QUOTE(bituteba @ 2010 03 06, 21:32)
gal galetu kas parasyti kas padeda nuo raudonuu demiu likusiu po spuogu. tas ldemeles vietomis dar sudaro ir isryskeje smulkus kapiliarai
nuo kapiliaru lyg ir radau, bet kas nuo paraudimu po spuogu padetu ?
aciu is anksto
man padėjo rozmarinų ea, tinka tamanai
QUOTE(Katherina @ 2010 03 07, 14:49)
Laba diena
Šiandien pavasaris Norėjau paklausti, kokie komponentai, tiek ea, baziniai aliejai, miltukai ir pan., labiausiai tiktų paakių kremui gaminti? Žinau, kas daugmaž tam tinka, bet noriu tiksliau, kad bedarydama "nenugrybaučiau". Kremuką noriu mamai daryti, paakiai pabrinkę dažnai būna, raukšlelių jau yra...
Iš bazinių al-arganas, erškėtr., kakavos sv. galima trup. Kogeino miltuksu siūlyčiau dėti. pačių apakių ea negalima tepti, bet jei tepti kaulą prie akių, tai dėčiau santalo, miros, rožių .
QUOTE(envyy @ 2010 03 07, 17:32)
Sveikos!
Norejau uzklausti ar apelsinu ziedu hidrolatas nera fototoksiskas?
Ne
QUOTE(Babi* @ 2010 03 07, 17:53)
Gaminant molio kaukę EA paprastai įlašinti ir išmaišyti?
taip, bet nepadaugint. 1 kartui 12 l.
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 07, 22:48)
Monicute, kaip man atskirt jei netycia sugestu rozmarinu hidr su pantenoliu ir fitekeratinais? naudoju jau 4-ta savaite atrodo...
Pasijaustų pagal kvapą, smirdėtų
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 08, 06:04)
Pasigaminau kremų ir užsimiršus įdėjau juos į metalinę tarą. Kremų kraštai pasidarė ryškiai mėlyni.
Man jau mesti juos lauk ar galima naudoti?
manau, kur nemėlyna, iš vidurio galima būtų naudoti.
QUOTE(Palomina @ 2010 03 08, 13:35)
Iskilo klausimas del morku fitolio
Kokios spalvos yra AN morku fitolis? Ir ar turi jis koki nors kvapa?
As KN pirkau tai galima sakyti jis bespalvis ir bekvapis
O Daddygirl rase, kad pas ja ryski spalva, dazo geltonai (tik nezinau kur ji pirko)
Tiesa pasakius ir as maniau kad maniskis toks bus, tai nustebau kai pamaciau, kad bespalvis..
KN-morkų sėklų, jis manau ireengali būti oranž. AN dabar-iš pačių morkų, tai jis tamsiai geltonas.