Man iki jūsų grožių dar toli, bet vis stengiuosi. Ką tik užbaigiau dukterėčios 18-am gimtadieniui tortą..
Saldainių masė, puošimas- pastilažas, viduj- medutis.
Aciu uz pasisakyma,taip,mase ne trupejo,o plisinejo atkeliant nuo stalo,kaip man ja pataisyti?turbut pudros nedadejau,bet mase buvo gan kietoka
Cipsiuk,nepykit ,kad sitoj temoj klausiu,bet jusu temoj visai niekas nebekalba ,Ar zada kada buti dazai?gal kitos merginos gali is kur gauti,nes jau nusivyliau kept tortus,kai nera visai dazu
neli ,ooo koks smokingas...labai lygus ,gražus....
cipciuk ,kaip visada be priekaištu......
Fortuncike ,kokia graži dovanele......labai gražiai man žiurisi,kad ji tokia platesne ilgesne ir neaukšta....vnž tikra dovana....
cipciuk ,kaip visada be priekaištu......
Fortuncike ,kokia graži dovanele......labai gražiai man žiurisi,kad ji tokia platesne ilgesne ir neaukšta....vnž tikra dovana....
Cipciuk, koks kamuolys
Fortuncike, graži ir skani dovanėlė
Fortuncike, graži ir skani dovanėlė
jūsų tortai tai kaip visada nerealūs... net žodžių trūksta...
aš vis stengiuos stengiuos, bet kaip š.. taip š... Biškį gėda čia kelt... bet pasirodysiu... gal vėliau bus geriau...
"Viengungio svajonė" - medutis su žele galabiukais, MMG, aisingas. Telefonas - kad matytųsi dyyyydis
(ten, kur blizga, tai dar buvo neišdžiūvę)
aš vis stengiuos stengiuos, bet kaip š.. taip š... Biškį gėda čia kelt... bet pasirodysiu... gal vėliau bus geriau...
"Viengungio svajonė" - medutis su žele galabiukais, MMG, aisingas. Telefonas - kad matytųsi dyyyydis
QUOTE(EcceHomo @ 2010 02 27, 10:30)
Na jau matom matom tą svajonės dydį .... aisingas per skystas
Cipciukas, Andriu - super futboliukas
Spyglys- labai mielas mcqueenas. Dabar supratau fraze- kiba mano sunus uzsisake . Juk numeriai ju net vienodi
Labai man patiko smokingas . Cia keptas sirdeles formos skardoje?
Olestos undine man dar dabar akyse stovi
Spyglys- labai mielas mcqueenas. Dabar supratau fraze- kiba mano sunus uzsisake . Juk numeriai ju net vienodi
Labai man patiko smokingas . Cia keptas sirdeles formos skardoje?
Olestos undine man dar dabar akyse stovi
jolka,saunuole tavo lele turi liemeni
Fortuncike- kad man tokia dovanele