Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Olesta,nu as blink.gif super!!!!!
dar uzduosiu durna klausyma,o MMG tai tas pats cipciuko pastiliazas(su medum)ar ne?jei ne prasau receptuko ax.gif
Kirbe,aciu,vakare imesiu,nes dabar laido neturiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 26, 16:10)
Kirbe, nioriu į kursus  4u.gif  thumbup.gif

o aš pas tave noriu y kursus.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nerealus tortas.....labai gražu....
kur gyveni? g.gif lotuliukas.gif
vinesa ,MMG-Meian mase su gliukoze.....čiareceptukas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 26 vasario 2010 - 16:22
Panevėžys ax.gif oj ačiū, visai toks pusė bieso gavosi ax.gif
Atsakyti
jūs nesupykit aš ir imu valerijono... nu pasaka tortai, labiausiai įsiminė MIKĖ tas su asseni SU BUTELI iš vis amo netekau ir dar olesta su savo UNDINĖle...
žodžiu aš neturiu ką pasakyt kaip nusotabu...
o šiaip tikrai labai miela kad taip išgyrėt žmogų vorą.

olesta matei NEI VIENOS TAUKŠLĖS kraštuose smile.gif))
Atsakyti
Kirbe,nedaro tos nuorodos verysad.gif kur ieskot?
Atsakyti
Zuliaska, matyt nemačiau raukšlių, komentarų nėra, tortas fantastinis thumbup.gif
Atsakyti
ir dar čia lyg jau ir ne temoj, kai tokie šedevrai, bet pavaišinu:
user posted image

nžn koks tortas, tas kur olesta darė smile.gif sau pavalgymui pasidariau, ir brolį dvynį dariau kaip olestos smile.gif) tik jau fotikas mano lievaas, kad negaliu...
Atsakyti
Oho, kokie torčiukai thumbup.gif vienas už kitą gražesnis, smagu bigsmile.gif

Olesta, labai šauniai spalvytę atitaikei, kai nevalgoma ta undinėlės uodegytė thumbup.gif o tas bangeles kaip darei, lyg ir nelipintos jos ant torto, iš to pačio gabalo dengimo? g.gif

Atsakyti
Nu jau undinėlės torto koks grožis. Nė nepasakytum, kad lelės uodega netikra. doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
zuliaska OMG !!!! Vertimas: O Dievuleliau !!! bigsmile.gif nu ziaaaauriai grazus tortas, man patinka kaip originaliai pateikei, nes daug tokiu personazu piesiami, nes lengviau- SAUNUOLE 4u.gif
kirbe ysimylejau tavo peliuke blush2.gif 4u.gif 4u.gif labai grazus tortukas, matosi, kd ydeta daug pastangu- puikus darbas 4u.gif
Asseni krepselis su kamuoliukais kaip tikri- grazumas 4u.gif o jau ta dovana su butelka thumbup.gif jau ysivaizduoju kaip nudziugs zmogaus, gavusio sy torta, veidas- fantastika bigsmile.gif
Olesta undineles tokia zinai sexulka lotuliukas.gif dar tas zuviukas nemo thumbup.gif labai labai labai grazu 4u.gif
na ka, balionai isdalinti, galima laukti kitu sedevru biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimita: 26 vasario 2010 - 17:26
QUOTE(vinesa @ 2010 02 26, 16:26)
Kirbe,nedaro tos nuorodos  verysad.gif  kur ieskot?

virsutinej temukej...berods 8 ar 9 psl......
Atsakyti
cipciukas,aseni,zuliaska,kirbe,olesta-SUPER ,net nuotaika pakilo šitiek grožių pridariusios.ŠAUNUOLĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti