Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(laimita @ 2010 02 27, 20:07)
del daugiaauksciu tortu atsiunciau tau az mirksiukas.gif visa kita gal patars merginos ax.gif

4u.gif aciu didelis

QUOTE(Olesta @ 2010 02 27, 20:13)
aš tiesą sakant dėčiau atvirkščiai, ant juodo miško su grietinėle ir želė, tokiai ilgai kelionei rinkčiausi dengimą mase, vyšnios neturėtų prarūgti jei bus vežamas mašinoje bagažinėje...dėl formavimo įmesiu į az, nebenoriu čia kartoti viso ilgo parašymo  4u.gif

kad noras buvo to grietineles su zele, tai kad nebut abu tokie patys, antra auksta pasiuliau juodo misko. To 'norimo' skonio norisi daryti daugiau.

Dekui mergaites uz pagalba 4u.gif

perskaiciau, ir man dar vistiek klausimas iskilo.. blush2.gif
Meian rekomenduoja 26, 18 ir 13 det, jei triaukstis. O jei as dviauksciui is 24 ir 18 daryciau, itariu per mazas skirtumas, tiesa? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 27 vasario 2010 - 21:25
QUOTE(Muske @ 2010 02 27, 21:14)
4u.gif aciu didelis
kad noras buvo to grietineles su zele, tai kad nebut abu tokie patys, antra auksta pasiuliau juodo misko. To 'norimo' skonio norisi daryti daugiau.

Dekui mergaites uz pagalba  4u.gif

dabar pagalvojau, daryk tokį kokio nori ir kaip reikia, tik sutvirtinimą tada gausi daryti 4u.gif smaigti pagaliukus ir dėti antrą aukštą ant pakietinto pagrindo, tada garantuotai atlaikys, kad ir iki Amerikos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 27, 22:21)
dabar pagalvojau, daryk tokį kokio nori ir kaip reikia, tik sutvirtinimą tada gausi daryti  4u.gif smaigti pagaliukus ir dėti antrą aukštą ant pakietinto pagrindo, tada garantuotai atlaikys, kad ir iki Amerikos  thumbup.gif

kilo mintis ir man apie tai. Bet pacios uzsakoves nematysiu ir nekalbesiu, tai kazin kaip sureaguos i tuos pagaliukus torte, neramu biggrin.gif

O del tu proporciju, 24 ir 18 itariu negerai, tiesa? Reik lekt dairytis didesnes formos, jauciu g.gif
Atsakyti
Pirmiausiai tai pagarba Cipciukui pioneers.gif

QUOTE(Cipciukas)
I dubeni supili persijota !!!!! pudra , imusi baltima ( is trynio pasidarai gogolio mogoloi  ir skaniai suvalgai ) ,ipili alieju ir istirpinta zelatina . Viska labai gerai isminkai , bet as beminkydama dar kazkiek pudros dadejau , kad gautusi kociojama mase , kas dare gelytes , tos zinos kietuma ( ciut kietesne kaip koldunam ).
Mase iskocioji ant stolo pabarstyto pudra , suvynioji ant kocelo , ir taip pat vel atvynioji ant tortuko , gerai islygini pavirsiu , paskui sonus , kad nebutu staltiese ir nupjauni nereikalinga apacia , na , o paskui jau cia jusu fantazija ka toliau daryti 
Tiesa , sita mase reikia kloti ant kremu patepto torto virsaus ir sonu , o ne ant sauso  nes ji neprilips ir styros atsokusi .
Taip pat , ji gaji saldytuve stoveti suvyniota i plevele , kad ir pora savaiciu ( o gal ir dar ilgiau , nebandziau  )

Jei kas neaisku , klauskite 

Nu,ir aisku klausimukas ax.gif Plakta grietinele = kremas ? Ant jos tiktu ?
Atsakyti
Tiesa,isradingosios mergytes,mestelkit ,jei kuri turit,ideju kaip kovo 8 dienai papuosti torta smile.gif
Atsakyti
atėjau pasigrožėt bigsmile.gif , bet matau be širdies lašų neapsieisiu , tikro šaunuolės wub.gif, labai gražu tiesiog labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2010 02 27, 22:45)
Pirmiausiai tai pagarba Cipciukui pioneers.gif
Nu,ir aisku klausimukas  ax.gif  Plakta grietinele = kremas ? Ant jos tiktu ?

Nea ..... sviestinis = kremas 4u.gif .....

Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 02 27, 17:47)
beje jau išbandžiau dažus iš delonos , nu nė velniui netikę , spalvą ryškesnę norint gaut tai turbūt pusę butelkos supilt reikia , nors apie dažus nenusimanau , tai gal taip ir turi būt , bet vistiek jie man visai nepatiko  schmoll.gif

tikrai galiu pasakyt tą patį... Daziau tą tortą (.)(.) kur buvau įdėjus, tai vien tinklelio tokiai spalvai (kaip barščių) sunaudojau beveik pusę buteliuko. Be to (bent jau man, kaip terlai, nepatogumas), nusidažė ne tik masė, bet ir mano rankos, stalas ir viskas aplinkui biggrin.gif nes jie kaip vanduo: pili, visur tyška...
žodžiu, nor pirmi bandyti dažai, bet manau, kad nelabai.... ax.gif

QUOTE(monyte @ 2010 02 27, 23:07)
Tiesa,isradingosios mergytes,mestelkit ,jei kuri turit,ideju kaip kovo 8 dienai papuosti torta smile.gif

tam yra kita tema... "SOS...." paieškok, kažkaip panašiai. Ten idėjų ieško-siūlo mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kam nors pravers mano masių dažymo patirtis, ankdčiau visada nusidažydavau rankas, KOL nesugalvojau, prieš dažant masę, pasialiejuoti rankas, tieiog į delną piluosi kokį 0,5 arbatinio šaukštelio aliejaus ir gerai išsitrinu rankas, pliusus matau du: neneusidažo dažais ir nesuskilinėja oda nuo pudros, kas man labai aktualu 4u.gif dažų kiekis reikiamas spalvai išgauti priklauso nuo jų koncentracijos, kuo dažai skystesni kaip Jūsų perkami Delonoje, tuo daugiau jų reikia pilti, kiekvienas drėgmės lašas reikalauja daugiau cukraus pudros į masę, prarandat masės elastingumo procentą, įtariu kremams tokie dažai iš viso netinkami, jei planuojat praktikuoti tortų kepimą, investuokit į gelinius arba soft gel paste konsistencijos dažus 4u.gif su spalvotais vandenukais nepatariu dažyt 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, Olesta, va su tuo ir aš susidūriau, kad skysti vandeniai ale dažai niekam tikę, nors ir iš Anglijos atvežti, jų daug reikia ir masės sudėtis labai keičiasi. Čia labai gera pastaba pradedančioms, kuri ir esu ax.gif
Atsakyti
kažkada visos kažką naujo pradedam iš naujo, ir praeina kiek laiko kol įgyjami tam tikri įgūdžiai ir patirtis, tortas ne mezginys, kad va neišėjo, nuardžiau ir vėl pradėjau ir tol ardysiu ir megsiu per naują, kol gausis taip kaip noriu, tam reikia laiko, žinių ir pastangų - aš TIKIU, kad kiekviena čia užsukusi anksčiau ar vėliau pamirš, kad parduotuvėse egzistuoja konditerijos skyriai, linkiu visoms sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 28, 09:12)
gal kam nors pravers mano masių dažymo patirtis, ankdčiau visada nusidažydavau rankas, KOL nesugalvojau, prieš dažant masę, pasialiejuoti rankas, tieiog į delną piluosi kokį 0,5 arbatinio šaukštelio aliejaus ir gerai išsitrinu rankas, pliusus matau du: neneusidažo dažais ir nesuskilinėja oda nuo pudros, kas man labai aktualu  4u.gif dažų kiekis reikiamas spalvai išgauti priklauso nuo jų koncentracijos, kuo dažai skystesni kaip Jūsų perkami Delonoje, tuo daugiau jų reikia pilti, kiekvienas drėgmės lašas reikalauja daugiau cukraus pudros į masę, prarandat masės elastingumo procentą, įtariu kremams tokie dažai iš viso netinkami, jei planuojat praktikuoti tortų kepimą, investuokit į gelinius arba soft gel paste konsistencijos dažus  4u.gif  su spalvotais vandenukais nepatariu dažyt  4u.gif

aciu Olesta uz info. Dabar kaip tik ieskau dazu ir man tokia informacija labai reikalinga. Esu pradedanti kepeja smile.gif kol sedziu namie su vaiku, tai tortu kepimas - man sielos atgaiva smile.gif Tikiuosi kada nors galesiu ir as pasirodyti savo darbeli
Atsakyti