o aš kažkada iš plikytos tešlos dariau,niekas ten man nesigavo, tų idealių lapelių aš taip ir neišgavau...
man to torto 50 pats skaičius 5 toks net nžn, nu nelabai jis man gražus. tai sakau, jau kelitą tortą 50 žiūriu, ir dar vis kritikuoju... o kaip man reiks padaryt... aš jau taipbijau...
gal kas padės: kokia masė netirpsta ant grietinėlės padėjus gėlytes ir kokia būna kieta? nes esu darius is marsmallow mases, tai nekietėja ir nelaiko formos Patarkit ką nors
cukrinė Cipciuko gėlių masė
kodel mano marshmalow mase suvandenijo ?na ji pasidare slapia, apsitrauke vandeniu saldytuve buvo sausa tortas Rafaelo svajone
def , o kaip apteptas buvo prieš dengimą ? ...kuom ? ....
--------------------------------------------
Vaidulyteee , nuostabus tortas , ir kaip gudriai pakavota tipo skylė nuliuke ...šaunuolė , atrodo kad ji išpjauta ir dingusi tarp rožių , neįtikėtina .
--------------------------------------------------------
Mano masės gėlės netirpsta ant grietinėlės .
-------------------------------------------------------
Laukiam tavo penketuko zuliaska ...
dosa , labai apetitnai atrodo tortukas , o dėl lapelių ....aš su Asseni mušu bokalus ....negalima daryti belkaip ....geriau iš vis nedaryti .
Vaidulyteee , nuostabus tortas , ir kaip gudriai pakavota tipo skylė nuliuke ...šaunuolė , atrodo kad ji išpjauta ir dingusi tarp rožių , neįtikėtina .
--------------------------------------------------------
Mano masės gėlės netirpsta ant grietinėlės .
Laukiam tavo penketuko zuliaska ...
dosa , labai apetitnai atrodo tortukas , o dėl lapelių ....aš su Asseni mušu bokalus ....negalima daryti belkaip ....geriau iš vis nedaryti .
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 23, 18:01)
def , o kaip apteptas buvo prieš dengimą ? ...kuom ? ....
Rafaelo svajones torto recepto kremu.sviestas, issuktas su kondensuotu pienu, grietinele isplakta su standikliu, ir sumaisytos abi mases.
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 23, 15:58)
Kaip spalvytės visos dera Puikus tortukas. Ir labai įdomus vardas
QUOTE(*dew* @ 2010 02 23, 17:53)
kodel mano marshmalow mase suvandenijo ?na ji pasidare slapia, apsitrauke vandeniu saldytuve buvo sausa tortas Rafaelo svajone
marshmelow bijo grietineles.
Dar apie BEZE. Pasirodo iš to sirupo burbulus pūst galima Kam nesigauna, paskaitykit čia, gal kartais pavyks. Čia iš temutės gal kuri komentavo
http://www.gaspadine...ams_puosti.html
http://www.gaspadine...ams_puosti.html
QUOTE(*dew* @ 2010 02 23, 18:10)
Rafaelo svajones torto recepto kremu.sviestas, issuktas su kondensuotu pienu, grietinele isplakta su standikliu, ir sumaisytos abi mases.
...kas ? .... jetau , nu milijoną kartų buvo kalbėta , masės bijo drėgmės .... kokia dar grietinėlė gali būti , ir dar saldainių mase dengiai ....
QUOTE(kutvela @ 2010 02 23, 18:21)
marshmelow bijo grietineles.
viskas aisku tada...nes nelabai man patiko ta mase ant torto, kita kart pabandysiu ant kitokio pertepimo