Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo valote WC?

QUOTE(savanore @ 2005 11 26, 04:09)
As valau su YPLONU man tai jis  thumbup.gif ypac kalkes gerai isvalo

Na, man irgi is visu isbandytu, pats paciausias Yplon thumbup.gif Smirda tai joooo, normaliai, bet isvalo nepriekaistingai thumbup.gif
Atsakyti
As tai uz CILLIT tongue.gif Man viska labai gerai nuvalo. As jo uzpilu ir palieku, liepiu niekam i tulika neit lotuliukas.gif Po kazkiek laiko pabruzinu sepeciu visai truputi (jei reikia), nuleidziu vandeni - ir viskas spindi bigsmile.gif Taip ir prie ciaupu kur rudys buvo susidariusios nuvaliau su cillitu puikiausiai, o pries tai su kuo tik nebruzinau, vis tiek likdavo ax.gif
Atsakyti
As irgi valau su Cilit bang thumbup.gif
o pakabinu Harpic kvapuka-valikli thumbup.gif Pastebejau, kad jis tikrai veikia! Tikrai uztenka 4 savaitem, kainuoja 4 litus, vadinasi savaitei po lita, tikrai malonus kvapas ir zymiai reciau reikia valyti! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručius @ 2005 12 14, 19:01)
o pakabinu Harpic kvapuka-valikli thumbup.gif Pastebejau, kad jis tikrai veikia! Tikrai uztenka 4 savaitem, kainuoja 4 litus, vadinasi savaitei po lita, tikrai malonus kvapas ir zymiai reciau reikia valyti! ax.gif

Aš irgi neseniai Harpic muiliuką pasikabinau thumbup.gif Tikrai pastebėjau, kad daug mažiau apnašos kaupiasi, ir kvapas malonus, net purškiamo gaiviklio praktiškai nebereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručius @ 2005 12 14, 20:01)

QUOTE(Ingėnas @ 2005 12 14, 20:35)
Aš irgi neseniai Harpic muiliuką pasikabinau thumbup.gif  Tikrai pastebėjau, kad daug mažiau apnašos kaupiasi, ir kvapas malonus, net purškiamo gaiviklio praktiškai nebereikia thumbup.gif

Reikes ir man isbandyt g.gif O kitus bandet, ar tik Harpic? ax.gif Yra ten kazkokie su zele tokia, yra su kietais muiliukais. Kurie geresni?
Atsakyti
Aš taip pat už Cilit bang.
Atsakyti
Aš atradau Cif'ą , toks mėlynas parašyta nuo kalkių ir apnašų - super nuvalo, irgi šiek tiek palaikau, nuplaunu vandeniu ir švaru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(limana @ 2005 12 09, 15:35)
pas mus namuose labai kalketas vanduo ir toi vietoi is kur isbega vanduo susidare rudys niekas nepadeda doh.gif  schmoll.gif  klozetui gal 2metai.gal kas pasidalintu patirtim g.gif

Pas mano mamą kaime vanduo klaikus irgi,klozetas momentaliai pasidengia,tai irgi gelbsti toks lietuviškas valiklis,firma regis ERI,baltas butelis,taip man atrodo ir vadinasi-valymo priemonė,bet nesmirdi stipriai.Rūdis gerai nuvalo.Bet jo ne visur būna pirkt,aš Norfoj perku.
Atsakyti
Man nepakeičiami kolkas Harpic (bet perku tik tamsiai mėlyną, bandžiau kitokį, tai ne taip gerai pašalino nuo vandens rūdis) ir Yplon Levatory cleaner thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručius @ 2005 12 14, 19:01)

Mokejau 6lt, droge. Sakyk kur radai pigiau? blush2.gif
Pirkdavau anksciau Bref, bet kazkaip labai greitai man jie susinaudoja, nespeju keisti (o gal laikas cia taip greitai praeina g.gif ), tai pabandziau jusu isgirtaji Harpic. Tikrai nebereikia nei oro gaiviklio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 01 06, 17:01)
Mokejau 6lt, droge. Sakyk kur radai pigiau?  blush2.gif
Pirkdavau anksciau Bref, bet kazkaip labai greitai man jie susinaudoja, nespeju keisti (o gal laikas cia taip greitai praeina g.gif ), tai pabandziau jusu isgirtaji Harpic. Tikrai nebereikia nei oro gaiviklio  thumbup.gif

Tai kad man rodos Maximoje ar ne 4.99 Lt kainuoja? g.gif Šiaip tai buvo Maximoje Harpic muiliukų akcija 2 už 1 kainą thumbup.gif Va tada ir prisipirkau thumbup.gif Ir tikrai, oro gaiviklio aš dabar praktiškai ir nebenaudoju, užtenka ir to muiliuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2006 01 06, 18:13)
Tai kad man rodos Maximoje ar ne 4.99 Lt kainuoja? g.gif  Šiaip tai buvo Maximoje Harpic muiliukų akcija 2 už 1 kainą thumbup.gif  Va tada ir prisipirkau thumbup.gif  Ir tikrai, oro gaiviklio aš dabar praktiškai ir nebenaudoju, užtenka ir to muiliuko ax.gif

O skaiciau as info ant ipakavimo, kad tipo pasibaigia tas muiliukas su zele, meti viska lauk ir perki nauja, o kai bref turejau, tai buvo keiciami muiliukai. Ar Harpic muiliukai keiciami ar ne? Droge tai nemaciau ju atskirai pirkti g.gif
Atsakyti