Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk, tortas su drugeliais kazkas nerealaus!!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nu labai labai grazu!!!

Gal kas turit tokiu drugeliu formyciu parduoti? biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,gal galit man paaiskint kaip padaryt ta sokoladini voratinkli ant torto,berods cipciukas rase kad piesti apaskritima ir tada ispaisyt,gal kas man paprasciau gali paaiskint.pasisemus ideju is jusu kepiau rafaelo svajone,tai gavosi liuks ir labai norejau jum pasirodyt,bet gaila nemoku foto ikelt.o dabar arteja dar vienas gimtadienis tai noreciau su tuo voratinkliu pabandyt
Atsakyti
QUOTE(my2008 @ 2010 02 25, 16:24)
sveikutes,gal galit man paaiskint kaip padaryt ta sokoladini  voratinkli ant torto,berods cipciukas rase kad piesti apaskritima ir tada ispaisyt,gal kas man paprasciau gali paaiskint.pasisemus ideju is jusu kepiau rafaelo svajone,tai gavosi liuks ir labai norejau jum pasirodyt,bet gaila nemoku foto ikelt.o dabar arteja dar vienas gimtadienis tai noreciau su tuo voratinkliu pabandyt

Aplieji juodu šokoladu visą torto paviršių ir tada su šviesiu šokoladu paišai apskirtimus nuo didžiausio iki mažiausio link torto centro palikdama tarp apskirtimų po kokia porą centimetrų tarpelius ir tada nuo torto išorės brauki link centro su kokiu nors pagaliuku ar peiliu linijas smile.gif nežinau ar suprantamai paaiškinau blush2.gif
Atsakyti
Meduolytee - kokia gausybe groziu pazere, ir prikaupei cia pasislepusi bigsmile.gif user posted image
Cipciuko tortukas su drugeliais isvis fantastinis wub.gif
Atsakyti
Tortas su mascarpones suriu.....MMG mase,rožes-cukrine mase,lapeliai-plikyti....
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 02 25, 12:23)
Cipciuk, tortas su drugeliais kazkas nerealaus!!!!!!  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nu labai labai grazu!!!
Gal kas turit tokiu drugeliu formyciu parduoti? biggrin.gif

eBay yra pirkt http://cgi.ebay.ie/P...=item414b70d20e

Aš užsisakiau iš čia, dabar laukiu siuntinuko rolleyes.gif

http://www.sugarshac..._Ladybirds_Bees mirksiukas.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 02 25, 14:56)
Tortas su mascarpones suriu.....MMG mase,rožes-cukrine mase,lapeliai-plikyti....

thumbup.gif Labai dailios rožytės thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Labukas,
Noriu savaitgaliui padaryti tortuką-futbolo kamuolį. Kiek pastebėjau daugelis dažnai darote medutį kai darote neįprastos formos tortukus.Buvau planavusi daryti pertepimą maskarpone ir grietinėle (reikia sunaudoti maskarponę).Jeigu kepčiau paprastą biskvituką,tai viršų reikėtų aptepti sviestiniu kremu norint uždengti? Maskarponė su medučio lakštais derėtų ? blush2.gif
Cipciuk, senai buvau mačiusi tokį lengvą, elegantišką ir dar drugeliais plasnojantį tortą wub.gif Čia Jums 4u.gif
Atsakyti
labutes 4u.gif
Senai bebuvau cia...nebera kada blush2.gif Predejau dirbt, o ir progu nelabai buvo. tame tarpe viena nevykeli buvau iskepus (tikliau neturejau laiko puosybai, tai apgadinau biski), tai nebuvo ne ka rodyt. o sian padariau tortuka rytojui anytos gimtadienis, tai savam rate viskas. ideja bedarant kilo...aisku kaip visada paskubomis viskas blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2010 02 25, 17:10)
4u.gif Labukas,
Cipciuk, senai buvau mačiusi tokį lengvą, elegantišką ir dar drugeliais plasnojantį tortą  wub.gif Čia Jums  4u.gif

Ačiū už balionėlį , mėgstu juos bigsmile.gif ...

kirbe , labai graži puokštė wub.gif wub.gif .... o va stalsienė man truputi per sunki atrodo , na gal tik man blush2.gif .

ligita33 , labai gera įdėja , anyta tikrai įvertins smile.gif .

-------------------------------------------------------------------------------------------

Spidermanas doh.gif ...na taip manau .... g.gif

Viduje biskvitinis tortukas su persikais ( gaivus ) , pastilažas , aisingas .

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 25 vasario 2010 - 17:35
man toks kvailas klausimas iškilo, žinau,kad diskutavot ta tema, bet dabar neberandu doh.gif darant MMG naudojamas glicerinas, nusipirkau, net nepagalvojau paskaityt, kas ant buteliuko parašyta, o parsinešus pamačiau, kad ten tik išoriniam vartojimui doh.gif paskambinau į eurovaistinę, bet mane patikino, kad vidiniam jie neturi unsure.gif tai kaip čia yra? unsure.gif mest jį lauk, ar lėkt į kitas vaistines ieškot unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Kirbe- na jau staltiesė kokia nuostabi... wub.gif kuklu ir kartu prabangu thumbup.gif

Ligita33- nuostabi idėja, anytai tikrai patiks mirksiukas.gif

Cipciuk- šitas tortas mano pusbroliui beprotiškai patiktų, manau jo net neleistų niekam valgyt, o ant sienos pasikabintų lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif SUPER smile.gif)))
Atsakyti
kirbe labai grazus tortukas o tos geles dar grazesnes o del krastu tai gal but lygus butu geriau buves bet puokste tai superine auksaranke wub.gif 4u.gif

ligita33 kokia puokste kvietkeliu 4u.gif

Cipciuk as cia kaip naujoke matyt nezinojau Jus tapot gal paveikslus blink.gif blink.gif jezus kaip cia taip nupiesti nu voratinkli gal is as sugebeciau nupiest bet voriuka blink.gif labai graziai atrodo wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti