Kaip smagu, kad ir be manęs tema nenumirė. čiū jums visoms
Aš gi paskendusi rūpesčiusoe, begalė naujų prekių, fasavimo organziavimai ir t.t...
QUOTE(bryyla @ 2010 03 01, 15:14)
1 ml - 25 lašai - skystų,
20 lašų - tirštų.
Žinokit AN parduodamusoe ea, 1 ml gal net 30 lašų, nes uždėtas siauras lašintuvas
QUOTE(ernesin @ 2010 03 01, 20:31)
Labai prašau atsakykite, ar fitokeratinai tirpsta aliejuje? Noriu eiti pasidaryti aliejinę kaukę plaukams ir nežinau ar galiu jais pagerinti ją, nes supurkšti ištirpinti vandenyje man fitokeratinai truputį daro plaukus šiurkščius
Netirpsta lyg ir. Gal lašelį glic. pridėk
QUOTE(rutuk @ 2010 03 01, 20:38)
Ir dar klausimas iskilo
radau parduotuvej (atleisk Monica bet ne tavo, tu per toli
) papaju miltelius kapsulese, tai vat tas kapsules isardzius ar jie tiktu podepiliacinem priemonem ar cia visiska nesamone ir nieko neiseitu
Manau, kad ten kitokios papajos.
QUOTE(uoga26 @ 2010 03 02, 10:18)
tepu ant dregnos odos, bet jis man kazkaip sunkiai susigeria,
Siūlyčiau tepti visai mažai aliejaus ir ilgokai masažuoti, geriausiai su kokiu masažuokliu. taip ir toksinai pasišalina.
QUOTE(kice @ 2010 03 02, 14:14)
jusu temoje truksta elementoriaus pradedanciom: pvz lengvo kremo sudetis, drekinancio, kuriuose butu galima keisti aktyvius komponentus pagal ju poveiki
Iš tikro l. gera pastaba.Daug info norėčiau sudėti, djea lailo l. trūksta. Bet kažkokį bazinį receptą artimiausiau metu įdėsiu.
satura šauniai surašė esminius momentus
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 02, 14:50)
Merginos, papasakosiu kaip as gudriai varnalesu istrauka aliejuje pasidariau plaukuciams, tiesa, ji dar ant radiatoriaus sirpsta
Ot novatorė. puiki idėja
Žinokit nauji mėlynių milt. l. smarkiai dažo. Manau, galima būtų lūpų balzamą jais nudažyti. Reiks vakare kaukę su moliu pasidaryti, patikrinti, ar neliks veidas patamsėjęs