QUOTE(Hibisco @ 2010 03 08, 21:45)
Tos, kurioms pasiseke isbandyti melyniu fitoli, ar jis buvo melsvos spalvos??? Ir ar kvapa koki turejo??
ten ne fitolis, o mėlynių sėklų aliejus šalto spaudimo, nerafinuotas. tamsiai žalais, kvepia nuostabiai mėlynėm
QUOTE(ernesin @ 2010 03 09, 00:14)
Mano probleminė oda, tai labai tiko ir patiko Hamamelių hidrolatas, o šiandien įsigijau Rugiagėlių, tai įtariu jis pralenks ir Hamamelių nes taip puikiai drėkina , o dar kvapas
Žinok kas įdomu, akd šio "loto" rugiag. kavpas kitoks, nei pirma buvau gavusi, senesnis buvo rūgštoko kvapo ir nelabai patiko merginom.. va taip pasirodo, kad net to paties tiekėjo, skirtingo gaminimo hidr. skiriasi.
Wilike, šlamučio ea pan. kvapo. Na, man tai nesmirda, nors kvapas stipriausias iš visų hidr. Na, dar labdano stipraus kvapo, dėl to jo ir neperku pardavimui
Papildyta:
QUOTE(ashtri @ 2010 03 08, 23:46)
Monica,
Noriu pasigamint rožių vandenuką. Kokios žiedlapių ir vandens proporcijos rekomenduojamos? Ir gal galima kaip nors prailginti naminio rožių vandens galiojimo laiką? Ačiū
čia aprašyta gamyba. jei ne gėrimui, tai manau darant su distil. vandneiu galima ilgai negendantį produktą pasidaryti.
QUOTE(Nirida @ 2010 03 09, 10:58)
Iskilo klausimukas, del miltuku, kuriais galima praturtinti kremus, kiek suprantu , tais kurie tirpsta vandeny, aloe miltukai tai zinau, kad tirptsa, o kaip :
bananu
asvangdos
jazmino ziedu
Darant krema istirpinti vandens fazeje, o kiek ju panasiai deti i 30ml ?
vaisų milt. visgi siūlyčiau nedėti įkremą, nes gali greit sugesti be rimtų konservantų. Žoliniai milt. netirpsta iki galo, reikia darytis vandens ar aleijaus ištrauką.
Po švenčių rasite žolių ekstraktų iškart paruoštų dėjimui į kremus
QUOTE(Satura @ 2010 03 09, 11:29)
gal nesišvaistykim tokiais įvertinimais? :
aš tai nepykstu, gi kvapai- subjektyvu. Mano pagalbininkui vaikinui faktiškai viskas smirda, net ir rožių vaškas
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sumąsčiau supažindinti su savo prekėm