Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Man iki jūsų grožių dar toli, bet vis stengiuosi. Ką tik užbaigiau dukterėčios 18-am gimtadieniui tortą..

Saldainių masė, puošimas- pastilažas, viduj- medutis.

user posted image
Atsakyti
Aciu uz pasisakyma,taip,mase ne trupejo,o plisinejo atkeliant nuo stalo,kaip man ja pataisyti?turbut pudros nedadejau,bet mase buvo gan kietoka
Atsakyti
Cipsiuk,nepykit ,kad sitoj temoj klausiu,bet jusu temoj visai niekas nebekalba ax.gif ,Ar zada kada buti dazai?gal kitos merginos gali is kur gauti,nes jau nusivyliau kept tortus,kai nera visai dazu verysad.gif
Atsakyti
neli ,ooo koks smokingas...labai lygus ,gražus.... thumbup.gif
cipciuk ,kaip visada be priekaištu...... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Fortuncike ,kokia graži dovanele......labai gražiai man žiurisi,kad ji tokia platesne ilgesne ir neaukšta....vnž tikra dovana.... thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk, koks kamuolys thumbup.gif

Fortuncike, graži ir skani dovanėlė bigsmile.gif
Atsakyti
jūsų tortai tai kaip visada nerealūs... wub.gif net žodžių trūksta...

aš vis stengiuos stengiuos, bet kaip š.. taip š... Biškį gėda čia kelt... bet pasirodysiu... gal vėliau bus geriau... doh.gif

"Viengungio svajonė" - medutis su žele galabiukais, MMG, aisingas. Telefonas - kad matytųsi dyyyydis smile.gif
user posted image
(ten, kur blizga, tai dar buvo neišdžiūvę)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EcceHomo: 27 vasario 2010 - 10:45
QUOTE(EcceHomo @ 2010 02 27, 10:30)

"Viengungio svajonė" - medutis su žele galabiukais, MMG, aisingas. Telefonas - kad matytųsi dyyyydis smile.gif
(ten, kur blizga, tai dar buvo neišdžiūvę)

Na jau matom matom tą svajonės dydį bigsmile.gif lotuliukas.gif thumbup.gif .... aisingas per skystas 4u.gif

Atsakyti
nu ką,ir aš dariau su kamuoliu... ale net neliginu su cipciuko.bet vis tiek unsure.gif
vaisinis,žolytė -grietinėlė,visa kita-MMG
user posted image
Čia ir panašus ,tik su marcipaninėm mašinytėm-pirmą kart dariau iš marcipano ir mašinytes blush2.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

medaus tortas puostas beze kremu,gelytes is pastilazo.fotikas baigia isikrauti,delto taip prastai nusifotkino.
Atsakyti
Cipciukas, Andriu - super futboliukas
Spyglys- labai mielas mcqueenas. Dabar supratau fraze- kiba mano sunus uzsisake lotuliukas.gif . Juk numeriai ju net vienodi lotuliukas.gif

Labai man patiko smokingas thumbup.gif . Cia keptas sirdeles formos skardoje?

Olestos undine man dar dabar akyse stovi 4u.gif
Atsakyti
jolka,saunuole thumbup.gif tavo lele turi liemeni thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Fortuncike- kad man tokia dovanele 4u.gif
Atsakyti