Taip, Asseni, 8 spalvos- jau daug Jei turi balta ir juoda, visas likusias galima isgauti is 3 pagrindiniu spalvu: raudonos, geltonos ir melynos
Aš turiu 12 spalvų americakolor dažų , bet jie visi perlamutriniai ( komplektas ) paprastų mą nereikia , užtenka baltarusiškų ....o taip pavienių iš surbių turiu gal 10 atspalvių , patinka ....bet į baltarusiškus nekeisčiau .
----------------------------------------------------------------------------------------
Dabar apie tortuką , kur prašo komentarų : .... tvarkingas , neperkrautas , gražus tortukas ....gyvos gėlės man nemaišo .
Tiesa kice , jūs be galo seksuali
----------------------------------------------------------------------------------------
Dabar apie tortuką , kur prašo komentarų : .... tvarkingas , neperkrautas , gražus tortukas ....gyvos gėlės man nemaišo .
na ka neshu savo didziausia kepta torta,paprase 60 zmoniu vakareliu,svente moters 50meti.nu kokio paprase taip ir padariau visa nakti iki 6 ryto ash su juo kankinausi kol pabaigiau,vos i saldytuva idejau buvo tik tik,a po to vos ishemiau
balti biskvitai su brashkiu dzemu perteptas sviestiniu kremu,dengta marshmellow mase,gelytes lapeliai pastilazas turbut,kiek pamenu
balti biskvitai su brashkiu dzemu perteptas sviestiniu kremu,dengta marshmellow mase,gelytes lapeliai pastilazas turbut,kiek pamenu
Tai kiek sveria tas gigantas
O atrodo tai labai dailiai
O atrodo tai labai dailiai
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 23, 15:54)
Aš turiu 12 spalvų americakolor dažų , bet jie visi perlamutriniai ( komplektas ) paprastų mą nereikia , užtenka baltarusiškų ....o taip pavienių iš surbių turiu gal 10 atspalvių , patinka ....bet į baltarusiškus nekeisčiau .
Nu va o as prisipirkau tu rusisku kaip beprote atradus ir kaip uzsisakiau kelias spalveles (6) tai tų ruskiu net netraukiu nelabai moku as ju jom elgtis normaliai mases nudazyt man sunkiai gaunasi o jai kremas tai gerai nudazo bet kazkaip naudoju tas kelias spalveles anu net neciupinu.
O del seksualumo kaip pirma karta pamaciau negalejau atsiziureti
Auksiuke tavo tortukai labai kruopstus o tai labai svarbu kad ir koki torta bedarytum svarbiausiai kruopstumas tada ir paprastas tortukas atrodo ispudingai (cia mano muomone) gyvos geles yra grazu bet as kazkaip mieliau valgomas dedu
Vaidulyteee ir kokios grazios rozes
Vaidulyteee, oho koks grazuolis
Savo rodausi i roziu kompanija
Rafaelo svajones biskvitas ir kremas, bet i kreme dejau, aguonu, kepintu migdolu. Sonai puosti kepintai mogdolais, virsus- sokoladine glazura, pastilazas
Savo rodausi i roziu kompanija
Rafaelo svajones biskvitas ir kremas, bet i kreme dejau, aguonu, kepintu migdolu. Sonai puosti kepintai mogdolais, virsus- sokoladine glazura, pastilazas
Dosa kaip norėčiau gabaliuko šito torto Rožės labai gražios bet lapeliai man nelabai
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 23, 12:54)
Dosa kaip norėčiau gabaliuko šito torto Rožės labai gražios bet lapeliai man nelabai
sutinku, bet neturiu jokios formeles, tai belekaip ir dariau
QUOTE(dosa @ 2010 02 23, 16:59)
skaniai atrodantis tortukas o jai formeles lapukam neturi daryt plykytos teslos ten formele nelabai reikalinga
QUOTE(Angel1203 @ 2010 02 23, 13:05)
skaniai atrodantis tortukas o jai formeles lapukam neturi daryt plykytos teslos ten formele nelabai reikalinga
Tai vat ir as dabar pamasciau, kad galejau is plikytos teslos daryt, nu nieko, gyvneni ir mokais
QUOTE(kice @ 2010 02 23, 13:50)
Taip, Asseni, 8 spalvos- jau daug Jei turi balta ir juoda, visas likusias galima isgauti is 3 pagrindiniu spalvu: raudonos, geltonos ir melynos
Galima spalvas isgauti ir is produktu, o galima ir palengvinti sau gyvenima, turint siek tiek daugiau gatavu atspalviu
P.S.
Virsutineje temoje yra spalvu lentele su pavyzdziais, kaip isgauti kokias spalvas.
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2010 02 23, 14:59)
TAi gi nebutina ta formele lapeliams, gi lapa galima ir ranka ispjaut, tik ne belekaip