kirbe, toks mielas, elegantiškas tortukas
ligita33, gražu labai
Cipciuk, sūnus pamatęs vos nenugriuvo, nebenori makvyno, nori žmogaus voro taip, kad iš vaiko lūpo, įvertinimas
aciu uz pagyrimus
cipciuk , grazus Spider Man man tai rankos dreba, kai reik piest...
cipciuk , grazus Spider Man man tai rankos dreba, kai reik piest...
QUOTE(spyglis2 @ 2010 02 25, 18:54)
man toks kvailas klausimas iškilo, žinau,kad diskutavot ta tema, bet dabar neberandu darant MMG naudojamas glicerinas, nusipirkau, net nepagalvojau paskaityt, kas ant buteliuko parašyta, o parsinešus pamačiau, kad ten tik išoriniam vartojimui paskambinau į eurovaistinę, bet mane patikino, kad vidiniam jie neturi tai kaip čia yra? mest jį lauk, ar lėkt į kitas vaistines ieškot
Vidiniam naudojimui turi tos vaistines kurios gamina vaistus, jeigu jus Vilniuje tai pvz. Seskines vaistine, pati ten pirkau
QUOTE(olga25 @ 2010 02 25, 18:07)
Vidiniam naudojimui turi tos vaistines kurios gamina vaistus, jeigu jus Vilniuje tai pvz. Seskines vaistine, pati ten pirkau
Vietoj glicerino tinka dirbtinis medus.
Kirbe savam stiliuj , man jau ta rožių spalva, atsiduočiau nedraugavus tokių gavus
Cipciukas kaip visada nepriekaištinga, tvarkinga, skoninga ir gražu
Ligita33, super idėja šitaip išdėlioti ir sukurti puokštės idėją, liuks, kopinu, mažu kada ir mano anytai prireiks
medučiui grietinėlės ir mascarponės kremas labai puikiai tinka, esu ragavusi, tikrai labai skanu, įtarkuok dar šokolado, arba papjaustyk vaisių, pirštus prarysi, tik duok jam pastovėt sutepus kambario temperatūroj šiek tiek, mascarponės kremas tvirtesnis, kad pergertų lakštelius
dėl glicerino, sunaudosit rankų apsaugai, odos įtrūkimams, torto masei nenaudokit, vidinio glicerino turi tik vaistinės, kuriose gaminami vaistai
čiuožiu reabilituotis, neliūdėkit
Cipciukas kaip visada nepriekaištinga, tvarkinga, skoninga ir gražu
Ligita33, super idėja šitaip išdėlioti ir sukurti puokštės idėją, liuks, kopinu, mažu kada ir mano anytai prireiks
medučiui grietinėlės ir mascarponės kremas labai puikiai tinka, esu ragavusi, tikrai labai skanu, įtarkuok dar šokolado, arba papjaustyk vaisių, pirštus prarysi, tik duok jam pastovėt sutepus kambario temperatūroj šiek tiek, mascarponės kremas tvirtesnis, kad pergertų lakštelius
dėl glicerino, sunaudosit rankų apsaugai, odos įtrūkimams, torto masei nenaudokit, vidinio glicerino turi tik vaistinės, kuriose gaminami vaistai
čiuožiu reabilituotis, neliūdėkit
Jau ne karta kartojo merginos,kad nebutina glicerina deti y MMG mase.....aš pabandžiau be jo ir dabar niekad nesuku galvos...aliejaus vienu šaukštu daugiau ypilu ir viskas.....
ačiu už pagyrimus...... kažkaip tikrai žiuriu ta staltiese sunkoka atrodo,bet jau kaip yra taip gerai....
ačiu už pagyrimus...... kažkaip tikrai žiuriu ta staltiese sunkoka atrodo,bet jau kaip yra taip gerai....
vau, visu jusu labai grazus tortai. Man dar mokintis ir mokintis
zinokit, kaip man isejo su tuo sokoladu. Gerai, kad buvo pas mane mociute (ji irgi sioke tokia konditere pries 10 m. turejo patenta prekiauti, tai darydavo visokius grybukus, riesutukus, krepselius ir kt. Matyt is jos as ir paveldejau meile konditerijai
). tad ji patare ipilti truputi vandens, kad mase istirptu. Istirpo, bet susalti nesusalo taip kaip deretu. Sugalvojau prideti cukraus pudros ir gavosi kazkas panasaus kaip pastiliazas. Svarbiausia, kad galejau padaryti rozes
QUOTE(mmergyte @ 2010 02 24, 14:27)
nusemti ta riebala,ar isminkyti tik pravesusi ir deti mase saldyti
zinokit, kaip man isejo su tuo sokoladu. Gerai, kad buvo pas mane mociute (ji irgi sioke tokia konditere pries 10 m. turejo patenta prekiauti, tai darydavo visokius grybukus, riesutukus, krepselius ir kt. Matyt is jos as ir paveldejau meile konditerijai
). tad ji patare ipilti truputi vandens, kad mase istirptu. Istirpo, bet susalti nesusalo taip kaip deretu. Sugalvojau prideti cukraus pudros ir gavosi kazkas panasaus kaip pastiliazas. Svarbiausia, kad galejau padaryti rozes
ačiū už patarimus
QUOTE(Olesta @ 2010 02 25, 19:39)
prasom, kad tik padetu...as ryt geliu galvoju nepirkt, nes prie torto dovana-siuprizas-bilietai i opera, kur ryt vakare vesimes ja
matai kas isejo is pirmines idejos
QUOTE(Angel1203 @ 2010 02 25, 17:59)
Cipciuk as cia kaip naujoke matyt nezinojau Jus tapot gal paveikslus jezus kaip cia taip nupiesti nu voratinkli gal is as sugebeciau nupiest bet voriuka labai graziai atrodo
Dėkavoju ..... bet tas diedas pirma išpjautas iš masės ( baltas ) , priklijuotas , ir tik tada anot tavęs tapytas ..... mokiausi kai kur tą daryti
QUOTE(olga25 @ 2010 02 24, 13:15)
Merginos as cia truputi ne i tema, bet gal kam nors reikia marcipano? Ka tik Dasitoj nupirkau, bet ten pokai po 2,5 kg. Man tiek tikrai per daug. Mokejau 59 lt 16 ct. Galim pasidalinti jeigu kam reikia
as labai noreciau puskilogramio, bet as kaune..
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 25, 18:02)
Nagi nagi.... Kur mokė