QUOTE(rutuk @ 2010 03 04, 20:24)
Vakar as pabandziau kakavos sviesta

nu man nei sokolado neprimine nei kakavos
prijuokinot mane

Man kakavos sviestas yra must have, nes būtent su juo išeina nuostabiausi lūpų balzamai, priemonės kūnui ir dar nuo gerklės skausmo, kosulio labai gerai (kas antrą vakarą čiulpiu

)
aišku, jei tikėjotės, kad tai bus saldi šokolado plytelė, puošta bangelėmis ar dar kuo, tai ne. Bet poveikis jos kaip normalaus šokolado - ta prasme, kas sukelia tą patį laimės hormonų padidėjimą, tik joje nėra cukraus, taigi taupom kalorijas
QUOTE(envyy @ 2010 03 04, 21:04)
O seubingiausias kakavos sviesto derinys su salaviju ea..................

Dar niekad man nebuvo taip, kad įdėjus gero kvapo blogas dingtų - tada susigadina abu. Ir gyvenime nėra niekad pasiteisinęs nei toks kvapų, nei skonių "gerinimas"
QUOTE(fuksija @ 2010 03 05, 09:02)
Kokį santykį su paprastu vašku reikia dėti, kad kvapas persiduotų?
klausimas ne toks: kokius aliejus bekvapius reikia dėti, kad kvapas liktų