Migle79 ,čia ne tortai,o atvirukai......
Migle79,dailininke is didziosios raides,daugiau neturiu ka pridurt...
Ačiū už įvertinimą
Tai aplikacija, kuri sulipdyta iš smulkių detalių
QUOTE(adriu @ 2010 03 01, 12:32)
Tai aplikacija, kuri sulipdyta iš smulkių detalių
Migle, nu jau tortai, tai aš ir nebeturiu kaip ir begirt. iš vis man tavo tortai, nu nežinau, jie visai kitokie, ir man taip patinka negaliu
Migle, torčiukai abu nuostabūs. O su vilku dėtos dvi masės? ir kaip ten tos grindys, jos dažytos kaip? teptuku tik? Et, mistika man o spalvos kokios ryškios
QUOTE(Migle79 @ 2010 03 01, 14:20)
pažiūriu ir pažiūriu-nu nerealiai kaip taip padaryt...tobula
Nu,Migles (superinis vardas ,mano dukrytes toks pats ) tortai ,man net "stalcius" atsidare
Migle79, Tu prieš savo tortus dėdama sakinuką tokioms kaip aš parašyk, kad silpnų nervų žmonėms nežiūrėti, susilydžiau kaip mažas vaikas, nemoku net tinkamai pagirti, labai kruopštūs tortai, tas su Nu palauk veikėjais tai kažkas nerealaus
Ačiū, merginos
Ačiū!
Iš pradžių tortas padengtas baltos spalvos mase. Tada nupieštos grindys (prieš tai skalpeliu padariau grindjuostes, medžio efektą), jūra, dangus. Aisingu padarytos bangelės, laivas, žuvėdra. Ant viršaus uždėta aplikacija. Štai ir viskas
QUOTE(neli @ 2010 03 01, 13:41)
Migle, torčiukai abu nuostabūs. O su vilku dėtos dvi masės? ir kaip ten tos grindys, jos dažytos kaip? teptuku tik? Et, mistika man o spalvos kokios ryškios
Ačiū!
Iš pradžių tortas padengtas baltos spalvos mase. Tada nupieštos grindys (prieš tai skalpeliu padariau grindjuostes, medžio efektą), jūra, dangus. Aisingu padarytos bangelės, laivas, žuvėdra. Ant viršaus uždėta aplikacija. Štai ir viskas
Labas merginos, pasidariau cukrinės masės gelėms pagal cypsiuką noriu patarimo gal ką ne taip dariau, bet ant trijų šaukštų vandens ir šaukšto želatinos man nesusidėjo visas 350gr cukraus pudros, suminkiau plastelino minkštumo, sudėjau į sudrėkintą maišelį, bet kol pradėjau daryt man jis sustingo tas gumuliukas , tada su visu maišiuku įkišau i mokruškę kelioms sekundėms, ištyžo tada kad sutirštint imečiau šaldytuvan trumpam, išėmus žiūriu šiek tiek tirštesnė tešla bet vistiek skysta, tada aš ją ėmiau su šaukštuku iš maišiuko dėjau ant stalo pabarstyto cukraus pudra išsikočiojo, ale lapeliai vienas prie kito nebelimpa nors ir padrėkinu su vandenuku, ir neišsiriečia kad ir kaip aš juos riečiu nu nesuprantu kas ne taip kiek laiko ją galima laikyti maišelyje, per kiek laiko būtina pagaminti gėliukus?
atsiprašau kad kartojuosi, bet ieškau kaip išspręst problemytę... ta masė dabar stovi ant stalo sustingusi ir nežinau ar ją jau mest ir daryt naują ar dar pašildžius galima dar pataisyti
Jūsų torčiukai nepakartojami
atsiprašau kad kartojuosi, bet ieškau kaip išspręst problemytę... ta masė dabar stovi ant stalo sustingusi ir nežinau ar ją jau mest ir daryt naują ar dar pašildžius galima dar pataisyti
Jūsų torčiukai nepakartojami
Ta boružytė labai miela! Apie Cipsiuką patylėsiu, vistiek žodžių tinkamų nerasiu O Miglės Na, palauk tortas tai tooooks smagus!
Ir dar fonas parinktas jūrininkų motyvais.
Ir dar fonas parinktas jūrininkų motyvais.