Olesta,koka apetitnas
Dianocka,puiku tiesiog,grazu,neperkrauta,spalvike ciki
Visai gražus! Ir ryškus kaspinas gražiai atrodo.
QUOTE(Ievsius @ 2010 02 28, 20:19)
Visai gražus! Ir ryškus kaspinas gražiai atrodo.
aciu Jone ,Ievsius alia man tas bontas kazko kliuna nieko kita karta bus geriau...
QUOTE(Dianocka @ 2010 02 28, 19:34)
aciu Jone ,Ievsius alia man tas bontas kazko kliuna nieko kita karta bus geriau...
nu jei nuo ryto bandei juos pastatyti, tai nieko keisto, kad jie nestovi, juos reikia padaryti ir palikti nakčiai pakabintus sustingti, tada iš ryto gali formuoti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 28, 20:36)
nu jei nuo ryto bandei juos pastatyti, tai nieko keisto, kad jie nestovi, juos reikia padaryti ir palikti nakčiai pakabintus sustingti, tada iš ryto gali formuoti
nu ir vista gi as, kiek skaiciau forume, niekad neuzkliuvo kaip tuos bantus daryti. Aciu Olesta uz patarima
Ačiū jone... ...
Dianocka , labai gražus , tvarkingas tortukas ...nieko nereikalingo .
Taip cipciukas deda tik 3 šaukštus medaus ...ir jo ten visai nesijaučia , nes neperneša cipciukas nei jo skonio , nei kvapo
----------------------------------------------------------------------------------------
Labas mergytės ...... atvelku savo kriošeną geldą .... tai pirmas ir paskutinis toks tortas , ne dėl laivo , dėl burių ...3 kartus lūžo ....vėl dariau .... visi šeimoje žegnojosi kai paskutinį kartą kišau ...jei vėl būtų driogstelėjes stienas , būčiau popierines pervėrusi ....
Viduje medutis , dengta pastilažu , dziabai spec . modelevimo masė su marcipanu , viskas kitka - cipciuko cukrinė masė .....
Dianocka , labai gražus , tvarkingas tortukas ...nieko nereikalingo .
Taip cipciukas deda tik 3 šaukštus medaus ...ir jo ten visai nesijaučia , nes neperneša cipciukas nei jo skonio , nei kvapo
----------------------------------------------------------------------------------------
Labas mergytės ...... atvelku savo kriošeną geldą .... tai pirmas ir paskutinis toks tortas , ne dėl laivo , dėl burių ...3 kartus lūžo ....vėl dariau .... visi šeimoje žegnojosi kai paskutinį kartą kišau ...jei vėl būtų driogstelėjes stienas , būčiau popierines pervėrusi ....
Viduje medutis , dengta pastilažu , dziabai spec . modelevimo masė su marcipanu , viskas kitka - cipciuko cukrinė masė .....
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 28, 22:57)
Labas mergytės ...... atvelku savo kriošeną geldą .... tai pirmas ir paskutinis toks tortas , ne dėl laivo , dėl burių ...3 kartus lūžo :
ai tiesiog replika.. ir atsirado kažkas Kaune, kas gali už tiek darbo sumokėti
Cipciuk Kažkas fantastiško
bet jau tortas - laivas... ŠEDEVRAS.... kaip taip sugebėti aš nežina. SUPER
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 28, 20:57)
O BOŽĖ POMOGI dar to nesu mačiusi
FANTASTIKA Cipciuk Jūs talentų talentas
aga- pagaliau uzvedet ir piratiska tema
laivelis tobulas
man irgi buvo kuriozas su burem per vasaros karscius- tiesiog jie nutirpo
laivelis tobulas
man irgi buvo kuriozas su burem per vasaros karscius- tiesiog jie nutirpo