Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos. Vis ziurineju jusu temute ir seiles varva. Pasirodysiu ir as. Tortus retai kada darau, nes niekad neiseina gerai.
Sekmadieni mazosios gimtadienis, o moteriske, kuri kepa grazius isvaziavus. Nenorejau maximinio torto, tad apsiemiau pati padaryt 4u.gif
user posted image
Biskvitas pirktinis, kremas paprastas grietininis su uogom 4u.gif Daugiau nieko nemoku blush2.gif
Atsakyti
kirbe, labai mielas točiukas 4u.gif wub.gif

Asseni, krepšelis thumbup.gif o bonkė tai blink.gif thumbup.gif

Olesta,
ačiumet blink.gif nerealus tortukas thumbup.gif

na, o aš ateinu su Makvynu, kepiau sūnaus gimtadieniui, vaikui patiko, ir man to užtenka ax.gif kaip pirmą kartą daryta mašina, sau rašau 8, trūkumus matau pati, bet laukiu ir jūsų atsiliepimų ax.gif labai dėkoju Olestai už patarimus, labai pravertė aciuks.gif
medutis, dengtas MMG ir biškis šokolado ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 02 26, 17:10)
pas mane ant virsaus biskvitas dar eina ir tada visas apteptas grietinele ir dejau MMG.....man kuo toliau tuo labiau patinka deti mase ant grietineles,o ne ant sviestinio kremo...nuo grietineles niekad ji taip smarkiai nesukieteja ant torto.... thumbup.gif

labai labai aciu- bandysiu kita savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 02 26, 18:21)
:
medutis, dengtas MMG ir biškis šokolado ax.gif
user posted image

nu bet masinos dailumas thumbup.gif ,ir kaip jum taip iseina islygint?o su kuo aptepei, kad taip blizga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 26 vasario 2010 - 18:39
AČIŪ visoms už palaikymą, o tos spalvos netaikiau, netyčia gavosi vos ne tokia pat, dar šį vakarą turiu pasiūti marškinius ir kuklų jubiliejinį Rafaelą, einu ieškoti marškinių pavyzdžių, kol masė bręsta ....

Spyglis2 thumbup.gif Tau puikiai viskas gavosi, ir matau su išlyginimu susitvarkei tobulai, ŠAUNUOLĖ thumbup.gif o spalvytė kokia, net nuo monitoriaus atsitraukiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 02 26, 13:01)
nu keliu tą žmogų vorą... ai net nžn, nuotraukos kokybė ne kokia, kad fotikas numirė
rafaelo, MMG ir šokoladas. nu toks pusėtinas
user posted image

o is ko tas zmogus voras, as ziuriu ir seiles ryju lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image,kokie tortai!!!!kaip jums tokie grazus ir dailus ir lygus gaunasi????????????????nu nors persiplesk man neiseinauser posted image
Atsakyti
panašu, kad iš marcipano, bet aš galiu klysti 4u.gif

oj neatsakiau gi dėl bangų, iš to pačio gabalo, kai klojau viršų, viršuje nelyginau, sugnybiau klostę, ją išploninau poirštų pagalba, apačios irgi neglosčiau prie torto tose vietose kur klostės darėsi, taip ir palikua, perteklių apipjoviau, o kas liko kur reikėjo paploninau, kur norėjosi palenkiau ir gavosi taip va sau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,jau jusu tortai,tai is koto verciantys,kazkas nerealaus.Dariau siandien Mein dengimo mase,lyg ir viskas gerai,bet kai pradejau kociot labai lipo prie stalo ir kocelo,trupejo.Kas ne taip gavosi pasakykit?
Atsakyti
Meduolytee,fabrika auksaranke atidarei,super padirbeta 4u.gif
Cipciuk,kokie drugeliai nutupdyti pasaka blink.gif ,o zmogus voras tobulas
Kirbe,kaip visada perfect
Ligita33,sauni ideja 4u.gif tortui,as copy paste
Gitule,kokie dailus,niam niam 4u.gif
Zuliaska,dar norejai nedeti spidermeno?I dubce tau lotuliukas.gif
Asseni,pintine kaip pintine,prie ko fotikas bigsmile.gif Grazu.Bonke super,piratai irgi
Olesta,vau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif mazoji undinele thumbup.gif
Spyglis2,noriu sitos maskes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 02 26, 14:01)
nu keliu tą žmogų vorą...

thumbup.gif labai fainas.. ir iš viso, kaip tokius daiktus padarot mega_shok.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 02 26, 16:36)
Niu dar bonke atitysiau  biggrin.gif

mmmjooo.. Jėzau Marija vadinas.. wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 02 26, 18:10)
ateinu su kurioziniu šokoladiniu tortu, lėlė nevalgoma atsivežė jubiliatė 6 metukų,

dar vienas Jėzau Marija wub.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2010 02 26, 20:21)
na, o aš ateinu su Makvynu, kepiau sūnaus gimtadieniui,

ir koks artimas originalui wub.gif

aš kepiau šiand keksą. Maniau, pasipuošiu.. smulkių gėlyčių turiu įvairiausių.. nu fain keksas turėjo būti.. bet ai.. prapjoviau paragaut.. skanuuuuuuu.. kam tada puošt laugh.gif tik dantis gadina tos gėlytės irnesakyk.gif
Atsakyti
Olesta swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti