Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

mano a vaikas nesupranta kas tas žmogus voras, tai ji pažiūrėjo ir sako, nu gerai. nes aš visada vaikiškū klausiu jos nuomonės, jei ji pasako negražu, tai tada tikrai negražu būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 02 26, 13:34)
Maximoje taip pat maciau, pries savaite 4u.gif toki patys kaip ir Iki parduotuveje 4u.gif

nu jetai nerandu doh.gif akropolio maximoj ziurejau tris kart nu nera reikes eit tada i mazesnes gal g.gif
Atsakyti
ZULIASKA- nu grazus tavo tortas, ko cia panikuoja. Man labai patiko. Is tikruju.
As dar tokio nedariusi.

Gitule- pastaruoju metu miegu po penkias sesias val. per para blush2.gif

Cipciukai- reikes man is blondes brunetka tapt, gal darbai sparciau eisis lotuliukas.gif Mano planuose kita savaite i Kauna pasaut blink.gif blink.gif studentes su padeklais lauk lotuliukas.gif
Atsakyti
zuliaska isejo thumbup.gif labai grazu atrodo kad tas voras zaislinis saunuole 4u.gif 4u.gif skulptoe ax.gif
Atsakyti
Meduolytee,vos nenuvirtau tokia mašina pamačius,,,,kas ten tos rožes,jei tokias mašinytes lipdai......100 balu.....

Zuliaska,tikras žmogus-voras..... thumbup.gif labai šaunu...

o čia maniškis tortas su mascarpone.....MMG.....
user posted image
Atsakyti
Mergaites

Jus superines
. Pazanga visu didziule. Zuliaska superini vora padare, Olestos paskutiniai dailus labai, Meduolyte dave vaizdu uz visas is kart, Kirbe - mike labai grazus

Turiu ir as prikaupusi nemazai dar nerodytu tortu

Cia vienas ju, mezginiu krepselis. Mezgiau biggrin.gif
Trapios teslos tortas, sokoladine saldainiu mase
user posted image

Fotika mesiu lauk
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 02 26, 13:41)
Meduolytee,vos nenuvirtau tokia mašina pamačius,,,,kas ten tos rožes,jei tokias mašinytes lipdai......100 balu.....

Zuliaska,tikras žmogus-voras..... thumbup.gif labai šaunu...

o čia maniškis tortas su mascarpone.....MMG.....
user posted image

olia lia pupyte blink.gif

super

norejau paklausti- is ko darei juoda spalvyte, t.y ar cia sokoladas, ar juodi dazi uztepti ant virsaus. As turiu juodus skystus tai man schmoll.gif nelabai jie
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 26, 13:51)

norejau paklausti- is ko darei juoda spalvyte, t.y ar cia sokoladas, ar juodi dazi uztepti ant virsaus. As turiu juodus skystus tai man  schmoll.gif  nelabai jie

džiau ant viršaus ir juoda ir kitas spalvas.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 02 26, 13:55)
džiau ant viršaus ir juoda ir kitas spalvas.....

o kokios firmos juodi? mano Dr.Oetker
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 02 26, 15:08)
nu jetai nerandu  doh.gif akropolio maximoj ziurejau tris kart nu nera reikes eit tada  i mazesnes gal  g.gif

Dar CENTO parduotuvei buna smile.gif
Kirbe tortukas nerealus bigsmile.gif
Asseni o tavo tortukai kaip visada labai idomus ir grazus smile.gif
Atsakyti
Asseni, Kirbe ohmy.gif abieju labai grazus spalvingi ir puosnus tortai mike labai daili 4u.gif o siulu kamuoliukasi visa dar neatsiziuriu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
zuliaska,
aš iškelčiau galvą aukštai aukštai dedama tokį žmogų vorą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kirbe labai labai dailus tortukas wub.gif

Asseni, nuostabu wub.gif
Atsakyti