Olesta,nu as super!!!!!
dar uzduosiu durna klausyma,o MMG tai tas pats cipciuko pastiliazas(su medum)ar ne?jei ne prasau receptuko
Kirbe,aciu,vakare imesiu,nes dabar laido neturiu.
Panevėžys oj ačiū, visai toks pusė bieso gavosi
jūs nesupykit aš ir imu valerijono... nu pasaka tortai, labiausiai įsiminė MIKĖ tas su asseni SU BUTELI iš vis amo netekau ir dar olesta su savo UNDINĖle...
žodžiu aš neturiu ką pasakyt kaip nusotabu...
o šiaip tikrai labai miela kad taip išgyrėt žmogų vorą.
olesta matei NEI VIENOS TAUKŠLĖS kraštuose ))
žodžiu aš neturiu ką pasakyt kaip nusotabu...
o šiaip tikrai labai miela kad taip išgyrėt žmogų vorą.
olesta matei NEI VIENOS TAUKŠLĖS kraštuose ))
Kirbe,nedaro tos nuorodos kur ieskot?
Zuliaska, matyt nemačiau raukšlių, komentarų nėra, tortas fantastinis
Oho, kokie torčiukai vienas už kitą gražesnis, smagu
Olesta, labai šauniai spalvytę atitaikei, kai nevalgoma ta undinėlės uodegytė o tas bangeles kaip darei, lyg ir nelipintos jos ant torto, iš to pačio gabalo dengimo?
Olesta, labai šauniai spalvytę atitaikei, kai nevalgoma ta undinėlės uodegytė o tas bangeles kaip darei, lyg ir nelipintos jos ant torto, iš to pačio gabalo dengimo?
Nu jau undinėlės torto koks grožis. Nė nepasakytum, kad lelės uodega netikra.
zuliaska OMG !!!! Vertimas: O Dievuleliau !!! nu ziaaaauriai grazus tortas, man patinka kaip originaliai pateikei, nes daug tokiu personazu piesiami, nes lengviau- SAUNUOLE
kirbe ysimylejau tavo peliuke labai grazus tortukas, matosi, kd ydeta daug pastangu- puikus darbas
Asseni krepselis su kamuoliukais kaip tikri- grazumas o jau ta dovana su butelka jau ysivaizduoju kaip nudziugs zmogaus, gavusio sy torta, veidas- fantastika
Olesta undineles tokia zinai sexulka dar tas zuviukas nemo labai labai labai grazu
na ka, balionai isdalinti, galima laukti kitu sedevru
kirbe ysimylejau tavo peliuke labai grazus tortukas, matosi, kd ydeta daug pastangu- puikus darbas
Asseni krepselis su kamuoliukais kaip tikri- grazumas o jau ta dovana su butelka jau ysivaizduoju kaip nudziugs zmogaus, gavusio sy torta, veidas- fantastika
Olesta undineles tokia zinai sexulka dar tas zuviukas nemo labai labai labai grazu
na ka, balionai isdalinti, galima laukti kitu sedevru
QUOTE(vinesa @ 2010 02 26, 16:26)
Kirbe,nedaro tos nuorodos kur ieskot?
virsutinej temukej...berods 8 ar 9 psl......
cipciukas,aseni,zuliaska,kirbe,olesta-SUPER ,net nuotaika pakilo šitiek grožių pridariusios.ŠAUNUOLĖS