Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

kirbe, toks mielas, elegantiškas tortukas ax.gif

ligita33, gražu labai thumbup.gif

Cipciuk, sūnus pamatęs vos nenugriuvo, nebenori makvyno, nori žmogaus voro doh.gif taip, kad iš vaiko lūpo, įvertinimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz pagyrimus blush2.gif
cipciuk , grazus Spider Man thumbup.gif man tai rankos dreba, kai reik piest...
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 02 25, 18:54)
man toks kvailas klausimas iškilo, žinau,kad diskutavot ta tema, bet dabar neberandu doh.gif darant MMG naudojamas glicerinas, nusipirkau, net nepagalvojau paskaityt, kas ant buteliuko parašyta, o parsinešus pamačiau, kad ten tik išoriniam vartojimui doh.gif paskambinau į eurovaistinę, bet mane patikino, kad vidiniam jie neturi unsure.gif tai kaip čia yra? unsure.gif mest jį lauk, ar lėkt į kitas vaistines ieškot unsure.gif  doh.gif

Vidiniam naudojimui turi tos vaistines kurios gamina vaistus, jeigu jus Vilniuje tai pvz. Seskines vaistine, pati ten pirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 02 25, 18:07)
Vidiniam naudojimui turi tos vaistines kurios gamina vaistus, jeigu jus Vilniuje tai pvz. Seskines vaistine, pati ten pirkau 4u.gif

Vietoj glicerino tinka dirbtinis medus.
Atsakyti
Kirbe savam stiliuj thumbup.gif , man jau ta rožių spalva, atsiduočiau nedraugavus tokių gavus blush2.gif

Cipciukas kaip visada nepriekaištinga, tvarkinga, skoninga ir gražu thumbup.gif

Ligita33, super idėja šitaip išdėlioti ir sukurti puokštės idėją, liuks, kopinu, mažu kada ir mano anytai prireiks blush2.gif lotuliukas.gif

medučiui grietinėlės ir mascarponės kremas labai puikiai tinka, esu ragavusi, tikrai labai skanu, įtarkuok dar šokolado, arba papjaustyk vaisių, pirštus prarysi, tik duok jam pastovėt sutepus kambario temperatūroj šiek tiek, mascarponės kremas tvirtesnis, kad pergertų lakštelius 4u.gif

dėl glicerino, sunaudosit rankų apsaugai, odos įtrūkimams, torto masei nenaudokit, vidinio glicerino turi tik vaistinės, kuriose gaminami vaistai 4u.gif

čiuožiu reabilituotis, neliūdėkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau ne karta kartojo merginos,kad nebutina glicerina deti y MMG mase.....aš pabandžiau be jo ir dabar niekad nesuku galvos...aliejaus vienu šaukštu daugiau ypilu ir viskas.....

ačiu už pagyrimus...... 4u.gif kažkaip tikrai žiuriu ta staltiese sunkoka atrodo,bet jau kaip yra taip gerai.... ax.gif
Atsakyti
vau, visu jusu labai grazus tortai. Man dar mokintis ir mokintis
QUOTE(mmergyte @ 2010 02 24, 14:27)
nusemti ta riebala,ar isminkyti tik pravesusi ir deti mase saldyti 4u.gif

clap_1.gif
zinokit, kaip man isejo su tuo sokoladu. Gerai, kad buvo pas mane mociute (ji irgi sioke tokia konditere smile.gif pries 10 m. turejo patenta prekiauti, tai darydavo visokius grybukus, riesutukus, krepselius ir kt. Matyt is jos as ir paveldejau meile konditerijai smile.gif
). tad ji patare ipilti truputi vandens, kad mase istirptu. Istirpo, bet susalti nesusalo taip kaip deretu. Sugalvojau prideti cukraus pudros ir gavosi kazkas panasaus kaip pastiliazas. Svarbiausia, kad galejau padaryti rozes smile.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 25, 19:39)
Ligita33, super idėja šitaip išdėlioti ir sukurti puokštės idėją, liuks, kopinu, mažu kada ir mano anytai prireiks  blush2.gif  lotuliukas.gif

prasom, kad tik padetu...as ryt geliu galvoju nepirkt, nes prie torto dovana-siuprizas-bilietai i opera, kur ryt vakare vesimes ja blush2.gif
matai kas isejo is pirmines idejos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 02 25, 17:59)

Cipciuk as cia kaip naujoke matyt nezinojau Jus tapot gal paveikslus  blink.gif  blink.gif  jezus kaip cia taip nupiesti nu voratinkli gal is as sugebeciau nupiest bet voriuka  blink.gif labai graziai atrodo  wub.gif  4u.gif  4u.gif

Dėkavoju ..... bet tas diedas pirma išpjautas iš masės ( baltas ) , priklijuotas , ir tik tada anot tavęs tapytas ..... mokiausi kai kur tą daryti blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 02 24, 13:15)
Merginos as cia truputi ne i tema, bet gal kam nors reikia marcipano? Ka tik Dasitoj nupirkau, bet ten pokai po 2,5 kg. Man tiek tikrai per daug. Mokejau 59 lt 16 ct. Galim pasidalinti jeigu kam reikia ax.gif

as labai noreciau puskilogramio, bet as kaune..
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 25, 18:02)
mokiausi kai kur tą daryti blush2.gif

Nagi nagi.... Kur mokė bigsmile.gif
Atsakyti