Pagirsiu aloe fitoli. Pirkau ji plaukams, bet sesers veida labai isbere ir molio kaukes nelabai padejo, tai as jai daviau si fitoli. Sake, kad jai labai padeda
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 25, 11:51)
O tokiu misiniu reik tept ant dregnos odos? Kiekviena diena? Bei ar padetu jei taip pat ant koju yra issipletusiu kapiliaru, ne tik venu?
as tepdavau ant sausos, nereguliariai
Mano tetis realiai ji isbaige, nes jam po darbo dienos labai gerai budavo ****** istrinti, nuimdavp visa sunkuma
Pas mane kapiliarai labai senai sutrikineje, tai man ne itin ka padare, jei jie gan svieziai sutrukineje, tai gal ir padetu
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 25, 15:00)
o kuris lengvesnis, avokadu ar sezamu? cia jei paakiams? ir dar argano pridedam, kuris lengviausiais is siu triju?
sezamo aliejus is vis yra sakyciau pribvalomas visur, nes jis pagerina medziagu prasiskverbima
QUOTE(ernesin @ 2010 02 25, 16:43)
kunigunda78 primink prašau ar AN agaro miltelius pirkai?
ne, Basanaviciaus g. esancioje parduotuveje, 25 gr 6 lt
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 25, 17:37)
jeigu nori kaukes ilgesniam laikui-darykis ja su hidrolatu ir nedek vaisiu milteliu.jei ruosiesi laikyti ilgiau butu gerai jei idetum vitamino e arba konservanto-ilgiau stoves:)
as darau bent menesiui, dedu miltelius, siek tiek vit e lasinu ir viskas puikiai laikosi, tik jei dumbliu padauginu -tai smaradas baisu buna
QUOTE(bryyla @ 2010 02 26, 10:57)
Tai kur man galima dėti bananų miltelius? Kaukes visada darausi vienam kartui (molio arba su jogurtu, aliejais). Tai ir klausiau, ar man tuos miltelius geriau į hidrolatą įmaišyt, kuriuo kasdien purškiuosi, ar neverta? Gal tada geriau į kaukes juos dėt?
as dedu i aloe geli, arba i molio kaukes
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 26, 12:01)
Dariausi siandien agurku milteliu kauke sumaisiusi su aloe sultimis, uztepus ant veido jinai toookia lipni pasidare, sutrauke visa veida, dziuvo labai greitai, vos islaikiau 10 minuciu, gal ka ne taip darau
O tokia kauke reikia pastoviai drekinti, kad nesudziutu, kaip molio?
gal todel, kad su sultim, o geliu taip greitai nedziusta
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 27, 13:34)
Koks aliejus tinka nudegimams gydyti?
tamanu