Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 02 26, 06:35)
niu gi pajuokauti norėjau  blush2.gif 

Supratau mirksiukas.gif

QUOTE(*monikute* @ 2010 02 26, 06:51)
gitule, dailūs tortukai  mirksiukas.gif  tik man užkliuvo ta viena rožytė  ax.gif  kažkaip ji man ten "neįsipaišo"  g.gif  blush2.gif

Aciukas 4u.gif Kazkaip tokio minimalistinio norejau, paprasto ax.gif smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos, kad ivertinote mano mazaja lelyte 4u.gif
Meduolyte, wauuuuuuuuu kokia masina thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos
Pries savaite pradejau sekti sia tema, na ka galiu pasakyti- NUOSTABU bigsmile.gif . Gal kas galetu pasakyti kur ieskoti ar tiesiog pasikartotu- kaip gaminamas tas virsus, is kokiu produktu, na tas "huba buba" lotuliukas.gif vadinamu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 02 26, 11:49)
Labas rytas merginos
Pries savaite pradejau sekti sia tema, na ka galiu pasakyti- NUOSTABU bigsmile.gif . Gal kas galetu pasakyti kur ieskoti ar tiesiog pasikartotu- kaip gaminamas tas virsus, is kokiu produktu, na tas "huba buba" lotuliukas.gif vadinamu ax.gif

šioje temoje rasi viską mirksiukas.gif tortų puošimas thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk, ar cia visus savo grozius parodet? biggrin.gif Ar turit ka pasislepe. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 26 vasario 2010 - 11:47
GITULE, labai mielos žydros pėdutės wub.gif
Atsakyti
Sveikos groziu kurejos 4u.gif skaitau temas jau kokia savaite pisikopinau visokiu groziu noriu savo busimajam vyrui pagamint torta gimtadienio proga, kepsiu meduti, bet jo noriu apdengt mase ir papuost rozytem, o gal galit pasakyt kurioj parduotuvei perkat tuos saldainiukus, tuos kur ir spalva gali suteikt balti ir roziniai dazniausiai buna? uzkrito pavadinimas doh.gif tokie pūsti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 02 26, 12:54)
Sveikos groziu kurejos  4u.gif  skaitau temas jau kokia savaite pisikopinau visokiu groziu noriu savo busimajam vyrui pagamint torta gimtadienio proga, kepsiu meduti, bet jo noriu apdengt mase ir papuost rozytem, o gal galit pasakyt kurioj parduotuvei perkat tuos saldainiukus, tuos kur ir spalva gali suteikt balti ir roziniai dazniausiai buna? uzkrito pavadinimas doh.gif tokie pūsti  blush2.gif

Vadinasi meršmelousai tie saldainiukai smile.gif jų yra parduotuvėse iki ir saldūs majai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 26, 12:57)
Vadinasi meršmelousai tie saldainiukai  smile.gif jų yra parduotuvėse iki ir saldūs majai  mirksiukas.gif

Va sitie, nu nerandau reikes tada i majus maut mirksiukas.gif
Atsakyti
nu keliu tą žmogų vorą... ai net nžn, nuotraukos kokybė ne kokia, kad fotikas numirė
rafaelo, MMG ir šokoladas. nu toks pusėtinas
user posted image
Atsakyti
ZULIASKA na superinis voras. Mano mažė pamatė, iškart pradėjo šaukt zmogus vojas. Vadinas viskas tvarkoj. Voras pavyko puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 26, 11:57)
Vadinasi meršmelousai tie saldainiukai  smile.gif jų yra parduotuvėse iki ir saldūs majai  mirksiukas.gif

Maximoje taip pat maciau, pries savaite 4u.gif toki patys kaip ir Iki parduotuveje 4u.gif
Atsakyti