ashtri, prieš miegą prikąsk kakavos sviesto su kokosais, tikrai pastorėsi
šiaip jei irgi į temą, tai dalis aliejų naudingųjų medžiagų pasisavinama ir per odą, todėl jeigu jais dar ir tepsiesi (kūdikiai taip gelbėjami), tai rezultatai gal ir bus
na, pagąsdinau aš čia visas Nebijokit, nuo išviršinio naudojimo nesustorėsim nė viena, nes tam per mažai visko paimama į vidų
QUOTE(Satura @ 2010 03 03, 23:21)
ashtri, prieš miegą prikąsk kakavos sviesto su kokosais, tikrai pastorėsi
šiaip jei irgi į temą, tai dalis aliejų naudingųjų medžiagų pasisavinama ir per odą, todėl jeigu jais dar ir tepsiesi (kūdikiai taip gelbėjami), tai rezultatai gal ir bus
na, pagąsdinau aš čia visas Nebijokit, nuo išviršinio naudojimo nesustorėsim nė viena, nes tam per mažai visko paimama į vidų
Jei atvirai-kapoju jau antrą maxi Milka šokoladą iš oro uosto
Nuo saldumyunų nestorėju, įsitikinau per visą amželį.
Reiktų kažko apetito skatinimui gal? Bet jaučiu kokia rožių arbata nepadės
Einu kokosais ir sviestmedžiu tepliotis
QUOTE(ashtri @ 2010 03 03, 23:25)
O gal skrybėlės užteks? Orientavimuisi apie mažumą - 160 cm Standartiškai apsibūdinu maža ir kūda, ale šaltuoju metu rūbai pastorina
Gerai,"metrą"mieravimui prigriebsiu Šakės vieiems,kas antram aukšte
O jei į temą,einu pasižvalgyti.
Tik dar labai įdomu,ar tas rožių skystas vaškas tinka kremų gamybai Ar pradedančiai emulsinio vaško geriau imti?
QUOTE(adrija @ 2010 03 04, 09:10)
Tik dar labai įdomu,ar tas rožių skystas vaškas tinka kremų gamybai Ar pradedančiai emulsinio vaško geriau imti?
Monica labai aiškiai pasakė, kad geriausiai dėti IR gėlių vašką, IR emulsinį
tam, kad būtų aišku, kaip gėlių vaškas "atlaiko", reiktų vien su juo daryti eksperimentą - ką nors pagaminti ir po truputį naudojant sekti, ar neatsiskiria vandeninė dalis, kokį laiko tarpą (mėnesį, du, pusmetį). O kadangi gėlių vaškai apskritai naujas dalykas Lietuvoje, tai nei Monica, nei kas kitas gali bent kažkokių garantijų duoti dėl to
mergaites kur geriausiai istirpinti papaina? sudejau i krema kaip monica ir rase, tai man kazkaip i grumstelius susoko, neistirpo, aisku trinant labai ant odos kazkaip pasiskirsto, bet noretus kad iskart is indelio istirpusi teptis galima butu sakau gal gaminant kremuka jis geriau tirpsta kazkurioj bazej- aliejuj arba vandeny? o gal mano kremas kaltas? bandysiu su kitu kokiu dar truputi pamaisyt
mano nuomone, tau papainas neištirps niekur iki galo. O jį dedant reikia gudrauti - pabarstai plonai, išmaišai, vėl barstai - kaip ksantaną
QUOTE(Satura @ 2010 03 04, 15:09)
mano nuomone, tau papainas neištirps niekur iki galo. O jį dedant reikia gudrauti - pabarstai plonai, išmaišai, vėl barstai - kaip ksantaną
oi rimtai, aciu labai uz patarima
nes as kazkaip vienu berimu viska suberiau na bet gerai kad ta kremo porcija jau i pabaiga, tai reiks labiau gudraut dabar
QUOTE(Satura @ 2010 03 04, 15:09)
Nu, kaip reikia ir man to papaino - ale nėr dabar...
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 14:15)
Nu, kaip reikia ir man to papaino - ale nėr dabar...
Jau ir aš Monicai į AŽ dėl jo rašiau. Neturi Belieka kasdien tikrint AN ir tikėtis suspėt į traukinį. Nes paskutinį kartą jaučiu per dieną ir išpirko Nes pažiūrėjau - buvo. Grįžau namo krepšiuką susidėt -jau nebebuvo
Tiesa, Satura, žadėjai papainą ar tai papajų enzimus išbandyt pažastim. Gal jau pasiryžai?
QUOTE(ashtri @ 2010 03 04, 14:29)
Tiesa, Satura, žadėjai papainą ar tai papajų enzimus išbandyt pažastim. Gal jau pasiryžai?
žinok ne dar
QUOTE(ashtri @ 2010 03 04, 15:29)
Aš bandžiau enzimus ir pažastim, ir bikini patepliojau Nustebau, kad nieks niekur neišbėrė ir nesudirgo, bet tokio efekto kaip ant kojų - nebuvo kažkodėl. Gal per trumpai tepiau - apie 3 dienas iš eilės.
QUOTE(Honey @ 2010 03 04, 14:48)
Aš bandžiau enzimus ir pažastim, ir bikini patepliojau Nustebau, kad nieks niekur neišbėrė ir nesudirgo, bet tokio efekto kaip ant kojų - nebuvo kažkodėl. Gal per trumpai tepiau - apie 3 dienas iš eilės.
Aš kai tik gausiu - ant veido išbandysiu Nes jau nežinau kaip ir bekovot... Išbers - nieko tokio, po kiekvienos depiliacijos išberia