Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kirbe @ 2010 02 24, 21:21)
Meduolytee,labai super visi,bet pats pirmas su staltiese man pats gražiausias..... wub.gif

man irgi smile.gif pats gražiausia pirmas smile.gif bet jau tortų kiek padarei smile.gif kaip čia spėji smile.gif šaunuolė
Papildyta:
CIPCIUK, nu jau kai JŪS idėsit... aš neturiu žodžiu... NUOSTABUS tortas, būtinai kopinu jį.
Atsakyti
Cipciuk- turiu dar tu nuotrauku, ale visi panasus lotuliukas.gif

O dabar einu nusisaut su duru rankena- ryt turiu atiduot Mcqueen,a doh.gif
Pas mane abi rankos kaires, tai nzn, kaip as ji iskonstruosiu. Nu nesiseka man su tais vaikiskais........
verysad.gif

g.gif g.gif g.gif man niekaip nedasunta, kaip tuos drugelius is formu iskrapstyt.... man vis lieka formoje doh.gif
Atsakyti
taigi kažkas rašė, kad juos ispaudžia, o paskiau su britvute išpjauna. aš tai ispaudžiu ir su peilu apipjaustau. bet va kaip nudažyt taip įspūdingai juos tai neįsivaizduoju...
Atsakyti
Ačiū mergytės , ta mergaitė , tai mano puseserės dukrytė biggrin.gif .... jai tortukas .

Drugeliai be galo lengvai pasidaro , tik pabarstykite dauk krakmolo ( aš nenaudoju pudros tam reikalui , taip pat ir masės dengimui ) , tik krakmolą , jis lengvai nusivalo , ir visai nelimpa .

Kai su formele paspaudžiate drugelį , nekelkite jos ( formelės ) ... nuplėškite masę kuri liko aplink tą formelę , ranka prilaikykite formele , kad nejudėtu ....nuėmėte , tada pakelkite formelę su mase , ir išmkite , nereikia nei adatos , ji dėl krakmolo visai neprilimpa schmoll.gif .

Atsakyti
Cipciuk, super, labai elegantiskas tortas
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 02 24, 23:05)
Cipciuk, super, labai elegantiskas tortas

Ačiū brangioji aciuks.gif

Papildyta:
Jei ką domina 4u.gif ...pasididinkite .

user posted image

Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
net sirdis apsalo nuo tokiu grozybiu
user posted image
o cia mano pirmas bandymas torta lele padaryti biggrin.gif
Leliukas tai dar su 2.gif , vidus sausainiai sluoksniuoti su saldzia varske, ovirsus beze
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 25 vasario 2010 - 00:03
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 24, 21:32)
Jei ką domina  4u.gif ...pasididinkite .

Domina domina. thumbup.gif O ką reiškia skylės drugeliuose unsure.gif Čia taip turi būt? O nudažyti tai thumbup.gif kaip dailininko. mirksiukas.gif
Atsakyti
benomam koks linksmas leliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 02 25, 00:02)
Domina domina. thumbup.gif O ką reiškia skylės drugeliuose unsure.gif Čia taip turi būt? O nudažyti tai  thumbup.gif kaip dailininko. mirksiukas.gif

Išspausta skyliukės tongue.gif , a negražiau ?

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 24, 23:06)
Išspausta skyliukės  tongue.gif  , a negražiau ?

Čia kaip su skylamušiu išspausta. unsure.gif Nu išdrįsiu pakritikuot, nemačiau drugelių sparnuose skylių. Toks drugelis jau nebepaskristų biggrin.gif Bet ką aš čia nulinukė pasakyt galiu. Jei taip reikia, vadinas taip reikia tongue.gif
Atsakyti
tute, atsipalaiduok.. na drugelis juk cukrinis - vistiek neskris biggrin.gif O ziureti reiktu ne i detales, o i bendra vaizda.. O bendras vaizdas - pribloskiantis.. Tiesiog meno kurinys.. smile.gif
Kokiais dazais piesi ant drugeliu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 25 vasario 2010 - 07:22