Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Olesta,koka apetitnas ax.gif
Dianocka,puiku tiesiog,grazu,neperkrauta,spalvike ciki
Atsakyti
Visai gražus! Ir ryškus kaspinas gražiai atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievsius @ 2010 02 28, 20:19)
Visai gražus! Ir ryškus kaspinas gražiai atrodo.  thumbup.gif

aciu Jone ,Ievsius alia man tas bontas kazko kliuna smile.gif nieko kita karta bus geriau...
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 02 28, 19:34)
aciu Jone ,Ievsius alia man tas bontas kazko kliuna smile.gif nieko kita karta bus geriau...

nu jei nuo ryto bandei juos pastatyti, tai nieko keisto, kad jie nestovi, juos reikia padaryti ir palikti nakčiai pakabintus sustingti, tada iš ryto gali formuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 28, 20:36)
nu jei nuo ryto bandei juos pastatyti, tai nieko keisto, kad jie nestovi, juos reikia padaryti ir palikti nakčiai pakabintus sustingti, tada iš ryto gali formuoti  4u.gif

doh.gif nu ir vista gi as, kiek skaiciau forume, niekad neuzkliuvo kaip tuos bantus daryti. Aciu Olesta uz patarima smile.gif
Atsakyti
Ačiū jone... 4u.gif ...

Dianocka , labai gražus , tvarkingas tortukas thumbup.gif ...nieko nereikalingo wub.gif .

Taip cipciukas deda tik 3 šaukštus medaus ...ir jo ten visai nesijaučia , nes neperneša cipciukas nei jo skonio , nei kvapo schmoll.gif

----------------------------------------------------------------------------------------

Labas mergytės ...... atvelku savo kriošeną geldą .... tai pirmas ir paskutinis toks tortas , ne dėl laivo , dėl burių ...3 kartus lūžo doh.gif doh.gif ....vėl dariau .... visi šeimoje žegnojosi kai paskutinį kartą kišau ...jei vėl būtų driogstelėjes stienas , būčiau popierines pervėrusi mad.gif ....

Viduje medutis , dengta pastilažu , dziabai spec . modelevimo masė su marcipanu , viskas kitka - cipciuko cukrinė masė .....

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 28, 22:57)
Labas mergytės ...... atvelku savo kriošeną geldą .... tai pirmas ir paskutinis toks tortas , ne dėl laivo , dėl burių ...3 kartus lūžo  doh.gif  :

ai tiesiog replika.. ir atsirado kažkas Kaune, kas gali už tiek darbo sumokėti mastau.gif
Atsakyti
Cipciuk blink.gif blink.gif blink.gif Kažkas fantastiško thumbup.gif
Atsakyti
bet jau tortas - laivas... ŠEDEVRAS.... kaip taip sugebėti aš nežina. SUPER
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 28, 20:57)
Labas mergytės ...... atvelku savo kriošeną geldą ....

O BOŽĖ POMOGI blink.gif dar to nesu mačiusi blink.gif blink.gif blink.gif

FANTASTIKA Cipciuk Jūs talentų talentas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 28 vasario 2010 - 21:40
CIPCIUK user posted image
Tobula, ką ir bepridursi. Tik bent vienas piratas vienaakis galėtų būt mirksiukas.gif
Atsakyti
aga- pagaliau uzvedet ir piratiska tema 4u.gif
laivelis tobulas thumbup.gif

man irgi buvo kuriozas su burem per vasaros karscius- tiesiog jie nutirpo lotuliukas.gif
Atsakyti