Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2010 02 26, 11:47)
Cipciuk, ar cia visus savo grozius parodet?  biggrin.gif  Ar turit ka pasislepe. g.gif

Aga ...šaldytuve dar dvi kempinės ir pora su žolyte ....

Nemesk fotiko , duok man , gal taip siūliukus išeis suvynioti wub.gif

kirbe ...puiku , šaunu , gražu , dailu wub.gif ....koki ten dar yra žodžiai g.gif .

zuliaska ....sakiai nerodysi , tau su galva viskas gerai stupid.gif ...va tortas good.gif

Atsakyti
Niu dar bonke atitysiau biggrin.gif
sokoladinis karamelinis, MMG

user posted image

user posted image

ir piraciukus

user posted image

medaus, marcipano figureles, cia http://public.fotki....erija/vaikiski/ paciu piratu nuotraukos is arciau
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 02 26, 16:36)

thumbup.gif
o jau butelka kokia ciki drinks_cheers.gif i tokius minkstus patalelius imesta mmmmmmmmm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 26 vasario 2010 - 14:39
blink.gif blink.gif .... einu išgerti ir pagulėti , gal praeis user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 26, 14:42)
blink.gif  blink.gif .... einu išgerti ir pagulėti , gal praeis user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 26, 13:57)
o kokios firmos juodi? mano Dr.Oetker

nežinau kokios firmos.......iš darbo parsinešus senokai jau.... blush2.gif
Atsakyti
Superiniai Asseni tortukai wub.gif aš dar ir likusius peržiūrėjau tuo pačiu... na visi be proto gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 02 26, 14:41)
o čia maniškis tortas su mascarpone.....MMG.....
user posted image

o mmg tiesiai ant mascarpones? atsiprasau, jei kvailai klausiu blush2.gif
Atsakyti
Labas merginos!visu tortai nuostabus,o mano gavos verysad.gif
Nu susinervinau juodai,dariau pastiliaza pagal cipsiuka.preita syki toks geras isejo smagu dirbt buvo,o vakar dariau ismeciau -luzinejo,gal per daug cukraus pudros?bet kitaip lipo labai prie ranku..siandien tai atrodo lyg nieko,bet kai darai geles ta tesla tirpsta rankose.veliau kai pastingo ir luzinejo.gal beda ta kad cukrau pudra lenkiska(nes ant smugio negavau tos gerosios,tik puse pakelio turejau)o ta lenkiska ir jos sudetis sacharoze ir fruktoze.nu vnz frusty.gif
ideciau fotke kas gavos,bet preita syki dejau baisiai didele gavos,nemoku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 02 26, 15:26)
o mmg tiesiai ant mascarpones? atsiprasau, jei kvailai klausiu  blush2.gif

pas mane ant virsaus biskvitas dar eina ir tada visas apteptas grietinele ir dejau MMG.....man kuo toliau tuo labiau patinka deti mase ant grietineles,o ne ant sviestinio kremo...nuo grietineles niekad ji taip smarkiai nesukieteja ant torto.... thumbup.gif

QUOTE(vinesa @ 2010 02 26, 15:35)

ideciau fotke kas gavos,bet preita syki dejau baisiai didele gavos,nemoku  verysad.gif

kelk per www.radikal.ru.....ir viskas bus ok....parenki foto,paspaudi apacioj melynam laukely загрузить,tada palauki kol uzkrauna,nukopini 2 eilute ir dedi tiesiai y foruma....
Atsakyti
Labas mergaičiai, oho, oho ho blink.gif

Zuliaskos voras fantastinis thumbup.gif
Kirbe, nioriu į kursus 4u.gif thumbup.gif
Asseni tiesiog nebepakomentuojami vaizdiniai, tikrai reikia lašiukų po tokio....

ateinu su kurioziniu šokoladiniu tortu, lėlė nevalgoma atsivežė jubiliatė 6 metukų, nors siūliau pagaminti valgomą uodegytę bent jau, jubiliatės verdiktas buvo, NE, noriu lėlytės, niu lelytė tai lelytė, man liko tortas ir apdaila, bet kuriozas buvo, atvažiuoja mama pasiimt, sako, o žaisliukai čia jūsų, jums grąžinti reikės, kada atiduoti???? čia apie aštuonkojį ir žuviuką lotuliukas.gif sakau čia marcipaniniai valgomi, tai malonu buvo abiems ax.gif lotuliukas.gif žodžiu tortas šokoladinis pagal Zebrą, marcipanas ir MMG ir aisingas, trupinukai ir migdolų dražė akmenukai .....

user posted image

biškį šoneliu rolleyes.gif
user posted image

Atsakyti
OHO HO ASSENI BRAVO BRAVO

Kaip kruopciai siuliukai suvynioti 4u.gif
O kad pirateliai meiluciai wub.gif
Imu uz butelkos ir varau pas Cipciuka gelbeti
Atsakyti