Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

O čia mano gimtadienio tortukas. Pirmasis blynas puošiant. Paprastai, bet ne taip jau ir prastai, kaip pirmam kartui. Tik tvorelė nelabai išėjo. blush2.gif

http://www.ipix.lt/desc/77862543/

Šokoladinė tvorelė, rožytės iš Chewits saldainių. smile.gif
Atsakyti
Migle blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Cipciuk blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievsius @ 2010 03 01, 17:29)
... rožytės iš Chewits saldainių.  smile.gif

Galima butu placiau ? Ka tu jais darei,su tais saldainiais? Tirpdei? Kaip ? ax.gif
Geras tas tavo pirmas blynas ... Kazi koks mano bus biggrin.gif
Atsakyti
Na, ką gi patarimų nesulaukusi išsviedžiau į šiukliadėžę cukraus masę, ir antrąją dariau jau pagal save ax.gif nes pamasčiusi supratau jog tubūt per greit sustingo nes želatina ten buvo o ne želė, taigi dažų neturėdama eksperimentavau su citrinų žėle, gavosi spalva laabai light gelsva, o dariau taip 3 š.vandens, 3 arb.šaukšteliai su kaupu želės,(pabrinkinau ir ištirpdžiau) tada sudėjau 1 arb.šauktelis krakmolo,gerai išmaišiau ir cukraus pudros dėjau tiek kol susiminkė plastelinine tešla,šįkart pudros suėjo gan nemažai smile.gif ir pasiskaičius jūsų patarimų, kol lipdžiau gėlytes laikiau apdengusi drėgnu rankšluosčiu kitą tešlą inde, na viskas gavosi puikiai, tiks spalvos trūksta, puse jau sudžiuvo, belieka tik sudėti kokiam torčiukui smile.gif taigi bet kokiu atveju eksperimentinės gelytės išėjo karsta.gif sokiai.gif tik ar jos nepakeis spalvos pastovėję? ir kaži kiek laiko galima būtų laikyt g.gif artimiausiu metu per keletą dienų ir aš atkeliausiu pasirodyti savo torčiuką..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 01 kovo 2010 - 19:51
QUOTE(Ievsius @ 2010 03 01, 17:29)
O čia mano gimtadienio tortukas. Pirmasis blynas puošiant. Paprastai, bet ne taip jau ir prastai, kaip pirmam kartui. Tik tvorelė nelabai išėjo.  blush2.gif 

http://www.ipix.lt/desc/77862543/

Šokoladinė tvorelė, rožytės iš Chewits saldainių.  smile.gif

Žinai ...nežinau kaip kitoms , bet aš šitą tortą sukapočiau vienu mauku ...gražu , paprasta , apetitna wub.gif essen.gif thumbup.gif ...na 10 balų iš 10 ....dar už tai , kad tai " pirmas blynas " ..... smile.gif .

Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2010 03 01, 20:36)
Galima butu placiau ? Ka tu jais darei,su tais saldainiais? Tirpdei? Kaip ?  ax.gif 
Geras tas tavo pirmas blynas ... Kazi koks mano bus biggrin.gif

Aukštesnėj papuošimų temoj, 7 psl. 84 žinutė. Bandžiau ir iš Fruittelos. Iš jos lengviau darėsi, bet iš chewits'ų gražesnės išeina. blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2010 03 01, 21:01)
Žinai ...nežinau kaip kitoms , bet aš šitą tortą sukapočiau vienu mauku ...gražu , paprasta , apetitna  wub.gif essen.gif  thumbup.gif ...na 10 balų iš 10 ....dar už tai , kad tai  " pirmas blynas " ..... smile.gif .

Kaip smagu! blush2.gif Vaišinu birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2010 03 01, 19:46)
Na, ką gi patarimų nesulaukusi ..

Sorry,as buciau patarus,jei tik supratima tureciau unsure.gif ,tik siaip pati sau pagalvojau,kad siteik kartu saldyta ir vel sildyta mase ..nezinau,nezinau... manau,kad dar ir del to is tokios mases nieko gero nesigautu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievsius @ 2010 03 01, 20:20)
Aukštesnėj papuošimų temoj, 7 psl. 84 žinutė. Bandžiau ir iš Fruittelos. Iš jos lengviau darėsi, bet iš chewits'ų gražesnės išeina.  blush2.gif  blush2.gif

Dekui,begu mokintis rolleyes.gif
Atsakyti
monyte nieko tokio smile.gif na šildžiau nes buvo nebekočiojama kiek sustingusi, bet kad ji iškart pasileido lotuliukas.gif tai galvojau šaldytuvan ikišiu apstings...ai nu niek tos nesigavo bo kažko matyt neatitaikiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievsius @ 2010 03 01, 20:20)
Aukštesnėj papuošimų temoj, 7 psl. 84 žinutė. ...

Oi. Jei gerai suprantu tai sita 31 tema,o aukstesne tai butu 30.Taip? Bet joje nurodytu "adresu" (7psl. 84 zinute) ,nera nieko panasaus i toki recepta verysad.gif Ar cia bludiju ? doh.gif
Atsakyti
Turėjau omeny tą temą, kurioje nerašomi komentarai: http://www.supermama...?...78104&st=72 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievsius: 01 kovo 2010 - 22:03
atnesu ir as tortuka RAFAELO,skirta dideliam berniukui.Si karta isbandziau MMG mase ir likau labai patenkinta.

user posted image
Atsakyti
jav, thumbup.gif
Atsakyti