Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 02 27, 18:34)
aš asmeniškai viską perku ne LT, su švirkštu nepatogu dirbti jeigu ką, tam naudoju konditerinius maišelius ir antgaliukus, niu kai labai labai reikia ekstra, tai perku LT www.kulinarijosmenas.visiems.lt, Kaune yra parduotuvė, siunčianti į kitus miestus, jei kaina prieinama  4u.gif dažus turiu Americolor soft gel paste ir Sugraflairo gelinius, man jie liuksiški  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikos smile.gif
tai aš iškart klausimuką turiu o kokie yr dažai , kurie nuotraukose tokie perlamutriniai atrodo ir taip gražiai blizga , aš nusipirkau dulkes sidabro iš kulinarijos meno , tai dar plius meno reikia jas ir prilipdyt doh.gif
beje jau išbandžiau dažus iš delonos , nu nė velniui netikę , spalvą ryškesnę norint gaut tai turbūt pusę butelkos supilt reikia , nors apie dažus nenusimanau , tai gal taip ir turi būt , bet vistiek jie man visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 27, 18:26)
Vinesa, būk gera įdėk didesnę foto, matau, kad kažkas nerealiai gražaus tenais, bet noriu iš arčiau „pačiupinėti“  blush2.gif

Jei norit iš arčiau pažiūrėt, galit laikyt ctrl ir spaust pliusą. Tada pasididina. ax.gif O sumažint ctrl ir minusas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievsius: 27 vasario 2010 - 17:52
QUOTE(Ievsius @ 2010 02 27, 17:47)
Jei norit iš arčiau pažiūrėt, galit laikyt ctrl ir spaust pliusą. Tada pasididina.  ax.gif  O sumažint ctrl ir minusas. smile.gif

bet tada foto kokybė schmoll.gif nieko nežinau, reikalauju man labai patinkančios idėjos foto iš arčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tie kur blizga, gaila fotkėje nesimato, aš šįryt rožes pertepiau tais blizgiais, skiedžiu su mažu kiekiu degtinės, nu va gal šitoje kiek ryškiau, bet vis tiek ne taip gražiai kaip gyvai
user posted image

gelinius naudoju antrus nuo viršaus spalvų paletė paspaudus ant paveiksliuko, o blizgūs 6-as paveiksliukas. Tarkim marškinukus dažiau maišydama Sugarflair paletės party green spalva, maišiau su trupučiu Americoloro electric green 4u.gif party green labai graži ir viena pati sau spalva bet man norėjosi „šviežesnės“ ax.gif tie blizgūs miltukais įspaudams labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 27 vasario 2010 - 18:21
Sveikos,

atlekiu ir as del pagalbos.. nezinau jau i kuria tema geriau, tad sorry jei nevisai taikliai papuolus busiu. Ir atlekiu jau is kitos temos blush2.gif

Pamenu buvo Meian idejus 'taisykles' kaip komponuot dviaukscius tortus. Pirma karta gavau toki uzsakyma ir nebezinau kaip cia teisingiau ir kad grazu proporcinga butu.
Ir dar noriu paklaust, kazin galiu det ant pirmo auksto, kuris bus grietinele su sluoksniu zele, det juoda miska? Nesusmegs jis per ilga kelione? Vaziuos i Anglija jis.. ir kazin ar nebus vysniom per ilga tokia kelione, nepagaus rugimo? ir ko gero geriau dengt mase, nei grietinele puost, 'saugiau' butu.

aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 02 27, 17:34)
Sveikos,

atlekiu ir as del pagalbos.. nezinau jau i kuria tema geriau, tad sorry jei nevisai taikliai papuolus busiu. Ir atlekiu jau is kitos temos  blush2.gif

Pamenu buvo Meian idejus 'taisykles' kaip komponuot dviaukscius tortus. Pirma karta gavau toki uzsakyma ir nebezinau kaip cia teisingiau ir kad grazu proporcinga butu.
Ir dar noriu paklaust, kazin galiu det ant pirmo auksto, kuris bus grietinele su sluoksniu zele, det juoda miska? Nesusmegs jis per ilga kelione? Vaziuos i Anglija jis.. ir kazin ar nebus vysniom per ilga tokia kelione, nepagaus rugimo? ir ko gero geriau dengt mase, nei grietinele puost, 'saugiau' butu.

aciu  4u.gif

del daugiaauksciu tortu atsiunciau tau az mirksiukas.gif visa kita gal patars merginos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimita: 27 vasario 2010 - 19:12
niu va aš sakau, kad fantastiškai gražu, elegantiška, skoninga, labai labai man gražus Tavo tortas, Vinesa 4u.gif

aš tiesą sakant dėčiau atvirkščiai, ant juodo miško su grietinėle ir želė, tokiai ilgai kelionei rinkčiausi dengimą mase, vyšnios neturėtų prarūgti jei bus vežamas mašinoje bagažinėje...dėl formavimo įmesiu į az, nebenoriu čia kartoti viso ilgo parašymo 4u.gif

o jau ir nebereikia, tai nebesikartoju ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 27 vasario 2010 - 19:14
QUOTE(Olesta @ 2010 02 27, 19:20)
gelinius naudoju antrus nuo viršaus spalvų paletė paspaudus ant paveiksliuko, o blizgūs 6-as paveiksliukas.

Olesta, o tie dažai yra skysti ar gelio konsistencijos? ir dar, kiek daugmaž reikia jų, norint išgauti panašią spalvą ant tokio kiekio, kaip marškinukai apdengti. Nes aš turiu skystus kažkokius, tai man labai daug reikia jų supilti ir masė vis tiek nenusidažo. Ir kurie geresni dažai: americolor ar šitie? Dėkui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 27 vasario 2010 - 19:24
dėkui olesta 4u.gif
kadangi mano užsienio kalbos tik trys rusiškos lotuliukas.gif , tai sunku susigaudyt tokioj gausybėj dažų , kas ir kaip , gal turėsiu galimybę , kad iš anglijos parvežtų , tai žinosiu ko norėt smile.gif
Atsakyti
vinesa labai labai gražu ..... wub.gif wub.gif wub.gif

Mergaitės , dėl dažų ...yra atidaryta tema , viskas kepiniams - instrumentai ar kažkas panašaus , ten yra nurodyta kur gauti dažų .

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 27, 17:26)
iš kelių normų Rafaelą kepei????

biskvitas iš 7 kiaušiniu...kremas iš vienos normos tik grietineles ne indelis,o 1,5indelio.........
Atsakyti
man geri abeji dažai: gelinių dėjau ant dantų krapštuko galo tokį žirnio dydžio gabaliuką, o elektrinių irgi minimaliai, jų užtenka labai ilgam 4u.gif
Atsakyti