Na ne plaukimo gi baseine
-----------------------------------------------------------------------------
Oi merginos , šendien apturėjau gryną anekdotą ....
Prašo padaryti tortą , išsirinko kokį , ir sako ... " bet aš norėčiau , kad papuošimas būtų su kramtoma guma ..." ..... tylėjau gal pora minučių , kol atsipeikėjau , maniau dar narkozė vakarykščia veikia .... sakau .." su kokia kraktoške ? " ... o jis man ..." na tokia buble gum , kaip seniau tokia kramtoškė būdavo DONALDAS ..." ...jezau aš tokių nedarau , o jis ..." tai , kad aną kartą tai padarėte ..." ...taigi jis apie pastilažą porina ....nu žinokit maniau apsim..... sakė tortas super buvo , bet tas viršus dar superesnis ....
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 25, 18:22)
Supratau
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 25, 22:22)
Na ne plaukimo gi baseine
tai suprantama bet gal kartais internete ar jotubi rodo kaip tas aplikacijas daryti man seip visai praverstu si savaitgali
O del pastiliazo visada ji darau bet niekad jo nevalgau nes jo saldumas man sutraukia visa gimine tai gal ten jus kokiu pagardu dedat ar dar kokiu skoniu kad i kramtoske panasu pasidaro
Aš nežinau kodėl jis jums toks saldus ...man saldžiarūkštis , citrinos rūgštelės dedu , na kvapų turiu visokių .... iš kai kur gaunu ....tai ji aromatinga ....tai ananasinė , tai uobuolių , braškių , aviečių skonio .... man jis valgoma .
Kas dėl piešinio , žiūriu į paveiksliuką ir piešiu , daugumoj jie per maži būna nuo internetinių tortų ....padidini - susilieja visas .
Kas dėl piešinio , žiūriu į paveiksliuką ir piešiu , daugumoj jie per maži būna nuo internetinių tortų ....padidini - susilieja visas .
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 25, 21:22)
juokiausi nerealiai, įsivaiduoju, kaip žmogus bandė tai paaiškinti
Cipciuk, o gal pastilažą pagardinti tinka tie kvapai, kur prekybos centruose būna, ale vanilinis, apelsininis ir pan, po 1 lt su kapeikom Ar nelabai? O gal koks Monino sirupas
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 25, 18:34)
Spidermanas ...na taip manau ....
aš po tokio spidermano tai tikrai rytoj nedėsiu savo....
QUOTE(neli @ 2010 02 25, 23:00)
juokiausi nerealiai, įsivaiduoju, kaip žmogus bandė tai paaiškinti
Cipciuk, o gal pastilažą pagardinti tinka tie kvapai, kur prekybos centruose būna, ale vanilinis, apelsininis ir pan, po 1 lt su kapeikom Ar nelabai? O gal koks Monino sirupas
Tai aišku tinka ...va kai darau šokoladinį , visada pilu tą pirktinį migdolų , jis labai derinasi .
QUOTE(zuliaska @ 2010 02 25, 23:06)
Ot tik pabandyk nedėti ........
NU IR SPIDER MAN !!!!! OHO HO
LIUKS!!!!!
Kirbes rozes man niekaip neina padaryt tokiu.
O dabar mano nuo 5 ryto sukonstruotas ale mcqueenas
medutis, MMG
LIUKS!!!!!
Kirbes rozes man niekaip neina padaryt tokiu.
O dabar mano nuo 5 ryto sukonstruotas ale mcqueenas
medutis, MMG
MAŠINA IDELALI, su super, kaip tai įmanoma, šaunuolė
Meduolytte nerealaus grožio Makvynas, labai dailiai padarytas
Kazin kieno cia pamokos , tipo ne tavo...... Cipciukai. Aciu uz patarimus
Sakei , kad pjaustyt britvute, tai ir pjausciau- juk blondine
Sakei , kad pjaustyt britvute, tai ir pjausciau- juk blondine