Papasakokit, kokiom priemonėm, kaip dažnai valot klozetą? Mano klozetas tamsiai žalias ir jame išryškėjo balta, skayčiau, kalkių juosta. Bandžiau valyt visokiom priemonėm, bet ji vėl atsiranda. Ar wc valote antibakterinėm priemonėm pvz. Domestos, ar jos tinka tik dezinfekcijai?
QUOTE(Jurgyte @ 2005 11 25, 10:11)
Papasakokit, kokiom priemonėm, kaip dažnai valot klozetą? Mano klozetas tamsiai žalias ir jame išryškėjo balta, skayčiau, kalkių juosta. Bandžiau valyt visokiom priemonėm, bet ji vėl atsiranda. Ar wc valote antibakterinėm priemonėm pvz. Domestos, ar jos tinka tik dezinfekcijai?
Kiek visko išbandžiau tai harpic man vienas geriausių valiklių, įpili palaikau tik 1 -2 min. ir valau, liuks rezultatas. ten pagal viską ilgiau laikyti reikia, bet man ir greitai viskas puikiai išsivalo Brangoka, bet užtai kokybė kita
As valau su Domestos is Tom Philips parduotuves ir naudoju Domestos muiliukus..
Esu nemazai visko isbandziusi bet radau puiku varinata
Esu nemazai visko isbandziusi bet radau puiku varinata
As valau su YPLONU man tai jis ypac kalkes gerai isvalo
Aš reklamos auka Naudoju domestos ir man tikrai patinka
domestos yra š... prieš HARPICą.. ir harpic nėra labai jau brangus. bet valo tai super-ir tuliką ir kriauklę-kaip toj reklamoj-brūkšt ir blizga dar labai fainai ir tie muiliukai Harpic 2in 1 kvepia skaniai...ir apie mėnesį užtenka.
QUOTE(Rigedora @ 2005 11 29, 12:17)
domestos yra š... prieš HARPICą.. ir harpic nėra labai jau brangus. bet valo tai super-ir tuliką ir kriauklę-kaip toj reklamoj-brūkšt ir blizga dar labai fainai ir tie muiliukai Harpic 2in 1 kvepia skaniai...ir apie mėnesį užtenka.
Reikia tikėti, jei senbuviai pataria Kai wc šveisti nereikia, galima forume ilgiau paplepėti... Išbandysim
As tai valau mazdaug kas antra savaite, arba kai jau matau kad kaupiasi ten visokios rudys ir nuosedos. Tai tada su bet kuo lengvai nusivalo, kai neuztaupyta Siaip dar "Brief" muiliukus turiu pakabinusi... O kiek tas Harpic kainuoja? Gal ir man reikes nusipirkti pabandyti?
QUOTE(violetik @ 2005 12 07, 13:49)
tai net šepečio nereikia Po kokios val. nuleidžiu vandenį ir klozetas kaip naujas
Nauji klozetai būna padengti spec. medžiaga, kurios dėka visokie nešvarumai ne taip limpa. Naudojant stiprius valiklius (kai net šepečio nereikia), tas sluoksnis greičiau nusidėvi.