Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Kiek graziu tortu, fantastika bigsmile.gif Meduolytee, tu miegi naktimis? Konvejeriu pavarei thumbup.gif 4u.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 25, 18:22)

Oi merginos , šendien apturėjau gryną anekdotą ....

Prašo padaryti tortą , išsirinko kokį , ir sako ... " bet aš norėčiau , kad papuošimas būtų su kramtoma guma ..."  blink.gif  blink.gif ..... tylėjau gal pora minučių , kol atsipeikėjau , maniau dar narkozė vakarykščia veikia .... sakau .." su kokia kraktoške ? " ... o jis man ..." na tokia buble gum , kaip seniau tokia kramtoškė būdavo DONALDAS  ..." ...jezau aš tokių nedarau , o jis ..." tai , kad aną kartą tai padarėte ..." ...taigi jis apie pastilažą porina  doh.gif ....nu žinokit maniau apsim..... sakė tortas super buvo , bet tas viršus dar superesnis ....  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(meduolytee @ 2010 02 25, 21:14)
NU IR SPIDER MAN !!!!!

OHO blink.gif Fantastika , kaip lygiai apdengtas, kokia forma, nerealiai thumbup.gif wub.gif bigsmile.gif

Jogurtinis, puostas grietinele:

user posted image

Aguonele:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 25, 23:37)
Kazin kieno cia pamokos  g.gif , tipo ne tavo...... Cipciukai. Aciu uz patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sakei , kad pjaustyt britvute, tai ir pjausciau- juk blondine  lotuliukas.gif

...... persidažyk brunette.gif , trumpiau tada darysi , ne visą dieną lotuliukas.gif

Atsakyti
Aguonėlė rožinių rūšies lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
masiniukas aukso medalio vertas first.gif . Ir man britvuciu reikia g.gif , g.gif tik sedziu tokia protinga ir galvoju, o ka su jomis pjaustyti blush2.gif nejau pacia forma, kad isgauti g.gif . kitoj savatej ir man reikes daryti masiniuka, bet kaip zuliaska sako, po tokio tikrai nedesiu schmoll.gif . man ir geriausios britvutes nepades....itariu.....ypac darant pirma masina cool.gif . Kad tik koki maz ar kamaz sukonstruociau.
Cipsiuko, sorry ,niekad net nekomentuosiu, zinau, kad praeitis, dabartis ir ateitis tobula.
kad visu mergaiciu grazus, daryti nuo dusios- visoms po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskius: 25 vasario 2010 - 23:59
QUOTE(Olesta @ 2010 02 25, 23:54)
Aguonėlė rožinių rūšies  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

mastau.gif ....

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 25, 22:05)

Turbut ji norejo pasakyt, nes ant mano aguoneles roze uztupdyta mirksiukas.gif
Atsakyti
niu gi pajuokauti norėjau blush2.gif tortas AGUONĖLĖ pagal formą kaip suprantu, tik papuoštas rožyte, užtai ir sakau, nors torto pavadinimas nieko bendro su papuošimu nei turi nei turi turėti...
Atsakyti
kirbe, kaip visada - profesionalu, dailu, gražu thumbup.gif

ligita33,
gera idėja thumbup.gif

Cipciukas,
uch koks spaideris thumbup.gif biggrin.gif

meduolytee,
mjooo swoon.gif tobulų proporcijų ir išvaizdos mašiniukas wub.gif šaunuolė 4u.gif

gitule, dailūs tortukai mirksiukas.gif tik man užkliuvo ta viena rožytė ax.gif kažkaip ji man ten "neįsipaišo" g.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas merdučiai , kavos niriu nors ubei ...user posted image....

Olesta , na aš nevisai supratau , nes kažkaip surimuota neaiškiai ....nors mintis panaši buvo tongue.gif .

Atsakyti
meduolytee, anie tortai ispudingi visi tas pirmasis toks porceleninis, bet kaip sendien pamaciau masina tai tada jau net nezinau kaip cia issireiksti apie grozi ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif bet meistriskumas nepriekaistingas 4u.gif ir tavrkingas labai thumbup.gif
gitule, melynas laaaaaabai grazu ir tas tinkliukas super thumbup.gif saunuole 4u.gif [/quote]

Labas rytas ir as noriu kavos ale tingiu pasidaryti vadinasi turesiu apseiti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 26 vasario 2010 - 09:36
meduolytee, kiba mano sūnus dar vienos makvyno pas tave užsiprašė lotuliukas.gif šaunuolė, labai gražus thumbup.gif aš meldžiuos, kad man makvynas bent kiek panašus į tikrąjį gautusi unsure.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Nuostabus tortai visu thumbup.gif thumbup.gif o jau zmogus voras kaip patiko wub.gif
Atsakyti