Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Na ne plaukimo gi baseine laugh.gif

-----------------------------------------------------------------------------

Oi merginos , šendien apturėjau gryną anekdotą ....

Prašo padaryti tortą , išsirinko kokį , ir sako ... " bet aš norėčiau , kad papuošimas būtų su kramtoma guma ..." blink.gif blink.gif ..... tylėjau gal pora minučių , kol atsipeikėjau , maniau dar narkozė vakarykščia veikia .... sakau .." su kokia kraktoške ? " ... o jis man ..." na tokia buble gum , kaip seniau tokia kramtoškė būdavo DONALDAS ..." ...jezau aš tokių nedarau , o jis ..." tai , kad aną kartą tai padarėte ..." ...taigi jis apie pastilažą porina doh.gif ....nu žinokit maniau apsim..... sakė tortas super buvo , bet tas viršus dar superesnis .... doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 25, 18:22)
Na ne plaukimo gi baseine  laugh.gif

-------------------------------------------------

Supratau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 25, 22:22)
Na ne plaukimo gi baseine  laugh.gif

tai suprantama bet gal kartais internete ar jotubi rodo kaip tas aplikacijas daryti man seip visai praverstu si savaitgali blush2.gif

O del pastiliazo visada ji darau bet niekad jo nevalgau nes jo saldumas man sutraukia visa gimine tai gal ten jus kokiu pagardu dedat ar dar kokiu skoniu kad i kramtoske panasu pasidaro bigsmile.gif
Atsakyti
Aš nežinau kodėl jis jums toks saldus unsure.gif ...man saldžiarūkštis , citrinos rūgštelės dedu , na kvapų turiu visokių .... iš kai kur gaunu ax.gif ....tai ji aromatinga ....tai ananasinė , tai uobuolių , braškių , aviečių skonio .... man jis valgoma essen.gif .

Kas dėl piešinio , žiūriu į paveiksliuką ir piešiu , daugumoj jie per maži būna nuo internetinių tortų ....padidini - susilieja visas doh.gif .

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 25, 21:22)
Oi merginos , šendien apturėjau gryną anekdotą ....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokiausi nerealiai, įsivaiduoju, kaip žmogus bandė tai paaiškinti lotuliukas.gif
Cipciuk, o gal pastilažą pagardinti tinka tie kvapai, kur prekybos centruose būna, ale vanilinis, apelsininis ir pan, po 1 lt su kapeikom g.gif Ar nelabai? O gal koks Monino sirupas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 25, 18:34)

Spidermanas  doh.gif ...na taip manau .... g.gif

aš po tokio spidermano tai tikrai rytoj nedėsiu savo.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 02 25, 23:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif juokiausi nerealiai, įsivaiduoju, kaip žmogus bandė tai paaiškinti lotuliukas.gif
Cipciuk, o gal pastilažą pagardinti tinka tie kvapai, kur prekybos centruose būna, ale vanilinis, apelsininis ir pan, po 1 lt su kapeikom  g.gif Ar nelabai?  O gal koks Monino sirupas g.gif

Tai aišku tinka ...va kai darau šokoladinį , visada pilu tą pirktinį migdolų , jis labai derinasi thumbup.gif .

QUOTE(zuliaska @ 2010 02 25, 23:06)
aš po tokio spidermano tai tikrai rytoj nedėsiu savo....  blush2.gif

Ot tik pabandyk nedėti ....user posted image....

Atsakyti
NU IR SPIDER MAN !!!!! OHO HO
LIUKS!!!!!

Kirbes rozes wub.gif man niekaip neina padaryt tokiu.

O dabar mano nuo 5 ryto sukonstruotas ale mcqueenas

user posted image

user posted image

medutis, MMG
Atsakyti
MAŠINA IDELALI, su super, kaip tai įmanoma, šaunuolė
Atsakyti
Man bloga merginos unsure.gif .... kojas atėmė unsure.gif ...šliaužioju po visokius tortų forumus , bet tokio makvyno kaip meduolytee nesu mačiusi ....meilė iš pirmo žvilgsnio .... amžiams user posted imageuser posted imageuser posted image....

Atsakyti
Meduolytte wub.gif wub.gif wub.gif nerealaus grožio Makvynas, labai dailiai padarytas thumbup.gif
Atsakyti
Kazin kieno cia pamokos g.gif , tipo ne tavo...... Cipciukai. Aciu uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sakei , kad pjaustyt britvute, tai ir pjausciau- juk blondine lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 25 vasario 2010 - 23:39