Cypciuk, nu jau tas piratu laivas FANTASTIKA!!!!! As turbut po 20metu galesiu kazka panasau padaryti ir tai dar klausimas Nu negaliu kaip norieciau ir as moketi sitaip, tuoj apsiverksiu
Cypciuk, nuostabus laiviukas, ir piratai kokie fainuoliai bet kiek čia darbo Įdomu, kiek laiko buvo tas tortas darytas Įsivaizduoju, koks bus patenkintas tas žmogutis, kuris gaus tokį tortą. Et, negalėčiau jo pjauti
.... ilgai ....tiksliau detalės padarytos savaitės pradžioje ( mano masės ) , o va tortas pasidarė tikrai greitai ir nesunkiai ... per 5 valandas ..... , nežinau , ilgai tai ar ne ....bet daugiau aš jo nedarysiu .
Papildyta:
QUOTE(Dianocka @ 2010 02 28, 23:19)
Cypciuk, nu jau tas piratu laivas FANTASTIKA!!!!! As turbut po 20metu galesiu kazka panasau padaryti ir tai dar klausimas Nu negaliu kaip norieciau ir as moketi sitaip, tuoj apsiverksiu
Taip cipciukas deda tik 3 šaukštus medaus ...ir jo ten visai nesijaučia , nes neperneša cipciukas nei jo skonio , nei kvapo
Mmmda.... Tai kokio velnio ji ten is viso deti ? Vistiek gaunasi "Medutis" net prie "Meducio" negulejes
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 28, 20:57)
Labas mergytės ...... atvelku savo kriošeną geldą .... tai pirmas ir paskutinis toks tortas , ne dėl laivo , dėl burių ...3 kartus lūžo ....vėl dariau .... visi šeimoje žegnojosi kai paskutinį kartą kišau ...jei vėl būtų driogstelėjes stienas , būčiau popierines pervėrusi ....
Su kalendoriniu pavasariu mergaitės Nu Cypciuko laivas Sutinku gaila būtų pjauti tokį kūrinį. Ir visų kitų tortai tokie nuostabūs, pamačius ką kuria mamos širdis atsigauna Na o aš rodau pavasarinę boružę, rafaelo biskvitai, pertepti varškės- grietinėlės kremu su konservuotai persikais, galva šokoladas, džipuota grietinėle, gelytės pastilažas.
cipciuko laivelis tai pasakiskas!!!! kaip zaislas,nezinau kaip toki suvalgyt reiketu,neduociau turbut...o kodel daugiau nedarysit...paprasys ir nebus kur detis,teks daryt
sveikutes, pagaliau ir as gryzau i eteri trumpam, tortukai fantastika, ir kokia gausa ziurejau ziurejau, apie laiva is vis patyliu, cia jau be jokiu komentaru tobula
Cipciuk, Papildyta: Pamirsau,net Rekaliukes boruzele septintaske na na na pagirt,skaniai isrodo Mergaites su pirmaja pavasario diena-te visad sviecia saule ir...