QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 25, 20:22)
Na ne plaukimo gi baseine
-----------------------------------------------------------------------------
Oi merginos , šendien apturėjau gryną anekdotą ....
Prašo padaryti tortą , išsirinko kokį , ir sako ... " bet aš norėčiau , kad papuošimas būtų su kramtoma guma ..." ..... tylėjau gal pora minučių , kol atsipeikėjau , maniau dar narkozė vakarykščia veikia .... sakau .." su kokia kraktoške ? " ... o jis man ..." na tokia buble gum , kaip seniau tokia kramtoškė būdavo DONALDAS ..." ...jezau aš tokių nedarau , o jis ..." tai , kad aną kartą tai padarėte ..." ...taigi jis apie pastilažą porina ....nu žinokit maniau apsim..... sakė tortas super buvo , bet tas viršus dar superesnis ....
-----------------------------------------------------------------------------
Oi merginos , šendien apturėjau gryną anekdotą ....
Prašo padaryti tortą , išsirinko kokį , ir sako ... " bet aš norėčiau , kad papuošimas būtų su kramtoma guma ..." ..... tylėjau gal pora minučių , kol atsipeikėjau , maniau dar narkozė vakarykščia veikia .... sakau .." su kokia kraktoške ? " ... o jis man ..." na tokia buble gum , kaip seniau tokia kramtoškė būdavo DONALDAS ..." ...jezau aš tokių nedarau , o jis ..." tai , kad aną kartą tai padarėte ..." ...taigi jis apie pastilažą porina ....nu žinokit maniau apsim..... sakė tortas super buvo , bet tas viršus dar superesnis ....
Cia tai tikrai bajeris,mjoo geras
QUOTE(Shatura @ 2010 02 26, 18:20)
Sveikos. Vis ziurineju jusu temute ir seiles varva. Pasirodysiu ir as. Tortus retai kada darau, nes niekad neiseina gerai.
Sekmadieni mazosios gimtadienis, o moteriske, kuri kepa grazius isvaziavus. Nenorejau maximinio torto, tad apsiemiau pati padaryt
Biskvitas pirktinis, kremas paprastas grietininis su uogom Daugiau nieko nemoku
Sekmadieni mazosios gimtadienis, o moteriske, kuri kepa grazius isvaziavus. Nenorejau maximinio torto, tad apsiemiau pati padaryt
Biskvitas pirktinis, kremas paprastas grietininis su uogom Daugiau nieko nemoku
Nu,merga gausi i sike,tik bandyk ir iseis,ko sis tau neisejo?Ir receptu pilna ivairiausiu tortu,visko galima ismokt,paziurek,kaip mergos varo,nereikia ne mokslu baigt