavadinima kokios pasakytum ?

Zodziu taip... padariau as is tos savo maltos pudros,biski pritrukai gerai gerai sumaltos,tai dadejau negerai sumaltos (cia eksperimentuoju,jei ka mirksiukas.gif ) ,proporcijos nezinau kokios ten gavosi pas mane,bet ryskiai per daug tos mases prisigaminau,iskociojau "paklodyte" ir apdengiau ja duonos gabalelius ,sudetus viena ant kito,istaciau i saldytuva,ziuresiu kas is to gausis biggrin.gif Tiesa,kadangi imaisiau negerai sumaltos pudros,tai visa mase maaaaazuciukais kristaliukais nuseta...Nu,vienu zodziu... man visai vainai buvo pazaisti thumbup.gif ,bet reikia gerai ir graziai ismokti ta reikaliuka padaryti,nes noriu tikra torta juo apdengti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 02 kovo 2010 - 19:10
Nu,ka.... ikeliu as savo eksperimenta lotuliukas.gif Aisku ta gelyte ir lapiukai balti ant balto blogai matosi,ypac fotkeje,kuri dar prie viso su muiline daryta doh.gif ,bet lapiukai paraizyti ir pariesti ...ujjjj... zaidziau siandien lotuliukas.gif ,juos dariau ir pirmu pasitaikiusiu kramtomu saldainiu ,o ta "paklodele" man neblizga,nes aliejus karsto spaudimo,o ne salto,kaip,kad rekomenduojama,be man ne tame esme buvo,man rupejo pabandyti ir BUTINAI siandien biggrin.gif
Atsakyti
as tyruputely ne y tema, bet man kilo klausimas: Kuo skiriasi cukraus pudra "Dansukker" nuo paprastos c.pudros? g.gif jus y visas mases dedate sia pudra, o as ne LT, tj bijau, kd gali nesigaut. aciu uz atsakyma is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2010 03 02, 19:32)
as tyruputely ne y tema, bet man kilo klausimas: Kuo skiriasi cukraus pudra "Dansukker" nuo paprastos c.pudros? g.gif  jus y visas mases dedate sia pudra, o as ne LT, tj bijau, kd gali nesigaut. aciu uz atsakyma is anksto 4u.gif

aš dedu ir kitokią, svarbu, kad būtų labai labai smulki, kad patrynus tarp pirštų būtų kaip miltai, kad nesijaustų kristaliukų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjos mirksiukas.gif
Kasdien vis prisėdu prie kompo ir užmetu akį į Jūsų kūrinius, kurie yra nepakartojami, Jūsų visų kūriniai nykonkuruotų bet kokią stambią įmonę užsiimančia konditerija bigsmile.gif Jūsų tortai NUOSTABŪS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir labai labai skaniai išrodantys essen.gif

Na ir aš keliu pasirodyt savo pirmąjį rimtesnį darba, kurį kurpiau 4dienas lotuliukas.gif Medutis ananasų, želė gabaliukais, puoštas sviestiniu kremu (sviestas+kondensuotas pienas). Tortas bus savartotas rytoj savoj chebroj,taip sakant lotuliukas.gif mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 02, 18:11)
Sveikos kepėjos  mirksiukas.gif
Kasdien vis prisėdu prie kompo ir užmetu akį į Jūsų kūrinius, kurie yra nepakartojami, Jūsų visų kūriniai nykonkuruotų bet kokią stambią įmonę užsiimančia konditerija bigsmile.gif  Jūsų tortai NUOSTABŪS  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir labai labai skaniai išrodantys  essen.gif

Na ir aš keliu pasirodyt savo pirmąjį rimtesnį darba, kurį kurpiau 4dienas  lotuliukas.gif  Medutis ananasų, želė gabaliukais, puoštas sviestiniu kremu (sviestas+kondensuotas pienas). Tortas bus savartotas rytoj savoj chebroj,taip sakant  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Duokit valerijonooooooo.Koks grozis meskiukoooooouser posted image
savai chebrai toki kurini suvartot,sazines turekit jus ten visi tokie anokie,tokiiiii meskiukaaaaa.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 03 02, 22:17)
Duokit valerijonooooooo.Koks grozis meskiukoooooouser posted image
savai chebrai toki kurini suvartot,sazines turekit jus ten visi tokie anokie,tokiiiii meskiukaaaaa.

Tai kad bratkos dviejų metų gimtadienis ryt, tai reikėjo pasistengt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2010 03 02, 17:50)
va šitas klausimas domina ir mane, būčiau dėkinga jei ir man kas į až maždaug brūkšteltų kainas ax.gif ačiū ax.gif

Produktu kaina + ivertinkit darba. Ir viskas.
Atsakyti
nu meškis tai nuostabūs!! tai kiek tau metų jei broliui 2?
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 02, 18:34)
Tai kad bratkos dviejų metų gimtadienis ryt, tai reikėjo pasistengt  biggrin.gif

tavo laimei,o as jau galvojau prie bonkes uzkanda-meskiuka suvartosit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 03 02, 18:45)
tavo laimei,o as jau galvojau prie bonkes uzkanda-meskiuka suvartosit lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Aš ir pagalvojau, kas čia per chebra, jei tortas meškutis unsure.gif Pasirodo viskas gerai, jubiliatui tik diu. thumbup.gif

Beje, meškutis superinis. thumbup.gif
Atsakyti