Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo valote WC?

QUOTE(Žemaika @ 2006 06 13, 23:21)
Kažkur buvo parašyta, kad naujai suremontavus ir nuglaisčius tarpelius, reikia juos apdirbti Atlas delfin. Tik pati dar nebandžiau. Sako, ilgai išlieka kaip nauji.

Mes is pradziu tepem, bet nieko nesiskiria, dabar sako ir glaistuose yra kazkokios medziagos kad tas "delfinas" nelabai ir efektingas.
Cia prisiskaiciau kad klozeta su Fros ar kaip rasosi, tas kur su varlyte, man tai gerai isvalo, svarbiausia kad nesmirda. Nors kai pirkau salia buvo dar vienas, parasyta kad su actu, bet ir kvapas astresnis.
Atsakyti
Visokiausių valiklių esu išbandžiusi, bet jau seniai apsistojau ties Domestos ir valau ne tik WC, bet ir kriauklę, vonią. Man jis labai gerai išvalo ir dezinfekuoja, tik kvapas bjaurus schmoll.gif Vien dėl kvapo norėčiau pakeisti valiklį. Reikės nusipirkti Frosch-ą.
Atsakyti
as naudoju Yplon tokioj melynoj bonkutej. manau, kad tai Domestos analogas, tik gerokai pigesnis smile.gif
Atsakyti
O pas mus senas tarybinis klozetas verysad.gif . Tai vat rudis visas viska issisveiciau su Cilit Bang, kaip naujas thumbup.gif , bet va kur vanduo stovi , tai baisu cry.gif . Juoda net cry.gif ir nieko neina padaryti. Kaip ten issveisti ? g.gif Pyliau ir Cilit Bang ten ir viska, nu nieko, tike apsinese, kad baisu verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kūzia @ 2006 09 19, 13:04)
O pas mus senas tarybinis klozetas  verysad.gif . Tai vat rudis visas viska issisveiciau su Cilit Bang, kaip naujas  thumbup.gif , bet va kur vanduo stovi , tai baisu  cry.gif . Juoda net  cry.gif ir nieko neina padaryti. Kaip ten issveisti ? g.gif  Pyliau ir Cilit Bang ten ir viska, nu nieko, tike apsinese, kad baisu  verysad.gif .

Musu giminaiciai pirko buta ir ten senas klozetas, tai ten kur vanduo stovi visas sluoksnis to slapimo akmes, tai valikliai nepades, jie atgramde su kazkokiu astriu daiktu, dabar toletas kaip naujas.
Atsakyti
Ačiū Dukra smile.gif . Na,jei jau nėra jokių priemonių verysad.gif , tai ieškosiu ir aš kokio aštraus daikto ir eisiu gramdyt verysad.gif . O,tai negaliu žiūrėt , man vis atrodo,kad ten kas nors "gyvena" fear.gif .
Atsakyti
Aš irgi girdėjau, kad reikia grandyti ir nusigrando, bet darbelis tai oi-oi-oi doh.gif . Vargšės mes moterytės-kokių tik šlykščių darbų nedirbam.
Atsakyti
Bet to cilit bang juk yra 15 rusiu ... g.gif ,ivairiose pokuotese.Kuris ten pats paciausias? ir kokia kaina?
Atsakyti
Oi ačiū labai moterytes aciuks.gif .Klozetas siandien kaip naujas thumbup.gif clap.gif . Ir kaip as seniau nepagalvojau doh.gif . Jo, tiesa, darbelis,tai tikrai ne iš maloniųjų verysad.gif,o mes irgi atsikraustėm į seną butą, tai klozetas irgi senas, turbūt nevalytas niekada verysad.gif , tai žiaupčiodama šveičiau šveičiau, tai visą išveičiau, bet "ten" niekaip unsure.gif . Jei ne jūsų patarimai, tai nežinau ką būčiau darius ax.gif . Parėjau namo vakar ir galvoju nu visvien išvalysiu . Mąsčiau mąsčiau su kuo čia gramdyti g.gif ir nieko geresnio neradus, pasiėmiau diedo įrankių "čimodaną", prisirinkau raktų didelių visokių ir kibau į darbą blink.gif . Valandelę paplušau, bet kaip dabar malonu ax.gif ir diedas sako "oho, negi nauja klozeta pirkai?smile.gif ".
Atsakyti
QUOTE(Kūzia @ 2006 09 20, 07:36)
Mąsčiau mąsčiau su kuo čia gramdyti  g.gif  ir nieko geresnio neradus, pasiėmiau diedo įrankių "čimodaną", prisirinkau raktų didelių visokių ir kibau į darbą  blink.gif . Valandelę paplušau, bet kaip dabar malonu  ax.gif  ir diedas sako "oho, negi nauja klozeta pirkai?smile.gif ".

blink.gif blink.gif o tai kodel vyrui tokio darbo nedavei daryti?
Atsakyti
Na wc aš pravalau kas antrą dieną su SAGROTAN servetėlėm jos specialiai skirtos wc valymui tokios drėgnos, o vidų plaunu su frosch tikrai thumbup.gif ir visas nuosėdas nuvalo ir kalkes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iliuminati @ 2006 09 22, 08:42)
Na wc aš pravalau kas antrą dieną su SAGROTAN servetėlėm jos specialiai skirtos wc valymui tokios drėgnos, o vidų plaunu su frosch tikrai  thumbup.gif  ir visas nuosėdas nuvalo ir kalkes smile.gif

Oho saunuole kas antra diena valai. O kokios cia serveteles, jos tik siaip pavalyti ar dezinfekuoja? Ir kokia kaina ju?
Ir as su frosch valau thumbup.gif
Atsakyti