Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Migle79 ,čia ne tortai,o atvirukai...... swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
Migle79,dailininke is didziosios raides,daugiau neturiu ka pridurt...
Atsakyti
Ačiū už įvertinimą 4u.gif

QUOTE(adriu @ 2010 03 01, 12:32)
migle,labai gražu,tobulumui neber kur wub.gif  wub.gif  wub.gif
kaip ten padarei tuos vilką su kiškiu g.gif

Tai aplikacija, kuri sulipdyta iš smulkių detalių mirksiukas.gif

Atsakyti
Migle, nu jau tortai, tai aš ir nebeturiu kaip ir begirt. iš vis man tavo tortai, nu nežinau, jie visai kitokie, ir man taip patinka negaliu smile.gif
Atsakyti
Migle, torčiukai wub.gif abu nuostabūs. thumbup.gif O su vilku dėtos dvi masės? g.gif ir kaip ten tos grindys, jos dažytos kaip? teptuku tik? Et, mistika man doh.gif o spalvos kokios ryškios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 03 01, 14:20)
Ačiū už įvertinimą 4u.gif
Tai aplikacija, kuri sulipdyta iš smulkių detalių mirksiukas.gif

pažiūriu ir pažiūriu-nu nerealiai wub.gif wub.gif kaip taip padaryt...tobula
Atsakyti
Nu,Migles (superinis vardas ,mano dukrytes toks pats wub.gif ) tortai thumbup.gif ,man net "stalcius" atsidare blink.gif
Atsakyti
Migle79, Tu prieš savo tortus dėdama sakinuką tokioms kaip aš parašyk, kad silpnų nervų žmonėms nežiūrėti, susilydžiau kaip mažas vaikas, nemoku net tinkamai pagirti, labai kruopštūs tortai, tas su Nu palauk veikėjais tai kažkas nerealaus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif

QUOTE(neli @ 2010 03 01, 13:41)
Migle, torčiukai wub.gif  abu nuostabūs. thumbup.gif O su vilku dėtos dvi masės? g.gif  ir kaip ten tos grindys, jos dažytos  kaip? teptuku tik? Et, mistika man doh.gif  o spalvos kokios ryškios bigsmile.gif

Ačiū!

Iš pradžių tortas padengtas baltos spalvos mase. Tada nupieštos grindys (prieš tai skalpeliu padariau grindjuostes, medžio efektą), jūra, dangus. Aisingu padarytos bangelės, laivas, žuvėdra. Ant viršaus uždėta aplikacija. Štai ir viskas mirksiukas.gif

Atsakyti
Migle79......user posted imageuser posted imageuser posted image.... nėra su 100 doh.gif ....

Atsakyti
Labas merginos, pasidariau cukrinės masės gelėms pagal cypsiuką noriu patarimo gal ką ne taip dariau, bet ant trijų šaukštų vandens ir šaukšto želatinos man nesusidėjo visas 350gr cukraus pudros, suminkiau plastelino minkštumo, sudėjau į sudrėkintą maišelį, bet kol pradėjau daryt man jis sustingo tas gumuliukas , tada su visu maišiuku įkišau i mokruškę kelioms sekundėms, ištyžo tada kad sutirštint imečiau šaldytuvan trumpam, išėmus žiūriu šiek tiek tirštesnė tešla bet vistiek skysta, tada aš ją ėmiau su šaukštuku iš maišiuko dėjau ant stalo pabarstyto cukraus pudra išsikočiojo, ale lapeliai vienas prie kito nebelimpa nors ir padrėkinu su vandenuku, ir neišsiriečia kad ir kaip aš juos riečiu nu nesuprantu kas ne taip kiek laiko ją galima laikyti maišelyje, per kiek laiko būtina pagaminti gėliukus?
atsiprašau kad kartojuosi, bet ieškau kaip išspręst problemytę... ta masė dabar stovi ant stalo sustingusi ir nežinau ar ją jau mest ir daryt naują ar dar pašildžius galima dar pataisyti g.gif

Jūsų torčiukai nepakartojami wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 01 kovo 2010 - 15:56
Ta boružytė labai miela! blush2.gif Apie Cipsiuką patylėsiu, vistiek žodžių tinkamų nerasiu lotuliukas.gif O Miglės Na, palauk tortas tai tooooks smagus! blush2.gif

Ir dar fonas parinktas jūrininkų motyvais. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievsius: 01 kovo 2010 - 16:49