mano a vaikas nesupranta kas tas žmogus voras, tai ji pažiūrėjo ir sako, nu gerai. nes aš visada vaikiškū klausiu jos nuomonės, jei ji pasako negražu, tai tada tikrai negražu būna
QUOTE(*dew* @ 2010 02 26, 13:34)
Maximoje taip pat maciau, pries savaite toki patys kaip ir Iki parduotuveje
nu jetai nerandu akropolio maximoj ziurejau tris kart nu nera reikes eit tada i mazesnes gal
ZULIASKA- nu grazus tavo tortas, ko cia panikuoja. Man labai patiko. Is tikruju.
As dar tokio nedariusi.
Gitule- pastaruoju metu miegu po penkias sesias val. per para
Cipciukai- reikes man is blondes brunetka tapt, gal darbai sparciau eisis Mano planuose kita savaite i Kauna pasaut studentes su padeklais lauk
As dar tokio nedariusi.
Gitule- pastaruoju metu miegu po penkias sesias val. per para
Cipciukai- reikes man is blondes brunetka tapt, gal darbai sparciau eisis Mano planuose kita savaite i Kauna pasaut studentes su padeklais lauk
zuliaska isejo labai grazu atrodo kad tas voras zaislinis saunuole skulptoe
Mergaites
Jus superines. Pazanga visu didziule. Zuliaska superini vora padare, Olestos paskutiniai dailus labai, Meduolyte dave vaizdu uz visas is kart, Kirbe - mike labai grazus
Turiu ir as prikaupusi nemazai dar nerodytu tortu
Cia vienas ju, mezginiu krepselis. Mezgiau
Trapios teslos tortas, sokoladine saldainiu mase
Fotika mesiu lauk
Jus superines. Pazanga visu didziule. Zuliaska superini vora padare, Olestos paskutiniai dailus labai, Meduolyte dave vaizdu uz visas is kart, Kirbe - mike labai grazus
Turiu ir as prikaupusi nemazai dar nerodytu tortu
Cia vienas ju, mezginiu krepselis. Mezgiau
Trapios teslos tortas, sokoladine saldainiu mase
Fotika mesiu lauk
QUOTE(kirbe @ 2010 02 26, 13:41)
Meduolytee,vos nenuvirtau tokia mašina pamačius,,,,kas ten tos rožes,jei tokias mašinytes lipdai......100 balu.....
Zuliaska,tikras žmogus-voras..... labai šaunu...
o čia maniškis tortas su mascarpone.....MMG.....
Zuliaska,tikras žmogus-voras..... labai šaunu...
o čia maniškis tortas su mascarpone.....MMG.....
olia lia pupyte
super
norejau paklausti- is ko darei juoda spalvyte, t.y ar cia sokoladas, ar juodi dazi uztepti ant virsaus. As turiu juodus skystus tai man nelabai jie
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 26, 13:51)
norejau paklausti- is ko darei juoda spalvyte, t.y ar cia sokoladas, ar juodi dazi uztepti ant virsaus. As turiu juodus skystus tai man nelabai jie
džiau ant viršaus ir juoda ir kitas spalvas.....
QUOTE(kirbe @ 2010 02 26, 13:55)
džiau ant viršaus ir juoda ir kitas spalvas.....
o kokios firmos juodi? mano Dr.Oetker
QUOTE(Monikaa @ 2010 02 26, 15:08)
nu jetai nerandu akropolio maximoj ziurejau tris kart nu nera reikes eit tada i mazesnes gal
Dar CENTO parduotuvei buna
Kirbe tortukas nerealus
Asseni o tavo tortukai kaip visada labai idomus ir grazus
Asseni, Kirbe abieju labai grazus spalvingi ir puosnus tortai mike labai daili o siulu kamuoliukasi visa dar neatsiziuriu
zuliaska,
aš iškelčiau galvą aukštai aukštai dedama tokį žmogų vorą
kirbe labai labai dailus tortukas
Asseni, nuostabu
aš iškelčiau galvą aukštai aukštai dedama tokį žmogų vorą
kirbe labai labai dailus tortukas
Asseni, nuostabu