QUOTE(gitap @ 2007 03 17, 10:16)
Dažniausiai naudoju SANITARINĮ valiklį. Kvapas ne koks, bet klozetas po keliolikos minučių baltas be jokių pastangų Beje, jo yra pirkti ne tik raudonoje pakuoteje, bet ir žalioje, su pušų kvapu, bet nepasakyčiau, kad tas kvapas būtų ženkliai malonesnis
Aš taip pat bandžiau naudoti sanitarinį valiklį (raudoną), žinau, kad gerai ištirpdo akmenis, dezinfekuoja, tačiau turėjau bėdos. Mano dukra jautri, tai jai visą kūniuką išmušė dėmės, gavosi didelė alergija , nes to "brudo" nemažai petenka į orą. Žinoma, tai galima padaryti nesant vaikams namie, bet man jis tikras nuodas, kažkaip nebenoriu jo naudoti .
Dabar naudoju "Domestos" ir "Frosch" pakaitomis .
man geriausias valiklis ir muiliukas harpic ir nebrangus ir geras
Ir mums geriausias!
aš naudoju "Higėjos" WC valiklį vaisinį (kaina apie 2.90Lt), jokios chlorkalkių smarvės, ir per 10min mūsų kalkėtas tūlikas lieka baltutėlis Būna pirkti "Švaros prekėse" dažniausiai
as naudoju HARPIC melyna, labai geras
QUOTE(Desė @ 2007 03 20, 21:20)
Harpic muiliuku ispardavimas dabar yra hyper maximoj, 3 muiliukai kainuoja 9lt. su centais
QUOTE(Desė @ 2007 03 20, 21:20)
geresnio uz si valikli tikrai nera
Domestos valiklis ir kvepaliukas, siuo metu Ambi pur
harpic max muiliuką,iš valymo priemonių,tai tie naujieji milteliai(sunaudojau pask.maišiuką,tai negaliu pasakyti pavadinimo),pirkau pabandymui mažesnę pakuotę-kur yra 4 maišiukai,tai mėnesiui užteko,nes naudojau kartą per savaitę
QUOTE(krokodilee @ 2007 01 04, 11:59)
LAVATORY KLEANER- pats geriausiais sveitiklis tiek voniai tiek WC, kiek esu bandziusi, nei ten kokie Loc, Domestos ar panasus reklaminiai gaminiai nepadejo. o sis itin veiksmingas, ant etiketes palme nupiesta o ir tekainuoja ~ 4 lt, yra ir Maximoj ir Senukuose. tad patariu kas dar nebande, gal tiks ir patiks
Jo tulikui sitas geras, bet va voniai jis nelabai tinka. Aisku nuvalo labai gerai, bet jis kartu nugrauzia po truputi emali. As ji bute anksciau naudojau, tai vonia tokia kaip sausa neslidi po kurio laiko pasidare. Nors aisku jei vonia ne nauja ir tas emalis jau pagrauztas, tai galima ir naudoti, blogiau nebus. Bet i nauja as jo nepilciau.
Harpic juodas