Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(EcceHomo @ 2010 02 28, 09:58)
tikrai galiu pasakyt tą patį... Daziau tą tortą (.)(.) kur buvau įdėjus, tai vien tinklelio tokiai spalvai (kaip barščių) sunaudojau beveik pusę buteliuko. Be to (bent jau man, kaip terlai, nepatogumas), nusidažė ne tik masė, bet ir mano rankos, stalas ir viskas aplinkui biggrin.gif nes jie kaip vanduo: pili, visur tyška...
žodžiu, nor pirmi bandyti dažai, bet manau, kad nelabai....  ax.gif
tam yra kita tema... "SOS...." paieškok, kažkaip panašiai. Ten idėjų ieško-siūlo  mirksiukas.gif

Nežinau, iš kur man išlikus tokia informacija, tačiau žinau tiek, kad vienam kilogramui gaminio galima naudoti ne daugiau kaip 5 gramus dažo. Tokia yra leistina "sveika" norma. Čia, kaip suprantu, gerokai jau viršyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 28, 10:25)
kažkada visos kažką naujo pradedam iš naujo, ir praeina kiek laiko kol įgyjami tam tikri įgūdžiai ir patirtis, tortas ne mezginys, kad va neišėjo, nuardžiau ir vėl pradėjau ir tol ardysiu ir megsiu per naują, kol gausis taip kaip noriu, tam reikia laiko, žinių ir pastangų - aš TIKIU, kad kiekviena čia užsukusi anksčiau ar vėliau pamirš, kad parduotuvėse egzistuoja konditerijos skyriai, linkiu visoms sėkmės  4u.gif

Ilgai siulus tasant ir mezginys negrazus gaunas-is patirties zinau mirksiukas.gif
del visu dazymo patarimu pilnai sutinku.O cukraus pudra tikrai beprotiskai rankas nueda.As daugiau naudoju krakmola,su juo paprasciau,maziau reikia ax.gif .
Su skystais greitienele bandziau kazkada paspalvoti,tai man kazkoks rugpienis galiausiai gavosi ir teko viska mesti lauk,taip kad nepatariu.
Labai grazus torciukai visu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 28 vasario 2010 - 11:54
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 28, 04:12)
Nea ..... sviestinis = kremas  4u.gif .....

Supratau,aciu 4u.gif Kazi "Meduti" sviestiniu kemu aptepus skaniai gautusi ? g.gif Turiu uzsakyma "Meduti" padaryti,bet visada uzbaigdavau ji grietinele + trupiniai + is biskvitu teslos sausainukai ir spalvoti saldainiukai... Bet tiek prisiziurejau,kad.. uch... noriu kitaip padaryti bigsmile.gif
Atsakyti
Nustebau skaitydama,kad Cispciukas i medaus torta tik 3 saukstus medaus deda. Tikrai tiek jauciasi? As i tesla visai visai nededu cukraus,o medaus ipilu is akies,apie 0,5 indelio,t.y. apie 250 ml. Va,tada lakstai TIKRAI medaus skonio,o butas jo kvapo biggrin.gif Grietinele rugstoka padarau + dar kiekviena laksta,pries aptepant ,citrinos sultimis apslakstau.Kuo gaivesnis / rugstesnis gaunasi ,tuo vaikai ji labiau megsta.
Atsakyti
Neli,oho koks tortukas,labai gerai ideja is gelyciu sudeliot skaiciu thumbup.gif
Cipciuk,kaip visada grzu-tobula
Fortuncike,labai grazu
EcceHomo,kokie (.)(.) mirksiukas.gif
Adriu,abu superiniai thumbup.gif
Olesta, blink.gif ,o kaip taip kaklaraisti isgavai?Toks lyg dryziukais nudazyta,anuka isduodi lotuliukas.gif
Skristyn,grazi knyga,o dar grazesne puokste ant jos thumbup.gif
Vinesa,dailus tortas labai labai labai 4u.gif
Papildyta:
Ikeliu saviski paprasta,svoris 3,3kg,kazkur 31*35,suejo visa norma meducio
user posted image
Atsakyti
Sveikos.
Klausimas Kirbei wink.gif O is tavo plikytos lapeliu teslos kazi galima geles lipdyt??? Vakar pabandziau rozyte susukt..... Sukos graziai, tik va idomu kaip su dziuvimu butu (netycia ismeciau as ta rozyte....)...
Atsakyti
kankinkit budeliai smarkiau, aš nieko neišduosiu lotuliukas.gif kad nėra ką išduot mieloji, turėjau rudo MMg gabaliuką ir šokoladinės masės nedidelį gabaliuką, anuos du jungiau į krūvą, spalva jų aišku skirtinga, ir specialiai neminkiau iki vientisumo, palikau tokį dryžių....

mano išprotėjusio stiliaus popietės medutis lotuliukas.gif išbandžiau augalinę grietinėlę ir šokolado „raukinius“ lotuliukas.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 28 vasario 2010 - 15:32
QUOTE(laurechka @ 2010 02 28, 14:07)
Sveikos.
Klausimas Kirbei wink.gif O is tavo plikytos lapeliu teslos kazi galima geles lipdyt??? Vakar pabandziau rozyte susukt..... Sukos graziai, tik va idomu kaip su dziuvimu butu (netycia ismeciau as ta rozyte....)...

nu net nežinau...reikejo pasilikti ir pažiureti kokia atrodys išdžiuvus rožyte....aš tiesa sakant niekad nebandžiau.....
Atsakyti
jone,olesta... patys valgomiausi tortai thumbup.gif thumbup.gif ,kaip norėčiau gabaliuko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 28 vasario 2010 - 17:11
mano tai DIDELIS EEEEEEE, tik buvo labai smalsu palyginti kuo skiriasi, va pdėklų puošimui tokia grietinėlė piguva thumbup.gif nu medutį vis tiek suvalgysim manau, nes skonis geras, kad ir didelis E blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 28, 18:34)
mano tai DIDELIS EEEEEEE, tik buvo labai smalsu palyginti kuo skiriasi, va pdėklų puošimui tokia grietinėlė piguva  thumbup.gif  nu medutį vis tiek suvalgysim manau, nes skonis geras, kad ir didelis E  blush2.gif

Piguva nepiguva, bet labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Na mano siandieninis rytinis darbelis, nu ir prasiknisau as su tais bontais:) niekaip negalejau padaryti doh.gif jusu tokie grazus gaunasi ir stovi taip graziai..... na visgi parodau kas gavosi, kita karta gal geriau pavyks...

user posted image

Juodas miskas ir MMG...
Atsakyti