Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

benomama, labai mielas tortukas wub.gif

Cipciukas bando įvaryti infarktą iš pačio ryto user posted image user posted image user posted image nerealaus grožio tortukas wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(kice @ 2010 02 25, 08:21)
tute, atsipalaiduok.. na drugelis juk cukrinis - vistiek neskris biggrin.gif O ziureti reiktu ne i detales, o i bendra vaizda.. O bendras vaizdas - pribloskiantis.. Tiesiog meno kurinys.. smile.gif
  Kokiais dazais piesi ant drugeliu? smile.gif

Tortų puošybos srityje manau svarbu tiek detalės tiek bendras vaizdas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 02 25, 01:26)
Čia kaip su skylamušiu išspausta. unsure.gif Nu išdrįsiu pakritikuot, nemačiau drugelių sparnuose skylių. Toks drugelis jau nebepaskristų biggrin.gif Bet ką aš čia nulinukė pasakyt galiu. Jei taip reikia, vadinas taip reikia tongue.gif

O aš mačiau , ir laaaabai dauk ( turiu žurnaluose , beveik visi skylėti ) ....va čia panašiai .... kritikuoti , tai nesišaipyti ...kritika būtina ir reikalinga ....tik va darysiu juos kiaurus , nes man taip gražiau tongue.gif

Foto ne mano ....

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šie "kiauri" drugeliai išvis fantastiški wub.gif
Atsakyti
Cipciukas kai atnes torta blink.gif
man drugeliuose skyles irgi grazu,o sokoladiniai buna irgi azuriniai.
thumbup.gif thumbup.gif grazu grazu grazu!!!!
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 25, 08:36)
O aš mačiau , ir laaaabai dauk ( turiu žurnaluose , beveik visi skylėti ) ....va čia panašiai .... kritikuoti , tai  nesišaipyti ...kritika būtina ir reikalinga ....tik va darysiu juos kiaurus , nes man taip gražiau  tongue.gif
[color=red]

Nei minties neturėjau šaipytis. schmoll.gif Net nedrįsčiau ir bijočiau. Atsiprašau, jei taip pasirodė. O kad nemačiau gamtoj tikrų drugelių su skylėm, tai aš nekalta, vadinas mažai dar mačiau. Ant torto drugelių kiaurų tai mačiau, tokių va kaip parodėt. Jie super thumbup.gif Na bet galiu turėt savo nuomonę g.gif Kiauri man gražu, bet su keliom sparnuose skylėm nea. Bendras tortuko vaizdas tai pribloškiantis. Ypač spalvytės.
Atsakyti
Labukas,
atsiprasau, jei kartojuosi, bet su kuo lipdot prie apdengto mase torto detales: gelytes, baibokus?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 02 25, 11:40)
Nei minties neturėjau šaipytis. schmoll.gif Net nedrįsčiau ir bijočiau. Atsiprašau, jei taip pasirodė. O kad nemačiau gamtoj tikrų drugelių su skylėm, tai aš nekalta, vadinas mažai dar mačiau. Ant torto drugelių kiaurų tai mačiau, tokių va kaip parodėt. Jie super thumbup.gif Na bet galiu turėt savo nuomonę g.gif Kiauri man gražu, bet su keliom sparnuose skylėm nea. Bendras tortuko vaizdas tai pribloškiantis. Ypač spalvytės.

Oi ne ne ....jokio tokio tu nepasakiai schmoll.gif , aš tik noriu pasakyti , kad kritika būtina .....pasišaipymas kaip palyginims , nieko bendro su tavo pasakymu nebuvo mirksiukas.gif 4u.gif .

Aš klijuoju beze , aisingu , arba tam skirtais klijais ( bet tik ne šitu atveju ) , čia aisingu .

Atsakyti
Prasau pagalbos smile.gif
noriu draugei gimtadienio proga iskepti torta, labai daug cia skaitinejau, bet iskilo vienas klausimas, i kuri nerandu atsakymo, matyt visi ji zino g.gif taigi ar galima torta puosti beze is karto ir poto deti i saldytuva, ar puosti tik sustingus tortui?
Atsakyti
niekada torto nepuosiu is kart beze kremu,torta sutepu ir palieku saldytuve dazniausiai nakciai,o jau ryta puosiu.o gal kitos ir puosia iskarto, g.gif bent as taip nedarau smile.gif
Atsakyti
aciu, taip ir darysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vata @ 2010 02 25, 12:38)
Prasau pagalbos smile.gif
noriu draugei gimtadienio proga iskepti torta, labai daug cia skaitinejau, bet iskilo vienas klausimas, i kuri nerandu atsakymo, matyt visi ji zino g.gif  taigi ar galima torta puosti beze is karto ir poto deti i saldytuva, ar puosti tik sustingus tortui?

Bet kokį tortą gali puošti iš karto beze ...kad jis ir plėsis , to nesimatys , beze tam paslankus , nepatariu berti trupinukų ant nesumirkusio torto .... taip , kad drasiai puošk . smile.gif

Atsakyti
kokios Jus mielos, nesitikejau tokiu greitu atsakymu ax.gif
Atsakyti